מזל טוב לתומרלי

קרניר

New member
מזל טוב לתומרלי וגם לעמית של

"גאיה10" שחוגג יום הולדת שנה. מאחלת המון אושר, בריאות ורק טוב

POOH*

New member
יומולדת לרוני של קרניר

רוני יקרה לפני שנה קיבלנו טלפון... נסענו לבי"ח וראינו אותך קטנה וארוכה בידיים של אבא מאושר וגאה מאד... מדי פעם הוא הרשה גם לאמא להחזיק אותך... מאז נפגשנו עוד המון פעמים וראינו אותך גדלה ומתפתחת... רצינו לאחל הרבה הרבה הרבה מזל טוב... הרבה אושר, בריאות ואהבה... ושנמשיך להיפגש כמה שיותר... POOH, גיא והאביר...

daldan

New member
מזל טוב לרוני ../images/Emo65.gif

כבר יום הולדת שנה? סימן שלא נפגשנו כבר הרבה זמן!!! לרוני ולהורים המקסימים שלה, המון שמחה ואושר מהילדה המתוקה והמקסימה שלכם.

../images/Emo49.gif X 2

לרוני המקסימה:
הרבה מזל טוב ליומהולדת שנה, אני בטוחה שאמא כבר הזילה דמעה של התרגשות וכמובן גם אבא. שתמשיכי להיות כזאת חייכנית - ואנחנו כבר מאוד מאוד מתגעגעים אליך
. וגם לתומרלי - הרבה הרבה מזל טוב ליומהולדת

קרניר

New member
../images/Emo25.gifלרוני הנסיכה הקסומה שלי-

אני מתבוננת בך ומתקשה להאמין שכבר חלפה שנה מאז נשמת את נשימתך הראשונה. לא נרדמתי כל הלילה מרוב התרגשות ובכל שניה שחזרתי מה היה בדיוק שנה קודם... חיכינו לך זמן רב וכל שניה וכל קושי בדרך אליך היו שווים. אחרי שלושה ימים ארוכים של צירים הגעת אלינו בלידה מדהימה ואת כל כך יפה ומושלמת
יפה שלי, בשנה האחרונה אני לומדת ממך בכל יום מחדש, אני לומדת להיות אמא שלך ונהנת לחוות איתך את גילוי העולם, כאילו בפעם הראשונה. כל כך שובבה, סקרנית, בודקת ולומדת. אני אוהבת אותך כל כך, את עיני הכוכבים המבריקות שלך, החיוך הממזרי וה"קונדסוני" שלך, גוף הדוגמנית והטוסיק הקטן... את החוכמה הניבטת מעיניך, את קולך, פיטפוטיך וצחוקך המתגלגל. הדרך בה את עומדת וצועדת, דופקת על הדלת וצועקת "אבא" או נובחת אחרי כלב. את ריצת הבוקר שלך לאקווריום תוך מילמול "דה, דה, דה" להגיד בוקר טוב לדגים. את מרגשת אותי בכל יום מחדש, בכל דבר חדש שאת עושה; מכסה את פניך בבד ומורידה ל"קוקו", משחילה פונפונים לקופסה עם חור, "שרה" איתנו, קוראת אחרינו "אמא" ו"אבא" ועוד כל כך הרבה דברים נוספים... בת שלי, זכיתי בך, כשמך כן את- האושר הגדול ביותר שיכולתי לבקש! אני רוצה לאחל לך חיים מלאי שמחה, מלאי בריאות ומלאי מזל. הרי שאמא רוצה עבורך את הטוב ביותר ומבטיחה שמה שיהיה טוב בשבילך יהיה גם טוב בשבילנו. לא יכולה לדמיין את חיי בלעדיך. מליוני חיבוקים ונשיקות אמא

dorlim

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לכל החוגגים והחוגגות

יום הולדת שמח

אדר שלי

New member
ונשיקה ענקית לרוני ואמא שלה!../images/Emo25.gif

קרן, ריגשת אותי מאוד! אני מדמיינת את רוני שלך אצה רצה לאקווריום (מה שמזכיר לי שקשה לי לדמיין אותה רצה, כי עוד לא ראיתי אותה הולכת - סימן שלא התראינו הרבה זמן...) המון ברכות ליום ההולדת הראשון שלה וגם שלך - כאמא!

למעלה