פורים שמח פ-ו-ר-י-ם ש-מ-ח!!!! מאיתנו, פורום יאיר לפיד
ע עדוש לא2 נתוש New member 16/3/05 #2 יאאלה אבוש ירידות על נתןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo84.gif מבריזן יאאלה אני זורקת מילה ואת אחרי
יאאלה אבוש ירידות על נתןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo84.gif מבריזן יאאלה אני זורקת מילה ואת אחרי
ב בילבי ע ל ספידים New member 16/3/05 #3 חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo184.gif עוד יעיפו אותנו מפה, אבל חפיצ: קקה!!!!
ע עדוש לא2 נתוש New member 16/3/05 #4 מאכפת לי !!! מה שנכון - נכון ../images/Emo84.gif לא ???? חש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
ב בילבי ע ל ספידים New member 16/3/05 #5 בהמה!!!!!!!!!!!!!../images/Emo184.gif תחת שן תחת שן ו___.___ תחת ___.___ וגם- נתן תחת עדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדה, הוא לא שווה אפילו שנדבר עליו!!!!!!!!!!!!!!!11 פשוט בואי נפסיק להתייחס עליו!! נעשה עליו "התעלם"
בהמה!!!!!!!!!!!!!../images/Emo184.gif תחת שן תחת שן ו___.___ תחת ___.___ וגם- נתן תחת עדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדה, הוא לא שווה אפילו שנדבר עליו!!!!!!!!!!!!!!!11 פשוט בואי נפסיק להתייחס עליו!! נעשה עליו "התעלם"
ע עדוש לא2 נתוש New member 16/3/05 #6 חחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי../images/Emo84.gif אוהבת אותך לילה טוב למרות שכבר הלכת לישון יאאלה נתן אתה עכשיו באיגנור ביי !
חחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי../images/Emo84.gif אוהבת אותך לילה טוב למרות שכבר הלכת לישון יאאלה נתן אתה עכשיו באיגנור ביי !