דעות על התוכנית

Sandro

New member
לדעתי זו תוכנית זבל

הרשו לי להעביר ביקורת.. התוכנית הזאת מנסה לחכות את תוכניות הריאלטי האחרונות ששודרו, מן ניסיון שילוב לא מוצלח ואף כושל בין "השגריר" ל"סוף הדרך". קובי מיידן הוא גרוע, הוא מנסה להיות מותח מאוד כמו השופטים ב"שגריר" אבל הוא ממש לא גורם למתח והטון דיבור שלו הוא מונטוני ומשעמם, כל התוכנית עד עכשיו הוא לא אמר מילה על המתמודדים (אולי לא ראיתי הכל, תקנו אותי אם אני טועה). חוץ מזה, כל הניפוי של המתמודדים הוא ממש לא פיירי - ממש מטומטם לראות שקבוצה מנפה את עצמה כל הזמן במקום וועדה מסודרת שתקבע כמו ב"שגריר" מי באמת מתאים להיות מנהיג ומי לא, ככה שהמנהיג הנבחר הוא בעצם יותר "הקומבינטור הכי גדול" ולא "המנהיג", אז נכון שמנהיגים צריכים להיות קצת כאלה, אבל לא נראה לי שזו המטרה של התוכנית.. תראו למשל את הפרק שהיה אתמול, דווקא הבנים שאחד מהם לטענת כולם היה צריך לעוף מהתוכנית, הם אלה שנשארו.. לדעתי זה מטומטם. בנוגע לאנשים עצמם, רואים לדעתי שהם ממש לא נבחרו בקפידה כ"בעלי תכונות מנהיגיות" אלא בכדי לומר שהם בחרו "מכל המגזרים" מהצפון, מהדרום, ואפילו שמו "ערבייה", לא בגלל שהיא מנהיגה, אלא בכדי להגיד - "הנה, אנחנו בסדר, הכנסנו גם ערבייה לתוכנית!" וזה ממש מטומטם, תאמינו לי שעם קצת מאמץ היו יכולים למצוא אנשים הרבה יותר נורמליים, אם תסתכלו ב"שגריר" למשל, תראו שהאנשים נבחרו בקפידה. המשימות, הדבר היחיד שעוד קצת בסדר בתוכנית הזאת, אבל תסלחו לי אם אני אומר, לא כולם מעידות על "מנהיגות של ממש" - בקיצור, היה עדיף שהפורמט של "דרוש מנהיג" היה צריך להיות צבאי, 12 אנשי צבא (לדוגמא) מיחידות מובחרות מתחרים 6 נגד 6 (הייתה תוכנית כזאת ב AXN רק עם איזה 4 קבוצות) ואז עושים משימות צבאיות כאלה, והמנהיג הוא ה-מנהיג, כי לא כל איש בשטח באמת הוכשר ומתאים להיות מנהיג ונראה שזה מה שקרה - רוב (מלבד בודדים) האנשים שם נראים לי כאילו סתם אנשים ברחוב שלקחו אותם באופן אקראי או בפרוטקציות.

E u r o b o y

New member
גם אני חושב שאחרי הפרק האחרון

התוכנית בהחלט עברה שלב והחלה להיות מעניינת יותר וגדושת מאבקים. צפו ליתר עניין בהמשך העונה.
על הקישור לכתבה!

טאלב

New member
"דרוש מנהיג" קונספציה מוטעית לגמרי

אפילו שזאת סתם תוכנית טלוויזיה שאין לה הרבה רייטינג, עם משימות לא קשורות למנהיגות, היתה לי הרגשה רעה כשקראו לתוכנית "דרוש מנהיג". ניסו ל"מכור" לנו שבוחרים לאזרחים מנהיג והכל "על אמת" כי יתנו ל"מנהיג" בסוף כמה מיליונים להגשמת "החזון" שלו. הקונספציה של "דרוש מנהיג" מזכירה לי, רק באסוציאציה, תקופות מההסטוריה כשחיפשו מנהיגים חזקים שינהיגו ומישהו, לפעמים "המנהיג" עצמו ולפעמים החונטה או הפורום, בחרו בשביל האזרחים. פה הכל בקטן: אין הרבה צופים שמתעניינים ואין רייטינג. המשימות לא קשורות לא למנהיגות ולא לתרומה אמיתית. אחרי שהמצלמות לא מצלמות שוכחים מהמשימה הקודמת ועוברים למשימה הלא חשובה הבאה. היה בשער של תפוז קישור לפה ומישהו אמר שהוא כבר הוכיח "מנהיגות" וכל המתמודדים כבר היו "מנהיגים" על אמת והיו בריאליטי ולא בתוכנית טלוויזיה. יש רושם שה"מנהיגים" הטלוויזיונים התחילו לחשוב באמת שמחפשים "מנהיג" ולא מישהו שינהל עמותה עם כמה מיליונים כמו הרבה עמותות. כאילו הם כבר חושבים על הפוליטיקה והשלב הבא וחולמים להיות "מנהיגים". לציבור "לא דרוש מנהיג". "דרוש נבחר ציבור" שישרת את הציבור באמינות וביושר ויזכור שהוא משרת את הציבור שבחר בו. צריך שיבינו שאת התקופות של מנהיג חזק, שממונה ע"י מישהם שנותנים לו כסף, כל העמים בהיסטוריה עברו כבר. צריך "משרת ציבור ונבחר ציבור" שיודע שהתפקיד שלו לשרת את הציבור. לא "דרוש מנהיג" והציבור שלא רואה את התוכנית מצביע בשלט וסוגר את הטלוויזיה. טאלב

robroy1

New member
שאלה לרינת +europeboy

תגידו האם זה נכון או לא נכון שבמבחן של המדינה יוסי היה עם הציון הכי גבוה מבין כל המשתתפים זה למרות שיוסי בן דוד קיבל את הציון הכי נמוך בבוחן הפתע .אגב הקבוצה שלו הסגולה הייתה עם 97 אחוזי הצלחה!!!זה נשמע הגיוני אבל רק ליתר ביטחון אני מבקש שתבדקו ותגידו לי כי התקשרתי אליו אחרי התכנית והוא אמר שאסור לו להגיד מה קרה שם מעבר למה שראיתי בבית וזה חשוב לי ולחברים שלי בלימודים כי התערבנו ואני צריך תשובה בדוקה מכם אתם מההפקה של התכנית תודה רובי אז אם זה נכון בבקשה תכתבו לי מה היה שם

E u r o b o y

New member
חברים כאן אומרים שזה נכון

וכמו שראית גם ואדים אומר שמשבשים את מה שמשדרים.בכל אופן,אני לא מההפקה ולא יכול להגיד לך אם זה אכן נכון,כי אני פשוט לא יודע.

למעלה