שוברת את שתיקתי המאולצת../images/Emo18.gifארוך
אני מניחה שאתן מבינות מדוע לא הגבתי עד עכשיו – בכל זאת ההריון שלי בעדיפות מסוימת בזמנים מסוימים. אבל נסתיימה ההתאפקות שגזרתי על עצמי, ואנסה בצורה ברורה ומסודרת להבהיר את דעתי, עמדתי והשקפתי על מה שקרה.
כולנו עושים טעויות. לפעמים מכירים בהן מיד, לפעמים מאוחר יותר, ולפעמים לעולם לא. אני עשיתי טעות, שאני מאוד מצרה עליה, בכך שלא טיפלתי בענין כראוי מיד, אלא העדפתי לנהוג בדרך ההפוכה ממה שהיתה תחושתי בענין. כן – יש לזה הצדקה/תירוץ/WHATEVER, אבל זה לא מבטל את עצם העובדה שהיתה טעות. מעין (יתכן – אני לא ממש מסכימה) טעתה בכך שמחקה את ההודעה של יעל, והיא הודתה והתנצלה כבר יותר מפעם אחת. וגם יעל טעתה, בכך שלא תיאמה את הענין איתנו. אני בטוחה שהיא לא עשתה את זה בכוונה אלא מתוך אי ידיעה. אני חושבת שכבר הוסבר בשרשור בצורה מפורטת וברורה מדוע זה דורש תיאום איתנו. כולנו עושים טעויות - זה לא מבטל את היותן, וכולנו בני אדם וראויים לסליחה ולהבנה. איכשהו חשבתי שבפורום הזה יש יכולת לכך.
ובכל זאת – מדוע נהגתי כפי שנהגתי
(ואולי, אם הייתי נוהגת אחרת – כדור השלג לא היה מתגלגל ככה. מאוד כואב לי לראות את מה שקרה). ראיתי את ההודעה בשעה מאוחרת, כשהראש שלי טרוד לא רק בבדיקת מי השפיר – שהיא הקטע המלחיץ ביותר בכל ההריון מבחינתי, אלא בכל הנסיבות שסבבו (ולא אפרט, זה כרגע לא רלוונטי). מצד אחד שמחתי על זה שיהיה משחק גמדים ענקים בפורום. מצד שני – כעסתי. כזו אני – כועסת כשלא מתחשבים בי, וזה מה שזה היה ואתיחס לזה שוב אח"כ. כשאני כועסת, ועם שק אחר שלא קשור לגמרי על הראש – אני לא סומכת על עצמי שאגיב היטב, ולכן בחרתי בדברי סקארלט או'הרה: מחר יום חדש – אחשוב על כך מחר. וכדי להבהיר שזה רצוי ובעיקרון יש תמיכה – נעצתי.
- טעות
כיון שיצרתי רושם מוטעה. השאר הסטוריה.
עוד ציטוט – דברים שרואים מכאן לא רואים משם. לא אוהבת להשתמש בזה, אבל הפעם זה מתיחס אלי, אז אני מרשה לעצמי. בעוד משחק גמדנק מתנהל באחד הפורומים, שוחחתי עם מנהלת באותו הפורום, והיא התלוננה שהמשחק מתיש אותה. תהיתי, מאחר ולא היא ארגנה אותו. מאז אני יודעת שהמשחק דורש מעורבות גבוהה של המנהלים מאחורי הקלעים, דבר שלא חשדתי בו ולא הייתי מודעת אליו. אז למרות שמדובר בענין חברתי גרידא, שאינו נוגע לתכני הפורום – הוא עדין נוגע ישירות למנהלים (או במקרה הזה – למנהלות). יותר מזה – אם לא תהיה מעורבות אדמיניסטרטיבית, רוב הסיכויים שייווצרו טעויות ואי נעימויות. אל מי יבואו אז בטענות
ניחוש אחד ודי. ומכאן – הרצת המשחק ללא תיאום עם המנהלים הוא חוסר התחשבות בהם. וכן – אין לי שום ספק שזה נעשה בתום לב, מחוסר ידיעה (כפי שאני לא ידעתי) ובטח ללא כונה לפגוע.
לגבי הפרישה של יעל: אני לא יכולה להגיד לאף אחד ממה להיעלב. מה שברור לי, זה שכל אחד נפגע מדבר אחד ולא נפגע מדברים אחרים. אני, למשל, הייתי נפגעת אם הייתי פותחת הודעה כנ"ל, וכתגובה אליה היתה כותבת אחת המנהלות (ואפילו אם הודיעה לי קודם לכן) שהמשחק מבוטל/נדחה/WHATEVER. אני הייתי מעדיפה את הדרך שמעין נקטה בה (ואני רוצה להזכיר למי שלא שמה לב, או ששכחה –
מעין יידעה את יעל בענין). אני לא רוצה, לא יכולה, לא מתכוונת ולא מעוניינת להכריח אף אחת להישאר בפורום, אבל מי שלא התאימה לרוח הפורום "נשרה" באופן טבעי. זה לא המקרה של יעל, ולכן חבל לי שזה קרה. אני ממש לא רואה את זה ככורח המציאות. להיפך – כשדיברתי עם מעין על הטיפול בענין, זה היה ברור לי שיעל מארגנת משחק גמדנק בפורום. לא העליתי על דעתי משהו אחר. אני יודעת שיעל לא התכוונה לפגוע, ולכן חבל לי שנפגעה.
ואיך אני רואה את תפקידי כמנהלת פורום (וזו לא תגובה להגדרת התפקיד שהועלתה פה) – מנהל פורום נותן שירות לחברים בפורום (כפי שהנהלת הפורומים נותנת למנהלי הפורומים שירותים, ודרכם לגולשים). אממה – הוא לא יכול לתת אותו כשתוקעים לו מקלות בגלגלים. הפורום שלנו נהנה משיתוף פעולה ומודעות גבוהים לענין. אני נהנית מהפורום וכמעט כל יום מתאפקת מלכתוב הודעה מלאה נחת (שמא אתפס כ"המורה"...). אני מבקשת שזה לא יישכח. אני מודה למי שקראה עד כאן, ומקוה ש:
הסערה תשכך
נמשיך לשמור על הרוח הטובה והחברות בפורום
שיהיו לנו הרבה פעילויות מהנות בפורום
שנשמור תמיד על הבנה, שיתוף פעולה והתחשבות