הבהרה-כולם בבקשה לקרוא

E u r o b o y

New member
הבהרה-כולם בבקשה לקרוא

בימים האחרנים התלוננו כמה חברים כאן כי אני אינני עושה את עבודתי בצורה אובייקטיבית. ברצוני להבהיר מספר דברים ואני מקווה שלאחר שתקראו ותפנימו את הכתוב תבינו כי הטענות אינן נכונות: זה פשוט-יש הבדל בין עבודה מנהלתית לבין הבעת דעה בתור חבר פורום: עבודה מנהלתית פירושה נעיצה/מחיקה/הבלטה של שרשורים וכו'.כשאני מוחק הודעות אנימוחק אותן רק מכיוון שהן כוללות גסויות או השמצות או שההודעה נשלחה יותר מפעם אחת.כשאני מבליט/נועץ שרשורים אני עושה זאת ע"פ מה שהכי מעניין כרגע את הגולשים ובוחן את חשיבות ההודעה ורואה אם כדאי לנעוץ אותה או לא. מעולם לא מחקתי/נעצתי הודעות בהתאם לדעתי אישית.מחקתי ונעצתי הודעות מהסיבות שפורטו קודם.אני גם לעולם לא אנעץ/אמחק הודעה בגלל שאני כביכול לא מסכים ע מה שכתוב בה-ולמה לא?מכיוון שזה אסור וזה נוגד את תקנון הפורום.לכל אחד יש הזכות להביע את דעתו ולמנהל אסור למחוק/לנעוץ הודעות רק ע"פ דעותיו האישיות.זה מעולם לא קרה בפורום וגם לא יקרה. הסיבה שאתם חושבים שזה קרה היא בגלל שאני המנהל.אז שוב,בתור מנהל שנועץ/מוחק הודעות אני עושה את עבודתי בצורה הכי אובייקטיבית שיש ופועל ממניעים טכניים בלבד.אם תרצו לפתוח בפורום שרשור מחמאות לעופר נגיד.למה לא?בכיף.אותו דבר אם מישהו אחר ירצה לפתוח שרשור תמיכה בקרן.וזה כבר קרה ונפתחו שרשורים כאלה-האם הם נמחקו?ננעצו?הם הפליתי לטובה את אחד המועמדים?לא!וזה אומר שעשיתי את עבודתי נאמנה. אני רוצה שתבינו שמנהל הוא גם חבר פורום כמו כולכם-גם לי יש זכות להביע דעה בדיוק כמו שאתם יכולים להביע דעה ואף אחד לא מגביל אתכם.את העבודה שלי בתור מנהל אני אמשיך לעשות בצורה אובייקטיבית בדיוק כמו שהיה עד עכשיו ובמקביל גם אביע את דעתי האישית.זה לא שאני מהלל/משמיץ מועמד כזה או אחר בכל הזדמנות.אני מבי את דעתי בצורה הפשוטה ביותר. מקווה שאתם מבינים כעת כי עד היום פעלתי נכון ושגם אמשיך לפעול ככה. המטרה שלי היא שבפורום תשרור אווירה חברית ושזה יהיה מקום שנחמד לכתוב בו.אין לי שום אינטרסים ושום כוונות לקידום מועמד זה או אחר.כל מה שאני רוצה הוא שיהיה כיף לי ולכולכם ושתבינו כי גם לי יש זכות להגיד מה אני חושב. ועוד משהו קטן-הקרבות האלה שאני עורך-זו רק תחרות נחמדה ולא צריך לייחס לה חשיבות יתרה. אני לא שונא אף אחד מכם חס וחלילה,פשוט היה חשוב לי להבהיר לכם שמה שעשיתי ומה שאני עושה ואעשה הוא נכון וצודק. ב-
, מור.

למעלה