מאוד מתלבטת איך לענות, ארוך../images/Emo18.gif
כותבת ומוחקת, כותבת ומוחקת ועורכת... האמת
זאת הפעם הראשונה שממש נפגעתי ולא רק בגלל ההודעה של יעל אלא גם (ואולי במיוחד
) בשל התגובות שהיא קיבלה, במיוחד בהתחשב בעובדה שרצתן להגיב ולקטול מבלי להמתין לתגובה שלי. אתן יודעות שאני בד"כ מגיבה, גם אם לפעמים קצת מתעכבת, יש לי חיים גם מעבר לזמן המחשב. הרמיזות לגבי כושר הניהול שלי הן כל כך מתחת לחגורה שיש לי דמעות בעיניים בפעם הראשונה מאז התחלתי לנהל, ובשנתיים של ניהול ידעתי סערות לא מעטות וקיבלתי ביקורת מרובה. אני חושבת שכולכן נוכחתן לדעת שאני יודעת להתנצל על טעויות שעשיתי כשיש צורך ומקבלת ביקורת כשהיא נכתבת באופן ראוי. זה לא המקרה. לפני שאני עונה כל מני דברים אני גם חייבת להתנצל על טעות בשיקול הדעת - באמת מיהרתי למחוק ולא חשבתי על לשרשר את ההודעות. הרצון היה למנוע בלגאן והתפקדויות מיותרות, אבל ממש לא "לסתום פיות" - אני לא חושבת שאני ידועה פה כסותמת פיות. כדי להבהיר - במקביל לעליית ההודעה כאן נשלח מסר מבהיר ומתנצל ליעל וציפיתי במשך יום שלם לתגובה בערוץ פרטי על מנת שלא לעורר סערות בפורום. אני גם חושבת שאני בכ"ז זכאית לתגובה למסר לפני שרצים להעלות דיון בפורום ויש מקום להבהרות ופתיחת קלפים באופן אישי, במיוחד כי יכול מאוד להיות שמה שיש לי לומר ליעל הוא לא נעים ואני מעדיפה שלא לעשות זאת בפומבי. עכשיו לא נותרה לי ברירה אלא להגיב כאן ולנסות "להצטדק" למרות שלא ממש בא לי
. אתמול בבקר מצאתי שיעל בחרה להתחיל במשחק שידרוש אנרגיה מרובה והשקעת זמן לא מועטה ממני ומאפרת. היות שראיתי שההודעה נעוצה התקשרתי בדחיפות לאפרת לברר האם זה נעשה בהתייעצות עימה. למי מכן שאינה יודעת - אפרת עברה אתמול בדיקת מי שפיר ולכן היתה טרודה בערב שקדם לכך. גיליתי שההודעה עלתה מבלי שיעל טרחה לברר ולשאול מי מאיתנו לגבי דעתינו, או לתת לנו זמן להיוועץ בינינו. אפרת ראתה את ההודעה והרעיון העקרוני מצא חן בעיניה, מפאת לחץ זמן היא נעצה את ההודעה למרות שבאופן אישי התזמון מאוד לא נח לה. החלטנו יחד בטלפון שאנחנו מעדיפות שהמשחק לא יתקיים כרגע. כדי שתבינו למה אנחנו מתערבות - תרצו או לא תרצו, משחק כזה מחייב מעורבות מאוד גדולה מצידנו אם המשחק אמור להימשך כחודש (27.2-24.3), גם אם הכללים מאוד ברורים כביכול, זה בהחלט עלול להעיק על הפורום ולהציף אותו (כמו שהתלוננה גליה). אנחנו נצטרך לעסוק בשרשורים ומחיקות של הודעות אאוטינג שקורות בטעות כששוכחים להחליף ניקים. זה קורה גם בפורום שמאוד מיומן בשרשורים החלפות ניקים כמו "הנקה", ולכן, למרות שאתן באמת נהדרות, זה יכול לקרות גם לכן, לא בכוונה - אבל כולנו טועים. יש נטיה במשחקים כאלה לראות גם משתתפות סמויות המחליטות להצטרף, לכן סביר להניח שהתנועה בימי המשחק תגדל, למרות שביומיומום אנחנו אכן נהנות מפורום קטן ואינטימי. לאור כל האמור לעיל מן הראוי היה שיעל לכל הפחות תפנה אלינו במסר ותשאל לדעתינו אם לא ממש תתאם. לעניין התערבותינו כמנהלות - זה קרה גם בפורום הנקה לפני חנוכה כשהמנהלות לא יכלו לטפל במשחק בפרק זמן מסויים למרות הדרישה שעלתה מהפורום. תרצו או לא, זו זכותינו כמנהלות. להזכירכן - מעצם העובדה שלפורום יש מנהל משמע שאיננו דמוקרטיה, שלא לומר אנרכיה בה כל אחד יעשה ככל העולה על ליבו. אנחנו משקיעות זמן ואנרגיה רבים בניהול ולהקנות לפורום אופי כפי שרצינו ביום שפתחנו אותו לפי החזון האישי שלנו. ההודעה נכתבה בתיאום עם אפרת, ואני מקווה שהצלחנו להבהיר את תחושתינו ואת דעתינו בנדון.