מישהו יודע.. מתי תתחיל העונה ה-4? או שמה היא כבר התחילה?
O othersider New member 5/2/05 #11 שאלה../images/Emo140.gif רציתי לדעת מה הגובה והמשקל של כל אחת מהדוגמניות מהעונה השניה. מישהו יודע? תודה מראש
שאלה../images/Emo140.gif רציתי לדעת מה הגובה והמשקל של כל אחת מהדוגמניות מהעונה השניה. מישהו יודע? תודה מראש
מ מעיין18מעיין New member 6/2/05 #14 מי יודע אם יש עונה 3 מה המצב אנשים הלכ טוב אני חדש פה יש שאלה מי יודע אם יש עונה 3
C cryptic Nina New member 4/2/05 #2 מצתרפת לשאלה../images/Emo185.gif כי כבר סיימתי לראות את העונה השלישית במחשב ומשעמם לי!
I iloveainslie New member 5/2/05 #12 גם לי יש שאלה איזה מצחיקה ג'נאשה באמת צריכה להופיע בקומדיות וכאלה... מישהו יודע עם יש התקדמות עבורה בזה? ומה קורה איתה?
גם לי יש שאלה איזה מצחיקה ג'נאשה באמת צריכה להופיע בקומדיות וכאלה... מישהו יודע עם יש התקדמות עבורה בזה? ומה קורה איתה?
ע עדידון קופידון New member 4/2/05 #4 ועוד משו (אני מצטערת שזה בניפרד...) האם העונה ה-3 תשודר בהוט3 מתישהו? ואם כן מתי?
S s a p i r 4 New member 5/2/05 #6 במרץ טופ מודל 3 תתחיל בהוט 3 במרץ ואני יודעת ששם הם כבר באמצע עונה 4 והם מתכננים עונה 5 איפה ראית את עונה 3?
במרץ טופ מודל 3 תתחיל בהוט 3 במרץ ואני יודעת ששם הם כבר באמצע עונה 4 והם מתכננים עונה 5 איפה ראית את עונה 3?
O ortallosh New member 5/2/05 #9 לא למה במרץ בעעע אני מתגייסת במרץ!!! אני מזה חייבת שזה יהיה בסוף השבוע כי בשאר אני לא יהיה בבית.
J justagir123l New member 5/2/05 #13 ../images/Emo70.gif שאלה!! מאיפה הורדת את העונה השלישית?? פלייייייייז תגידי לי, או שתכתבי לי במסר או משהו, אני ממש צריכה את זה!
../images/Emo70.gif שאלה!! מאיפה הורדת את העונה השלישית?? פלייייייייז תגידי לי, או שתכתבי לי במסר או משהו, אני ממש צריכה את זה!
A Away from the sun New member 6/2/05 #20 העונה ה4 תתחיל במרץ, בקרוב ישודר בארה"ב גם פרק כמו שהיה בארץ ביום שישי.