עדכון חודשי (ראשון) מרץ05

עדכון חודשי (ראשון) מרץ05

אתם מאמינים שאנחנו כבר חודש באוויר? מרגיש כמו שנים, ומצד אחר עדיין מאד טרי וכולנו בגישושי הכרויות. דפדפתי קצת לאחור, וראיתי את כל ה
ים, ואת השאלות הראשונות שהתחילו להישאל. התרגשות, בחיי. אז מן האין אל היש: התחלנו בלי כלום, ועכשיו כבר יש כמה מאמרים, וביניהם קטגוריית ההתמודדות שלי שמספרת את הסיפור האישי של כל אחד. איך מוסיפים את שלכם? כיתבו על גבי הפורום, או אליי במסר, ואני אוסיף את הסיפור שלכם עם הניק שלכם. תחשבו איך זה יהיה לקרוא את זה בעוד זמן מה, כשתהיו כבר אחרים, או בעיצומו של תהליך. אותו הדבר לגבי קטגוריית שירים. אתם מוזמנים להגג, ולכתוב ולשלוח מפרי עטכם. לפעמים בשיר הרבה יותר קל לשפוך ולעלות על הבעיה האמיתית. לוח אירועים בדף הראשי מופיע לוח האירועים ובו תאריכי ימי ההולדת של חברי הפורום. אתם מוזמנים להוסיף את התאריך שלכם כאן. נקודות אור
דליה התחילה התחלה מבורכת של כתיבת נקודות אור שבועית. אין כמו אופטימיות וחשיבה חיובית בפורום כמו שלנו, שבו מדברים הרבה על הקשיים. הרבה פעמים זה מה שמוציא אותנו מן החושך. אז בכל סופ"ש ייפתח שירשור כזה ובו אתם מוזמנים לכתוב מה האיר את השבוע שלכם ומה צבע אותו בצבע אחר חוץ מ-נואר
(צירפתי קישור לשירשור הראשון). המשך העדכון בהודעה הבאה.

המשך עדכון

דיונים שעלו: טיפול - הכוח של טיפול עלינו, האחריות שלנו והמחויבות לטיפול. התמודדות עם הצלחה - עד כמה מסוגלים להישאר במקום טוב, לאחר שהגענו אליו. איך מתמודדים עם ההצלחה שלנו, ועם העובדה שיצאנו מן התופת, בלי לרצות לברוח משם. החוץ מול הפנים - כמה החוץ משפיע עלינו. למה קשה להתחבר אל מה שבפנים ומקשיבים יותר אל הקולות שבחברה ובתקשורת? התמודדות עם אובדן - איך נפרדים מאדם יקר שנפטר. איך ממשיכים אח"כ. איך נותנים מקום לרגשות וגם לאופטימיות שתחזיר אותנו לתפקוד. מול מחוגי השעון - מה עושים כשיש חובות ומחוייבויות, אבל אין אנרגיות לבצע? מתי נותנים לגוף נפש מנוחה, ומתי זה הופך לבטלה ששואבת פנימה. אלה רק חלק מהדיונים שהתנהלו פה החודש, והשתדלתי לגעת בחלק שהתחולל בדפים האחוריים יותר, כי במה שקרה בשבוע האחרון תוכלו להיזכר בקלות. מחמאות
לרננה, על התמודדות בגבורה וביושר לב מול ימים קשים מאד.
לנאורה, על תרומה גדולה לאופטימיות ולייעוץ. ספרי קצת על עצמך מותק, את מרתקת.
על הכנות והפתיחות - של שירקוש הנפלאה. אל תאבדי תקווה. אנחנו איתך. סקר תוצאות הסקר הקודם נידונו כאן, ומחר ייכנס סקר חדש. תודה על שיתוף הפעולה. בעזרת הסקרים אפשר לדעת מה מעניין ומטריד את כולנו. ימי הולדת
לבועות ב- 6/4
ללהבה (לי, זאת אומרת
) ב-22/4
לאישתר ב-28/4
לסטנור על נושאים מרתקים ומחשבות נפלאות. אתה מתנצל על היתרונות שלך
שיהיה לנו חודש נפלא, ומלא באור אהבה ושלווה

מעז יוצא מתוק

סטנור, דוקא בגלל שהמחמאה אליך קפצה לי למטה - אתה יוצא עוד יותר |כוכב|

Neora Barak

New member
יופי של השקעת דיווח להבונת ../images/Emo45.gif

צאי וחשבי אם כלללללל זה נעשה רק בחודש, מה יהיה בחודשיים, חצי שנה ושנה... פורום צריך בד"כ יד מכוונת, להבה אכפתית שתכוון, ראיתי גם ראיתי במו עיני פורומים שפרצו בקול תרועה והתפוגגו בגלל חוסר אכפתיות של מנהלים, הלהבה המכוונת, הרוח החיה שלך להבה, עושה את הפורום איכותי כפי שהוא, נולדת עם זה להבונת, ובקלפים אני רואה כאן.. שתהיה לך יופי של הצלחה
את נהדרת !!! ומבקשת להודות גם לדליונת, שפרצה לאוויר איתך, בכל כך הרבה חום ואהבה,
ולאחל לה בהצלחה בכל שאיפותיה בחיים.

../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif על העדכון הקסים

ומזל טוב על העדכון הראשון הטרי. עכשיו את מרגישה איך זה ללדת פורום?
נהדרת שאת

צירים לא קשים ../images/Emo6.gif

בינתיים, סיפוק גדול, מכל מה שקורה כאן, ומהאנשים והשיחות והקשרים שנוצרים.

opalit

New member
כיף של פורום../images/Emo20.gif

אמנם אני חדשה אבל הייתי פה שעתיים וקראתי ה-כ-ל.
.

למעלה