|זבנג|

"פעם ראשונה ואני כאן..."

היי לכולם!! זאת אומנם הפעם הראשונה שלי כאן אבל לא נורא! אתם עוד תשמעו ממני כמעט כל יום... טוב אז למי שלא יודע היום יהיה פרק מעניין ביותר! אינויאשה, קגומה, שיפו ומירוקו יילחמו או יותר נכון להגיד אינויאשה יילחם בציורים מכושפים של צייר מסויים. למי שחושב שקיקיו לא תהיה שוב באחד מ147 הפרקים טועה ובגדול: קיקיו תחזור ואם אני לא טועה תישאר הרבה זמן. למי שראה אתמול: מחר נפגוש את קאגה או איך שלא ייקראו לו... לצערנו הוא מחליט לשתף כוחות עם סשומארו!! קאגה אומנם מופיע בתחילת הסדרה והוא אומנם מסיים אותה, לא אומר שלא יהיו עוד אוייבים. טוב, מי שעוד קורא את זה בטח כמעט נגמר אז מי שרוצה עוד שיחכה למחר!! נ.ב. מי שלא יכול להתאפק: אימייל:[email protected] ICQ:246868717 messenger:[email protected]

Mrs Love

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

באתי להיכנס לזה

BaBy AnImE

New member
לי זה כמעט הרס... כשראיתי

שכתוב את ההתחלה של מה שבפרק הבא סגרתי :)

De-Panther

New member
גם ככה לא פרק כל כך|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חשוב שזה ממש הורס

harar8

New member
ברוכה הבאה

ואם את כותבת משהו על המשך הסדרה שילדים עוד לא ראו את צריכה לשים את הסימן הזה-
בנושא ההודעה, זה נקרא ספויילר וכך מי שלא רוצה לדעת את המשך הסדרה יידע שלא כדאי לו לקרוא את זה

Kiti Cat

New member
ברוך הבא!

ובבקשה סמן בפעם הבאה ב
הודעות עם מידע על פרקים שעדין לא שודרו בארץ

שלום

אני חדשה פה קוראים לי עדי. זה היום הראשון שלי בפורום אז אני מקווה להשתלב בפורום אהה אני ממש לא יודעת כלום על הפורום עז יהיה נחמד עם תסבירו לי אהה ועוד משהו אני לא ראיתי את כל הפרקים של אינויאשה אז רציתי לדעת מי אלו"סאנגו ומירוקו"

../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

מירוקו = הושי = כוהן/נזיר שמסלק יוקאים=שדים (אבל רק רעים מן הסתם...) בעזרת החור שחור שיש לו ביד ששואבת הכל וסנגו...
מכסחת שדים בעזרת בומרנג ענקי ויש עוד פרטים אבל זה העיקר

למעלה