הסינגל החדש של שאקירה

swewa

New member
כנסו

רוב הסיכויים שאם ישימו את זה מחר באחת התחנות אז זה יהיה או ב100 FM כי יש שם תוכניות של שירים ספרדיים או בגלגל"צ שזה 91.8 FM ששמה משמיעים שירים חדשים איך שהם יוצאים

perrinat

New member
אני מניחה שישמיעו אותו

אבל אני לא חושבת שהוא יכנס לפלייליסטים, בגלל שהוא בספרדית... אבל נקווה לטוב. ובטח הדיסק באנגלית יזכה ליותר השמעות ברדיו בישראל

swewa

New member
יש בגלגל"צ תוכנית ששמה

סניגלס אז יש מצב שזה יהיה שם השאלה מתי חח

XtinaFan

New member
עזרה!../images/Emo55.gif../images/Emo39.gif

מישהו יכול לשים את התרגום או לתרגם בעצמו את השיר? כי אני לא מבין מילה בספרדית. תודה בכל מקרה!

12ShakirA12

New member
../images/Emo12.gif איזה יופיייי הגיע הזמןןןןןן../images/Emo70.gif

יאהווווווווו חח
כמה שאני שונאת את יום שני, אני מקווה שהסינגל יצא ומהררר

brunu

New member
ענקקקקקקקק

תודה על המידע מה זה בתרגום..? לה טורטורה נשמע טוב

swewa

New member
זהו חשבתי אם העינוי או הסבל

כמעט אותו הדבר אבל מה שהכי חשוב זה לא השם זה שיצא כבר השיר

perrinat

New member
ויש גם שם לדיסק../images/Emo70.gif

לגירסה בספרדית: Fijacion Oral 1 (יצא ב-7/6) לגירסה באנגלית: Oral Fixation 2 ובעברית- "קיבעון אוראלי". איזה שם גדול!
והנה ההסבר למה הדיסק נקרא ככה: "השלב האוראלי הוא השלב הבסיסי והראשוני בחיים, זה השלב הכי אלמנטרי, הכי איסטקטיבי והכי פרימיטיבי. כשאני על הבמה אני מרגישה בשלב הזה, ואני הכי מחוברת לאספקט הזה שבתוכי".

12ShakirA12

New member
ושוב סליחה על הבורות...

אני צריכה תרגום למלים: אוראלי, אלמנטרי, איסטקטיבי, פרימיטיבי
כבר את המלים הקשות בהיסטוריה אני מבינה יותר טוב חחחח
כמה שאני בורה יואו.....
אה כן.. ו... שאקי, פעם הבאה לדבר ברור, כן

MikeR

New member
כמה דברים!!!

דבר ראשון- השיר בגרסה הראשונה יותר יפה!! דבר שני - הדבר היחיד שמפריע בשיר הזה זה האלחנדרו הזה! באמת! אם שאקירה רק הייתה שרה אותו הוא היה נשמע יותר יפה בהרבה...או שהייתה בוחרת מישהו אחר... יש לו קול דפוק!

perrinat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא נורא, עכשיו יש לנו מוטיבציה לחכות לדיסק ולסינגל הבא- רק שאקירה

MikeR

New member
חחחח

קיבעון אוראלי, למדתי את זה בפסיכולוגיה.. "קיבּעון" הוא מצב שבו האדם נשאר בשלב ההתפתחותי הראשון שלו (למשל) שעל-פי גילו הוא בכלל בשלב ההתפתחותי הבא שלו, כלומר שלב האנאלי.. *שלב 1 של ההתפתחות - אוראלי *שלב 2 " " - אנאלי *שלב 3, סתם לידע כללי, זה שלב הפאלי..חח.. הבנתם מה שכתבתי?..פשוט אני לא בטוח, מ-2 סיבות: 1. השעה, אני קצת עייף 2. זה מסובך להבנה.. חחח.. לא משנה, קיצר, השיר..בואו נגיד, לא מבין הכי טובים שלה..אבל הוא בסדר כאילו..:) מייק.

perrinat

New member
זה שם ענק!!!!

הוא מסמל כ"כ הרבה דברים! אתה רוצה להסביר לנו קצת יותר לעומק מהו השלב האוראלי, זה יעזור להבין את המשמעות

MikeR

New member
המממ אז ככה...

תזכרי שאת ביקשת!!..חח :) אז קודם כל, פרויד הניח שהתפתחות האדם מתרחשת בשלבים קבועים מראש, ושבכל שלב קיים אזור ארוגני, כלומר איבר הגורם להנאה גופנית - מינית. השלבים נקבעו לפי האזורים הארוגניים; בכל שלב אזור ארוגני אחר. שלבים אלו נקראים שלבים פסיכוסקסואליים, כי התפתחות האישיות ("פסיכו") תלויה בסיפוק הגופני - מיני ("סקסואלי") של כל אזור ובכל מה שקשור ביחסים שבין האדם לסביבתו סביב האזור הארוגני. -זהו העיקרון הפסיכוסקסואלי על פי פרויד, ושלבי ההתפתחות עפ"י פרויד: השלב האוראלי, השלב האנאלי, השלב הפאלי, שלב החביון והשלב הגניטלי. *השלב האוראלי (אוריס=פה, בלטינית)- מקביל פחות או יותר לשנה הראשונה של התינוק- הוא השלב שבו התינוק מנסה לקלוט את העולם בעיקר באמצעות הפה, אך גם דרך העור והחישה הפיסית. הפה הוא המקור העיקרי למיניות, ושיאה - יניקה מ-שד האם. הפה מכיל גם משמעות הרסנית - הנשיכות; הצורך לנשוך מופיע כששיניו מתחילות לצמוח. עכשיו, קיבעון הוא תהליך/מצב בו האדם נשאר "תקוע" בשלב מסוים, כלומר התנהגותו מאופיינת במידה רבה בקווים המאפיינים את השלב שבו התרחש הקיבעון. לדעת פרויד, אין אדם יכול לעבור לשלב הבא בהתפתחות כל עוד לא נפתרו הקונפליקטים בשלב הקודם. מייק.

למעלה