ביטול משחק גמד ענק

מעיןבר

New member
ביטול משחק גמד ענק

שלום לכולן. ראשית התנצלותי על הפעלת הסמכות הניהולית שלי בעניין חברתי שכזה. לצערי המשחק עלה ללא תיאום עימי ועם אפרת ואנחנו מוצאות שאנו מעדיפות לקיים את המשחק בפורום הזה במועד אחר, במיוחד לאור המשחק המתארגן בפורום הנקה בו חברות רבות מחברות פורום זה. אנו מעדיפות שלא יתקיימו 2 המשחקים במקביל. היות שהרעיון בהחלט מוצא חן בעינינו, אנו נודיע בהמשך על מועד חדש לקיום המשחק.

הדר לצ

New member
חבל. כיוון שאני לא בפורום הנקה גם

לא ידעתי שמתנהל משחק כזה במקום אחר. טוב, נחכה בסבלנות למועד הנכון.

יעל י

New member
למעיין...ולכל המעוניין (מעוניינת)

חשבתי רבות אם להגיב או לעבור לסדר היום (גם על המסר שלך,מעיין) כיון שהחחלטה לא לכתוב פה יותר כבר נפלה אז החלטתי כן להגיב... המשחק גמדים וענקים מתנהל בהרבה פורומים במקביל וזה לא מפריע, אולי גם בפורום הנקה הוא מתארגן וכמו שכבר נאמר פה ע"י מישהי-היא לא משתתפת בפורום הנקה,כמוה גם אני ומסתבר שעוד כי עובדה היא שהייתה הענות... אתמול שכתבתי את הודעת הפתיחה זה כן מצא חן בעיני אחת המנהלות ועובדה שזה גם זכה להודעה נעוצה... מה שאומר דרשני... מעיין , אני לא מתכוננת להיכנס איתך לעימותים או להגדרת תפקידך/כישורייך כמנהלת הפורום , כבודך במקומך מונח אבל משחק חברתי כמו סקר כמו שמועלה פה מדי פעם ופעם ע"י גולשת כזו או אחרת לא נדרש ולא התבקש מעולם לאישור או תיאום ע"י מנהלות ואני כמו כולנו פה גולשת גם בעוד פורומים וזכיתי לשחק,לסקר ולענות. מעבר לכך תמוהה מאד העובדה שככל הנראה בחרת למחוק את הודעת המשחק ולא להתמודד איתה ע"י שרשור הביטול אליה כפי שאת דורשת תמיד אבל כושר המחיקה הרי הוא כושר הניהול וכבר סיכמנו הרי שכושר הניהול שלך / כבודך במקומו מונח... מאחלת לכולכן המשך גלישה נעימה אוהבת אתכן ועם רובן "אפגש" בפורומים האחרים המשותפים לנו יעל

באמת קיויתי שזה נעשה בשיתוף איתך

לאחר שראיתי את ההודעה שלך אתמול ואת ההודעה של מעין היום, קיויתי שמעין הכניסה את ההודעה שלה לאחר שהגיעה להסכמה איתך לגבי מחיקת ההודעה והרעיון והעברתו לתאריך אחר. מאחר וזה לא בהסכמתך ובידיעתך, אני חושבת שזה פשוט מכוער. די הקפיץ אותי הבוקר לראות ששתי המנהלות החליטו על דעת עצמן בשביל כל הפורום שזה לא זמן מתאים למשהו, לא משנה כרגע מה. אבל מה, אני אתווכח על תזמונו של משחק? אבל ההחלטה השרירותית + ההנחתה "מלמעלה" + הפגיעה בהוגת רעיון נחמד ותמים, ממש לא מוצא חן בעיני. מצטערת. דרך אגב, כאן כן הייתי שוקלת להצטרף למשחק גמדנק ובפורום הנקה לא. ולו בגלל שזה פורום קטן יותר וקשה לי לעקוב אחר שרשורי ענק בנושא. אבל נראה לי שכבר לא יהיה כאן כזה משחק.

משוש30

New member
חבל שלא תכתבי כאן בגלל זה ../images/Emo10.gif

אני מסכימה שלא היה צריך לעשות את זה ככה אבל תנו קרדיט למעין. בכל זאת היא משקיעה מזמנה וממרצה ונכון שלפעמים גם המנהלות עושות טעויות. אני כל כך אוהבת את הפורום הקטן והאינטימי הזה שלנו. בואו לא נכניס לפה יותר מדי כעסים. דרך אגב לא ראיתי את ההודעה המקורית רק את זאת של מעין וחשבתי שפעם ראשונה יכל היה להיות נחמד להשתתף במשחק הזה
מבחינת מעין הדרך הנכונה לדעתי הייתה להוסיף הודעה להודעה שלך שממליצה לשנות את תאריך המשחק בגלל הסיבות שהובאו ולתת לנו להחליט. אני לא חושבת שיש מקום להחלטות וטו של מנהלות בעניין הזה אבל אני בטוחה שזה לא נעשה מכוונה רעה.

../images/Emo140.gif חשבתי הרבה אם להגיב

ונורא נגע בי מה שיעל כתבה, אני יודעת שהייתי מתנהגת אותו דבר והרבה יורתג רוע - הייתי כל כך נעלבת. אני בטוחה שמעיין לא עשתה את זה בכוונה - ולא היה לה שום רצון לפגוע או להעליב. מה שכן - אני דווקא חשבתי שזה רעיון טוב לשחק את המשחק דווקא בפורום הזה שהוא קטן ומצומצם ואני לא נאבדת בו -.

בודאי שלא בכוונה רעה

אבל אני מבינה למה יעל נפגעה. ואני גם לא חושבת שיש מקום להחלטות וטו של ההנהלה בנושאים כאלו. גם מעין התחילה את הודעתה בהתנצלות על הפעלת הסמכות הניהולית בנושא חברתי, כך שנראה לי שכולנו מרגישות חוסר נוחות עם זה.

מעיןבר

New member
מאוד מתלבטת איך לענות, ארוך../images/Emo18.gif

כותבת ומוחקת, כותבת ומוחקת ועורכת... האמת
זאת הפעם הראשונה שממש נפגעתי ולא רק בגלל ההודעה של יעל אלא גם (ואולי במיוחד
) בשל התגובות שהיא קיבלה, במיוחד בהתחשב בעובדה שרצתן להגיב ולקטול מבלי להמתין לתגובה שלי. אתן יודעות שאני בד"כ מגיבה, גם אם לפעמים קצת מתעכבת, יש לי חיים גם מעבר לזמן המחשב. הרמיזות לגבי כושר הניהול שלי הן כל כך מתחת לחגורה שיש לי דמעות בעיניים בפעם הראשונה מאז התחלתי לנהל, ובשנתיים של ניהול ידעתי סערות לא מעטות וקיבלתי ביקורת מרובה. אני חושבת שכולכן נוכחתן לדעת שאני יודעת להתנצל על טעויות שעשיתי כשיש צורך ומקבלת ביקורת כשהיא נכתבת באופן ראוי. זה לא המקרה. לפני שאני עונה כל מני דברים אני גם חייבת להתנצל על טעות בשיקול הדעת - באמת מיהרתי למחוק ולא חשבתי על לשרשר את ההודעות. הרצון היה למנוע בלגאן והתפקדויות מיותרות, אבל ממש לא "לסתום פיות" - אני לא חושבת שאני ידועה פה כסותמת פיות. כדי להבהיר - במקביל לעליית ההודעה כאן נשלח מסר מבהיר ומתנצל ליעל וציפיתי במשך יום שלם לתגובה בערוץ פרטי על מנת שלא לעורר סערות בפורום. אני גם חושבת שאני בכ"ז זכאית לתגובה למסר לפני שרצים להעלות דיון בפורום ויש מקום להבהרות ופתיחת קלפים באופן אישי, במיוחד כי יכול מאוד להיות שמה שיש לי לומר ליעל הוא לא נעים ואני מעדיפה שלא לעשות זאת בפומבי. עכשיו לא נותרה לי ברירה אלא להגיב כאן ולנסות "להצטדק" למרות שלא ממש בא לי
. אתמול בבקר מצאתי שיעל בחרה להתחיל במשחק שידרוש אנרגיה מרובה והשקעת זמן לא מועטה ממני ומאפרת. היות שראיתי שההודעה נעוצה התקשרתי בדחיפות לאפרת לברר האם זה נעשה בהתייעצות עימה. למי מכן שאינה יודעת - אפרת עברה אתמול בדיקת מי שפיר ולכן היתה טרודה בערב שקדם לכך. גיליתי שההודעה עלתה מבלי שיעל טרחה לברר ולשאול מי מאיתנו לגבי דעתינו, או לתת לנו זמן להיוועץ בינינו. אפרת ראתה את ההודעה והרעיון העקרוני מצא חן בעיניה, מפאת לחץ זמן היא נעצה את ההודעה למרות שבאופן אישי התזמון מאוד לא נח לה. החלטנו יחד בטלפון שאנחנו מעדיפות שהמשחק לא יתקיים כרגע. כדי שתבינו למה אנחנו מתערבות - תרצו או לא תרצו, משחק כזה מחייב מעורבות מאוד גדולה מצידנו אם המשחק אמור להימשך כחודש (27.2-24.3), גם אם הכללים מאוד ברורים כביכול, זה בהחלט עלול להעיק על הפורום ולהציף אותו (כמו שהתלוננה גליה). אנחנו נצטרך לעסוק בשרשורים ומחיקות של הודעות אאוטינג שקורות בטעות כששוכחים להחליף ניקים. זה קורה גם בפורום שמאוד מיומן בשרשורים החלפות ניקים כמו "הנקה", ולכן, למרות שאתן באמת נהדרות, זה יכול לקרות גם לכן, לא בכוונה - אבל כולנו טועים. יש נטיה במשחקים כאלה לראות גם משתתפות סמויות המחליטות להצטרף, לכן סביר להניח שהתנועה בימי המשחק תגדל, למרות שביומיומום אנחנו אכן נהנות מפורום קטן ואינטימי. לאור כל האמור לעיל מן הראוי היה שיעל לכל הפחות תפנה אלינו במסר ותשאל לדעתינו אם לא ממש תתאם. לעניין התערבותינו כמנהלות - זה קרה גם בפורום הנקה לפני חנוכה כשהמנהלות לא יכלו לטפל במשחק בפרק זמן מסויים למרות הדרישה שעלתה מהפורום. תרצו או לא, זו זכותינו כמנהלות. להזכירכן - מעצם העובדה שלפורום יש מנהל משמע שאיננו דמוקרטיה, שלא לומר אנרכיה בה כל אחד יעשה ככל העולה על ליבו. אנחנו משקיעות זמן ואנרגיה רבים בניהול ולהקנות לפורום אופי כפי שרצינו ביום שפתחנו אותו לפי החזון האישי שלנו. ההודעה נכתבה בתיאום עם אפרת, ואני מקווה שהצלחנו להבהיר את תחושתינו ואת דעתינו בנדון.

מעין! קודם כל, אל תעלבי ואל תפגעי

גם אם אני חושבת שאת בחורה נהדרת, עדיין יכולים להיות בינינו חילוקי דעות ויכולה להיות לך ביקורת עלי ולי ביקורת עליך. זה לא נועד לפגוע ולהעליב, אלא להסב את תשומת ליבך לכך שפעלת בצורה מעליבה כלפי אחת מבנות הפורום. באופן עקרוני, אני חושבת שכולנו מסכימות על זה שזה מאוד מעליב כשמוחקים הודעה שלך, בפרט כשהכותבת לא עסקה בדברים רעים ופוגעים אלא העלתה רעיון למשחק.אני בהחלט מבינה שמשחק כזה ידרוש ממך ומאפרת תיאום רב ועבודה, אבל אני באופן אישי הגבתי ישירות לסיבה שאת כתבת בעצמך: שהמשחק מתנהל בפורום הנקה ולכן לא מתאים לנהל אותו במקביל גם כאן. מבחינתי זו סיב לא טובה וגם כתבתי כך. אך אם הסיבה העיקרית היא העבודה שזה ידרוש מכם, אני כמובן לא יכולה להתווכח עם זה. ואם כבר הבאת את פורום הנקה כדוגמא - שם המנהלות אמרו בריש גלי שלא מתאים להן העיתוי והציעו אופציות אחרות: קומונה סגורה עם סיסמא או להעביר למועד אחר והיתה הצבעה בעניין. זו הדרך הנכונה לדעתי לפתור את הסוגיה.ולמרות העלבון שלך, אני מבקשת ממך להתעלות מעליו ולהבין שפגעת מאוד ביעלי. נכון שהיא לא תיאמה איתכן ואולי היתה צריכה לעשות כן, אבל בכל זאת היא זכתה ליחס מאוד לא יפה. גם אם הוא לווה במסר אישי. יום טוב!

Arfilit

New member
דווקא בעיני זו סיבה מעולה

פורום הנקה הוא פורום עם השקה גדולה מאוד לפורום הזה. זה לא "סתם עוד פורום" שקיים - אלא שיש בהחלט הרבה משתתפות משם שהן פה ולהיפך. אני באופן אישי השתתפתי (בהנאה גדולה) בסיבוב הקודם של גמדים וענקים בפורום הנקה - לפני שנה, ושוקלת להשתתף גם הפעם. אני מעריכה שיש עוד משתתפות מכאן שמצויות באותו מצב. אין מצב בעולם שאני אשתתף בו זמנית בשני משחקים שכאלה. זה פשוט לא סביר. אז מה - אז לוותר על כאן? או לוותר על שם? נראה לי חבל.

Arfilit

New member
ומכל מקום

מאחר שלכל סיבה שתועלה (כמו גם הסיבות שהועלו בזמנו על ידי מנהלות פורום הנקה) יהיו תומכים ומתנגדים - בעיני מספיק שמי שצפוי להידרש להשקעת אנרגיה עצומה במשחק (להלן -המנהלות) אומר שלדעתו זה לא זמן טוב, כדי שנקבל את זה שזה לא זמן טוב. לא מטעמי דיקטטורה. לא מטעמי השתקה. פשוט מן הטעם שמישהו צריך להחליט - ואני מעדיפה שזה יהיה המישהו שיאלץ לעמול במקרה שהמשחק יתקיים. ושוב הדוגמא מפורום הנקה - למרות שמאיה100 ניהלה שם את המשחק (ובאופן אגדי - אם תשאלו אותי) - עדיין המנהלות עמלו כנמלים חרוצות באותה תקופה - והמשחק ממש התיש אותן. אז כן - עמדתן בעיני הכי רלוונטית.

בודאי שזו סיבה טובה

וכשאת מציגה את זה כך, גם הסיבה של שני משחקים במקביל בשני הפורומים היא סיבה טובה. בכל מקרה, אני לא מתווכחת על הסיבה אלא על הדרך המעליבה(מחיקת ההודעה ונעיצת הודעה אחרת במקומה). וגם זה - אני לא אומרת שזה נעשה בכוונה רעה. אני יודעת שלא. לא משנה. זה סתם נהיה ויכוח קטנוני, וכל מה שאני מנסה לעשות זה לגרום לישור ההדורים ולכך שיעלי לא תעזוב את הפורום. ואם אפשר, אז שגם לא ימחקו כאן הודעות מהסוג "הטוב". אני לא מתווכחת על מחיקת הודעות נאצה, אבל תמיד מאוד צורם לי כשמוחקים הודעה לאחת מאיתנו וזה תמיד מאוד מעליב.

שרי30

New member
לא מדויק

תראי כשאת מעלה את השיקולים שלך מדוע לכן זה לא מתאים זה כביכול נשמע הגיוני. זו הבחירה שלכן להתחיל לשרשר ולמחוק, במציאות אין צורך, אם יש קצת בלגן בפורום בימי המשחק בסדר, שיהיה (הייתי מנהלת פורום). זה צורם שאת מציגה את זה כאילו הפורום הוא שלכן ואתן קובעות את הכללים ("אין דמוקרטיה"). תשמעו אני באמת סתם אורחת כאן ולא ממש מעורה ברזי הפורום, אבל כל הגישה הזו גורמת לי לאי נוחות - שיש מנהלות שקובעות עיתוים וזמנים ושרשורים. זה גורם לי להרגיש בבי"ס - יש כללים, תיאומים וזה לא דמוקרטיה. קצת מגוחך בעיני. פורום באינטרנט זוהי במה להעלאת דעות ולפיתוח דיונים. תפקיד המנהל ואני חוזרת על כך - למנוע ניבולי פה ולענות בצורה מקצועית מניסיונו. אני אף פעם לא מבינה מדוע בפורומים שמנהלים בנים (כמו שבעלי גולש בהם) אין שרשורים, אין גערות, אין מחיקות ואין התערבות והמנהל עונה מניסיונו המקצועי לפונים. זו במה פתוחה ואנשים נהנים מחופש ביטוי. ובפורומים שמנהלות בנות זה תמיד מסתבך לפסים אישיים, כללים נוקשים ותיאומים. אבל עכשיו אני מסתלקת לפני שיתלו אותי....

שרי30

New member
עוד משהו

במחשבה שניה אני חושבת שהיה אפשר לבצע את המהלך הזה בהרבה יותר טקט. לכתוב בשרשור המשחק הודעה מטעם המנהלות: "שמחנו לראות שמתארגן משחק ענקים גמדים. אבל היות שהמשחק מעמיס עלינו יותר מבימים רגילים ויש לנו פחות פנאי בימים אלה, אני מבקשות להזיז את המשחק בשבועות אחדים. בנוסף מתארגן משחק דומה בפורום הנקה וחשבנו שאין טעם לערוך שני משחקים במקביל. אבל אם כמובן אתן מעדיפות שהוא ייערך בימים אלה אין בעיה". וזהו, נותן לכולם הרגשה טובה. בלי לקבוע, בלי למחוק ובלי נזיפות. ואני בטוחה שאף אחת לא היתה מתעקשת על משחק כעת אם למנהלות זה לא נוח. וסליחה אם פגעתי במישהו בהודעות שלי - זו לא אישי כמובן. אני קצת קרבית בימים אלה עקב נסיבות אישיות.

galiaS

New member
אנחת רווחה

אני חושבת שהמשחק הזה צריך להיות מתואם עם המנהלות. אותי באופן אישי המשחק הזה מעביר על דעתי. בימים שפורום תינוקות רוחש וגועש סביב המשחק הזה הוא בלתי נסבל בעיני. כל שירשור שני עוסק במשחק ולמי שאין ענין במשחק זה מוציא את כל הענין מהפורום. המשחק הזה דורש לכל אורכו המון עבודת שירשור מצד המנהלות כדי שהוא לא יהופך למפגע אקולוגי. לכם חשוב לבדוק מראש אם למנהלות יש זמן לנהל את המשחק הזה.

אני לא יודעת אם קראת את ההודעה של

יעל אתמול - אבל לפי מה שהיא הציעה היו חוקים ברורים לגבי השרשורים וכל הטטראם סביב זה. לדעתי, וכתבתי את זה גם למעלה, דווקא בגלל שהפורום המקסים הזה קטן ואינטימי זה היה יכולה להתאים. ודרך אגב אני לא בטוחה שמנהלות צריכות לנהל את המשחק וזה - ואני בטוחה (ויודעת) שהבנות כאן בפורום ממושמעות מאוד (תראי כמה זמן לא היה תמונה של ילד בפורום - חוץ בשרשורים ש "מותר") ולא נראה לי שהייתה הרבה יותר עבודה מהרגיל למנהלות שאני יודעת שיש להם המון עבודה וזה בהתנדבות ואני באמת מורידה בפניהם את הכובע (שלי הייתה הצעה להשתתף בניהול פורום אמרתי לא).

למעלה