FAQ?

BlueBeIl

New member
FAQ?

כן נראה לי שהמצב דורש את זה
תרגמתי כמה מהפורום בגרין דיי.נט, אני אשים אותם פה בינתיים ותוסיפו שאלות\תשובות\תיקונים אם יש לכם, ואני אעביר את זה ל"שאלות נפוצות". הניסוח קצת פוגע, ניתן למתן אותו
האם הנטוורק הם באמת גרין דיי?
כ ן. אלה חדשות ישנות. כל שרשורי קונסיפרציה יגרמו לכם להראות יותר מטופשים משיכלתם לדמיין.
למה החברים בגרין דיי שמים איפור?
כי הסטייליסט שלהם אמר להם, כי הם אוהבים את הדרך בה הם נראים עם זה, כי הם הומואים, ו\או כל הנ"ל.
מי זה החדש הזה שמנגן בגיטרה?
קוראים לו ג'ייסון ווייט, הוא לא חדש, הוא מנגן עם הלהקה כבר שנים.
האם בילי ג'ו ביי-סקסואל?
לדבריו הוא חשב כך בתקופה מסויימת. הוא נשק גברים אחרים אז הוא יכול להיות. מי יודע. ולמען האמת, למי אכפת?
האם לבילי ג'ו יש סרטן בגרון?
ל א. אלא אם כן הוא ממש טוב בלהסתיר את הכאב ולשיר עם המחלה הקשה הזאת.
האם גרין דיי משתמשים בסמים או שותים?
כן, הם שותים אלכוהול, וכם הם משתמשים\השתמשו בסמים, אבל רק קלים ככל הידוע לי.
האם בילי ג'ו\טרה\מייק נשואים\יוצאים עם מישהי\גרושים?
בילי ג'ו נשוי כבר יותר מעשר שנים לאדריאן, ויש להם שני ילדים. טרה ומייק גרושים. למייק יש בת מנישואיו הקודמים, ולטרה יש בת מנישואיו הראשונים ובן מנישואיו השניים. למייק ככל הנראה יש חברה, וטרה יצא לתקופה מסויימת עם המתופפת מהדונה'ס, אך מצבו הנוכחי לא ידוע.
איך אפשר ליצור קשר עם גרין דיי?
בדואר: Green Day 137 N. Larchmont Ave #478 Los Angeles, CA 90004 U.S.A. באימייל: [email protected]
האם אמריקן אידיוט הוא האלבום הראשון שלהם?
לא. גרין דיי קיימים כבר בערך מ1989. לפני זה הם נקראו sweet children, וגם היה להם מתופף אחר. האלבום הראשון שלהם נקרא 1039/Smoothed Out Slappy hours
מה המשמעות של השם "גרין דיי"?
זה כינוי לעישון מריחואנה, כלומר - היום בו אתה מעשן "עשב" הוא יום ירוק (יש גם סיפור משעשע שנוגע לפרק מהחבובות, אבל אני לא בטוחה אם הוא נכון).
מה השמות והתפקידים שלהם?
בילי ג'ו ארמסטרונג: שירה, גיטרה. מייק דרינט: קולות רקע, בס. טרה קול: תופים.
מאיפה גרין דיי?
אוקלנד, קליפורניה.
האם גרין דיי הם אנטי-אמריקאיים?
בהחלט לא. לא ידוע. אולי. כנראה שלא.
מה זה פאנק רוק אופרה?
מושג שמשתמשים בו לתאר את הארגון ועלילה מאחורי האלבום אמריקן אידיוט.
מה מומלץ שלא לכתוב:
כתיבת שרשורים כמו אלה שמפורטים למטה לא יביאו אתכם לשום מקום, ורק יגרמו לכם להראות כמו בן האדם הפתאטי שאתם. איזה סקסי בילי ג'ו?!!!!11 איזה סקסי טרה?!!!!11 OMGZ בילי ג'ו נישק בן!!!11 כל החברים בגיןר דיי כאלה מושלמים!!111 תעשו לי ילד!!!11

חח תודה../images/Emo3.gif

הייתי צריכה את זה... [חובבנית שכמותי...] איי לאבב גרין דיייי!!

sapir aloud555

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

תודה.. אהבתי את האחרון..
חידשת לי דיי הרבה דברים. אני אוהבת את גרין דיי אבל מעולם לא כתבתי פה, יש לי את האלבום Dookie וAI אם זה יכול להוכיח משהו
אה, ומזל"ט על המומלצים

hili

New member
איזה חירטוט לפנים

שמעו וואלה מי שכתבה את זה לא יודעת כלום והיא מודע בזה כיאלו היא לא בטוחה בשום דבר וואלה גם אני יכול לבוא לענות על שאלות ב "יש מצב " או "לא ידוע לי " מה כיאלו הפואנטה שהיא עונה לשאלות אמריקן אידיוט האלבום הראשון ?!?! יותר מפגר מזאתי שעונה קימבינמט

BlueBeIl

New member
הבנת הנקרא...?

המשמעות של FAQ הם שאלות נפוצות. זאת אומרת - שאלות שחברי הפורום נתקלו בהן הרבה. "מי שכתבה את זה לא יודעת כלום והיא מודה בזה" זה לא מישהי באה ושאלה את כל השאלות האלה, אלו שאלות שחזרו הרבה מצד אנשים שרק התחילו לאהוב את גרין דיי. אז כן, אולי הם חושבים שאמריקן אידיוט הוא אלבום ראשון, וכן הם אולי חושבים שג'ייסון ווייט הוא חדש. האנשים שם לא המציאו את השאלות האלה, תאמיני לי, והיו גם יותר טיפשיות שבחרתי לא לתרגם. בגלל שלחבר'ה הוותיקים בפורום נמאס כל פעם לענות על אותן שאלות (שכן, חלק מהתשובות שלהן הן "מאיפה לי לדעת?" כמו למשל "למה גרין דיי לא באים להופיע ב____(השלם את החסר)). הפואנטה בלענות לשאלה האם אמריקן אידיוט הוא האלבום הוא שמי ששאל את זה ידע. כי תאמיני לי שמישהו שאל את זה. ואם את לא מאמינה שאנשים שואלים דברים כאלה, אני מציעה לך לקרוא קצת את השרשורים פה בעמוד. וגם יהיה נחמד אם תמתני קצת את השפה, דרך אגב....

BlueBeIl

New member
מה ב"תרגמתי את זה"

ו"הניסוח קצת פוגע" לא הבנת? לא אני עניתי כתבתי את השאלות או עניתי עליהם, זה משהו שהם עשו שם (ופורום גרין דיי נט זה פורום משתלח במיוחד). בגלל זה שמתי את זה פה ולא ישר בFAQ, שתוכלו לשנות מה שלא נראה לכם ולהוסיף דברים. אני חושבת שאנשים פה צריכים להתחיל לקחת דברים קצת פחות ברצינות. זה פורום של גרין דיי אחרי הכל, לא פורום רדיוהד או משהו כזה.

למעלה