פרק השבוע

HuGo Hell

New member
פרק השבוע

פרק מספר 6 בעונה הראשונה, תקציר: בטי עוזבת את הצוות ומוחלפת ע"י דייזי שמוצמדת לג'ורג' ומשתלטת לה על הדירה. אנא שרשרו לפה הודעות על הפרק

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif

ארג! דייזי הזאאאאת כל כך מעצבנת! ויש לה קול רך מדי... בא לי לזרוק עליה נעל! אין, הסצינה בסוף כשג'ורג' באה לצעוק עליה והיא רואה שהיא בוכה ומרגישה רע ואז פתאום מגלים שהיא רק שיחקה הייתה גדולההה XDDD רג'י קצת מעצבנת אותי שהיא כל כך רעה לג'וי.... איזו מסכנה... היא רק מחפשת חיבה אצל הבת שלה... והיא כל הזמן דואגת לה... איזו חמודה ג'ורג' הקטנה!! ^^ דולורס מגיעה לרמת מוזריות חדשה כל פרק ופרק... השיחה בין רוב לג'וי הייתה יפה...! הצחיק אותי הקטע בסוף כשמרימים את ג'ורג' והיא אומרת שהיא בחיים לא הרגישה ככה... שנוגעים לה בתחת! חח אין, תמיד הסדרה הזאת גורמת לי לחשוב על חיים ומוות... אבל ממש לחשוב.. וזה לא משהו שאני נוטה לעשות הרבה...
ג'ורג' לא לקחה נשמה היום!!! :< ואיזה מוות ..... היה לאיש מים הזה..... ואני לא מבינה, גם מייסון וגם רוב נגעו באנשים והלכו... מה הם לא אמורים לקחת את הנשמה הלאה?

DARTHME

New member
../images/Emo27.gifהם מחכים להם אח"כ

היה פרק טוב, אררג דייזי מעצבנת, וגם דולורס אבל בדרך אחרת אממ זה כל מה שיש לי להגיד בנתיים

HuGo Hell

New member
דייזי מדהימה. ../images/Emo1.gif

ככל שהיא מקבלת יותר עומק בהמשך העונה ככה אני התחלתי לאהוב אותה יותר ויותר ויותר. עכשיו אני מאוהב בה לחלוטין.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifואהבת אותה בפעם הראשונה

שראית אותה? בפעם הראשונה שראית את הפרק הזה? כי קשה לי לראות איך כן... ארג. I miss MY בטי :<

wolker111

New member
פרק נפלא

במיוחד כי אף אחד לא מת. הפרק הזה הראה שלג`ורג` יש חיים אחרי הכל. ויכול להיות שהיא גם תתאהב יום אחד במישהו. השאלה שאף אחד לא שואל. זה כמה זמן אפשר להיות מלאך מוות.

Lady_in_Red

New member
היא כן תתאהב:)../images/Emo58.gif

אבל החרא הזה ישכב איתה ויעזוב אותה... זה יהיה בעונה שניה ואחרונה.... באסה שפסלו את הסדרה... אני אתגעגע....

../images/Emo46.gif

פעם הבאה אם זה
אז תיכתבי את כולווווו בתוך התוכן של ההודעה.. ולא בכותרת תודה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| פרק מעולה !!!

דייזי פשוט קרצייה P: אבל אהבתי את הקטע עם הבאולינג :] וג'ורג' פשוט שולטת

CharmedRulez

New member
דייזי הזאת

מעלה לי את הסעיף אבל היא דמות ממש חמודה, מצחיקה לאללהאני כבר יכול לראות המון סיטואציות קורעות בינה לבין ג'ורג'היה ממש מצחיק שג'וי גילתה על העץ של אחות של ג'ורג' (=ג'ורג' ג'וניור)והיא הופכת להיות כמו ג'ורג' במלוא מובן המילה...

רג'י, בבקשה. P:

אני מצטערת... אבל רג'י מיוחדת. ומקסימה. ^___^ אני חשבתי שזה היה ממש עצוב, למעשה. אבל אני מניחה שאני בערך רואה מה מצאת בזה... קומי. ואגב... שם נחמד. :)

darklighter

New member
פרק מעולה../images/Emo13.gif../images/Emo115.gif

למרות שדייזי עצבנה אותי...במיוחד בקטע שהיא בכתה והתברר שזה רק קטע מתסריט...אאררגגג...אבל היא תשתפר בהמשך...אהבתי שהיא שפכה על מייסון את הקולה וג'ורג' אמרה Now i hate her a little less...חחח רג'י חמודה...היא רוצה לזכור את אחותה ולשמור מזכרות ממנה ואמא שלה רוצה רק להחביא את זה..איזה רעה...וקלנסי מעפן... דולורס כרגיל הצחיקה אותי עם הקטע שהיא אמרה שהבאולינג עזר לה להיגמל מהקוק..ואיך ג'ורג' שיחקה אותה בבאולינג שהיא ניצחה למרות שציפו שהיא תפסיד
והצחיק אותי מה שהיא אמרה בסוף שנגעו לה בתחת...חחח
פרק מצויין

CharmedRulez

New member
לאן נעלמה רוקסי?!?!

היא הייתה ממש מצחיקה עם המרירות שלה. מה קרה העיפו אותה פתאום?!

darklighter

New member
אל תדאג לא העיפו אותה היא תחזור...

גם אני שמתי לב שהיא נעלמה בפרק וחבל

CharmedRulez

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo44.gif זה כבר הפרק השני שהיא

לא משתתפת בו, ברצף! :(

רק עכשיו ראיתי את הפרק.

כבר יומיים אני מחכה לזה, פיספסתי ביום חמישי והתייסרתי על זה מאז. בכל מקרה! זה היה פרק נפלא, ממש אהבתי את הסיום. והגעתי לכמה מסקנות לגבי הדמויות: -אני די מחבבת את דייזי. -אני שונאת את דולורס (אפילו לא בטוחה למה). -אני לא אוהבת את ג'וי. -אני אוהבת את רג'י. אפילו שהיא מחמירה עם ג'וי יותר מדי. מצד שני, ג'וי גם קצת מחמירה איתה, לדעתי. הסדרה הזו ממש גורמת לי לחשוב... זה בערך הדבר שאני הכי אוהבת בה. וקטע שמישהו תפס לג'ורג' את התחת בסוף... מקסים.

IllyriaB

New member
אמממ. ../images/Emo11.gif

דייזי עיצבנה אותי קצת, אחרי שהיא שפכה על מייסון את הקולה, חיבבתי אותה קצת .XD אבל אלן כרגיל היא פשוט מדהימה

למעלה