כולם לפה

מילי17

New member
כולם לפה

כי לכולם יש וגם לנו מגיע ברכת
פורים שמח
מהפורום המהמם שלנו...
אז בזכות נופר, הילד הכי מדהים שאני מכירה... גם לנו יש..
תגידו מה אתן חושבות.. יומטוב,
מילי.

ענבץ בץ

New member
גרררררררררררררררררררררר

יאמי!!!! איזה תמונה יפה!!!! מה אומר ה1187? ואני רוצה להבין העיפו אותך משם?? ובדיוק אני מנסה לארגן קבוצה שתבו איתי לתוכנית את יותר ממוזמנת!! אני הולכת להזמין כרטיסים ל27 לחודש ה3.. :)חחח זה חינם לא גרר אני צריכה לברר איפה זה..:) או מיי גאד אני לא אוכל להכניס מצלמה?? גרררר:(:(:(:(:( החלטתי שבהשראתך אני בפרסומות הולכת לשאול אותו אם הוא מוכן להתראיין אצלי!!! ישששששששששש פורים שמח שוב!!:)

מילי17

New member
אוקיי אז ככה../images/Emo15.gif

1187 זה מספר הפורום שלנו כמובן..
העיפו אותי? לא בדיוק... רצו? מאוד... בוא נגיד שדי נבחו עליי שהוצאתי מצלמה.. אבל זה לא בעיה להגניב לשם אחת. ובטח שאני מוזמנת... 27.3. היר אי קאם בייב
!!! ולא הבנתי את העניין של הראיון? בשביל מה את צריכה לראיין אותו? והכי חשוב? איך החתימה של הפורום???

ענבץ בץ

New member
חח מילי

יש לי מספר להזמנת כרטיסים אבל הוא לנכון את יודעת מה הנכון?? ואגב רוצה לנסוע איתנו?? חח או שניפגוש אותך שם? :) איזה כייף שאת באה..:) וכל מי שרוצה מוזמן!!

מילי17

New member
בטח... העונג כו-לו שלי../images/Emo24.gif

שבוע טוב מתוקה
6720959 6729061 0522450458 ליאור אז תגידי לי מה נסגר ואם את הולכת... איך.. ואם אני יכולה להדבק...

ענבץ בץ

New member
יאשששששששששששששששששששששששש

תודה איזה כייף חח היום אני מבררת בדיוק כמה באים איתי.... ואז אני אגיד לך מה נסגר איך איפה ומתי... ואם את יכולה להדבק לייק ברוררררררר אני אשמח :) האב אה לובלי לובלי ויקנד... אהה סליחה ויק אופנד...:)

ענבץ בץ

New member
אוקיי סבבה ב

בינתיים אנחנו חמישה אני עדיין מגיסת אנשים לא כולם החזירו לי תשובה..... אני מחכה לתשובה של עוד הרבה אנשיםץ... אבל יחד איתך אנחנו 5.. בינתיים ..:) אגב זה באולפני הרצליה?

למעלה