|
פרק השבוע

HuGo Hell

New member
|
פרק השבוע

שם הפרק בעברית: גנב האסלות שם הפרק באנגלית: The Bicycle Thief תקציר בעברית: ג´ורג´ מוצאת לעצמה עבודה חדשה במשרה מלאה, ועמיתיה בעבודתה הקודמת עורכים לכבודה מסיבת פרידה. בנתיים, עמיתיה של ג´ורג´ בתחום איסוף הנשמות, מתמודדים עם בעיות מסוג אחר. תקציר באנגלית: George get a full-time job, apparently to buy a bicycle (a Cannondale - and how much does it suck that this is the second year in the row with no Cipollini in the Tour de France). She finds a job that pays well and most of the episode is devoted to her going-away party at Happy Time. We meet a number of the staff, including a young girl who´s happiness is chemically-induced. שתהיה לכם ציפיה מהנה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהו! פרק חביב!

דייזי מראה סימני שינוי וזה טוב... בחצי הראשון היא הייתה מעצבנת כרגיל אבל לקראת הסוף היא נהייתה נחמדה... יופי :] מה יש לשחקנית של רוקסי שהיא מחסירה כל כך הרבה פרקים?! לא שאכפת לי היא דיי מעצבנת... כל כך שמחתי שג'ורג' עוזבת את העבודה שלה בהפי טיים ועכשיו היא תחזור!? :<<<< אבל איזו עבודה פריקית היא מצאה.. ממתי הולכים לעבודה חדשה על בליינד?! בודקים קודם מה זה... אהבתי את מייסון וההומואים... ושהוא נתן להן את הבית שלו! איזה חמוד... לאב יו מייסון :]]]

../images/Emo27.gifפרק טוב

אהבתי איך שהם עשו את הדמות של האמן, סטריאוטיפ אבל לא יותר מדי, היה לי עוד דברים להגיד אבל שחכתי

פרק מקסים.

כמעט בכיתי כשהנרי ראה שהחבר שלו (ברח לי השם) מת. זה היה ממש עצוב. והגעתי לרמות חדשות של חוסר חיבה לדולורס... היא פשוט מטרידה. היא הדמות הכי מטרידה בכל הסדרה. בקטע עם הזואופיל והחמור צחקתי כל כך שאמא שלי באה לבדוק מה קרה. לסיום, אהבתי את דייזי בפרק הזה. נראה שהיא באמת למדה משהו מהצייר... גם התרשמתי שמייסון למד משהו. אגב מייסון, בקטע שג'ורג' ודייזי עברו לדירה של מייסון אמא שלי קראה לי ופיספסתי כמה דקות. לא לגמרי הבנתי מה קרה שם. מייסון עבר לדירה שלהן ודייזי וג'ורג' עברו לשלו?

HuGo Hell

New member
כן. ../images/Emo1.gif

הוא עבר לדירה שלהן, עד כמה שידוע לי. לא מראים איפה הוא מתגורר, ככה שזה לא בטוח במאה אחוז.

IllyriaB

New member
פרק טוב. ../images/Emo11.gif

אהבתי אבל אין לי הרבה מה להגיד על הפרק הזה. הוא שהוא לא היה ממש ממש טוב או שאני סתם לא זוכרת דברים ספציפיים.

pjsad

New member
היי כולם- שאלה לגבי הפרק שהיה השבוע

מה היה שם הפרק ומה היה מספרו ? תודה רבה

IRISH GREMLIN

New member
תרד עוד 2 הודעות למטה אחי,

כתוב את שם הפרק... ונראה לי זה היה פרק מס' 11... בכל מקרה-היה אפשר לנצל"ש...

pjsad

New member
תודה, כך עשיתי שנייה אחרי...

שסיימתי לפרסם את השאלה שלי, וכך במיידי קיבלתי, אפילו בלי לרצות, תשובה תודה רבה רבה אגב- מזה- לנצל"ש?- ר"ש של מה? (סליחה על הבורות...) ביי

למעלה