יום הולדת שמח לענתש!

odeia

New member
מזל טוב לענת, הלוחמת בדרכים

נלחמת בכל אי צדק. מאחלת לך המון המון בריאות ואושר

מעיןבר

New member
מזל טוב יקרה ../images/Emo24.gif

עכשיו אני חייבת להכניס לי תזכורת לתאריך הזה
מאחלת לך עוד המון שנים נפלאות, ובעתיד הקרוב - לידה קלה וכיפית וטיפול כיפי בתינוק עם תקופת הסתגלות נעימה.

swann

New member
מזל טוב ענת יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif!

משוש30

New member
מזל טוב ענתש!! שתהיה לך שנה

נפלאה לידה קלה והסתגלות מהירה לשינוי המבורך

עמית@

New member
זה היום? אשת חיל מי ימצא?

אין מה לומר, ענתי, מהגדולות והנצורות שהכרתי בחיי הוירטואלים, בהצלחה בכל ובלידה הקרבה בצעדי ענק, אוהבת אותך

yaelia

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שתהיה שנה נפלאה ומאושרת.

cookie1

New member
ענת - ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

ככה מחרישים ? המון אושר והגשמת כל המשאלות

ענתש

New member
אני מופתעת לגלות פתאום ברכות בכל

מיני פורומים... ואוו, תודה. תודה שזכרתן. אגיד גם פה - היה לי יום נהדר. בדיוק אתמול ניצן אמר לי שעוד מעט אני אהיה בת 30 (עוד שנה בדיוק) ואיך אני מרגישה עם זה ? ואז חשבתי לי שהגיל הוא ממש לא פונקציה עבורי. מה שחשוב לי זה איפה שרציתי להיות בחיים ואיפה שאני היום - בדיוק במקום הנכון. יש לי משפחה מקסימה (שעוד מעט תגדל
) שאוהבת אותי ואני אותם. ולמרות שזה לא פיקניק - לא הזוגיות ולא האמהות, זה הדבר הכי מתגמל ומדהים ונפלא בעולם כשבשני המקרים את מגלה שאחרי כל הקושי - מה שיש לך הוא נורא נכון ומתאים והכי טוב שיש. אוהבת את בעלי, אוהבת את נגה, אוהבת את ליאור שעוד מעט יבוא. אוהבת שיש לי משפחה מורחבת גדולה ושמחה ובריאה, אוהבת את כל החברים שכל כך היה אכפת להם היום והתקשרו או כתבו בפורומים. ככה אני רוצה את החיים שלי תמיד. עם המחשבה הזו היה נורא שמח לי היום וחשבתי שלא אכפת לי הגיל - אני רוצה את האושר הזה גם ביום ההולדת 40 וגם ביום ההולדת 70.
תודה על הברכות חברות מקסימות.

למעלה