הסינגל החדש של שאקירה

perrinat

New member
תודה../images/Emo24.gif

מה עוד מאפיין את השלב האוראלי? ובאיזה קונפליקטים אפשר להתקל? (אתם לומדים גם את זה?) אני מניחה ששאקירה תתיחס בדיסק שלה לקולנפיקטים האלה. והיא "פותרת" אותם כדי להמשיך לשלב הבא. מעניין מאוד!

MikeR

New member
כן ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

השלב האוראלי - 1. מציצה אוראלית. 2. נשיכה אוראלית. תכונות המאפיינות תינוקות בשלב האוראלי: מציצת אצבע, סוכריות ועפרונות, כסיסת ציפורניים, לעיסת מסטיקים. פרויד כינה אדם שהתנהגותו כזאת בשם טיפוס אוראלי. פרויד טען שלהתנהגות האוראלית נלוות תכונות אופי מסויימות כמו: תלותיות, פסיביות וילדותיות, המייצגות את הפסיביות של המציצאה האוראלית, או וכחנות, ציניות, נצלנות ושליטה בזולת, המצייגות את הצד האקטיבי-אגרסיבי של הנשיכה האוראלי. אז לסיכום, טיפוס אוראלי- הוא אדם התקוע בשלב האוראלי ומתנהג בהתאם למאפייניו.

pringles1

New member
גם אני לומדת את זה...

רק פחות מורכב חחח... בתחום המגמה לבינתיים...

MikeR

New member
מה ז"א?

גם אני לומד בבי"ס..זה לא אונ' או משהו כזה...חח..

pringles1

New member
כן אבל לא כ"כ מורכב...

אנחנו מתמקדים בנושאים אחרים יותר לעומק... כי בזה נגענו שנה שעברה גם...

MikeR

New member
כן יכול להיות פשוט..

המורה שלי היא גם מרצה באוניברסיטה אז היא מלמדת אותנו יותר רחב את הנושאים...

perrinat

New member
ועוד כתבה

http://noticias.canalrcn.com/noticia.php3?nt=19338 המפיק המוזיקלי של הדיסק הוא ריק רובין, ששיתף פעולה בעבר עם רד הוט צ'ילי פפרס. המקצבים בדיסק יהיו: ברזיליאנים, רגאיי, היפ הופ ועוד. מקווים שהדיסק יעקוף את המכירות של הדיסק הקודם (11 מליון עותקים ברחבי העולם).

perrinat

New member
הסינגל החדש של שאקירה

הסינגל נקרא: LA TORTURA- "העינוי" הסינגל הוא מתוך הדיסק בספרדית שיצא ב7/6 ששמו: Fijacion Oral - "קיבעון אוראלי".

AlanShkr

New member
אומרים ש...

הגירסה הזה הוא הגירסה הרימיקס. ושמחר הגירסה המלא יוצא לרדיו. ומהם המצעדים העיקריים פה בארץ? שמעתי שאין מצעד רשמי.

12ShakirA12

New member
אהה מחר זה גם סבבה.. נו העיקר השבוע

ובקשר למצעדים אין לי מושג

perrinat

New member
ישששש!

אני מאוד מקווה שזה רימיקס, ושהגרסה הרגילה תהיה יותר יפה

12ShakirA12

New member
בדרך כלל הגרסאות הרגילות

באמת הרבה יותר יפות...נראה מה יהיה.. בינתיים אני חורשת על הרדיו... חח

rode2

New member
http://www.shakiramedia.com/

You can download the full song which was recorded from a radiostation

תקווה4

New member
סוף סוף!!!!!!! איזה התרגשותתתת1!!!

אתם למבינים כמה זמן חיכתי לזההההההה זה היה ניראה כמו נצח!!!! יאוווווווו דייי אבל אוף עכשיו עוד חודשיים בשביל הדיסק.???!? אני לא יעמוד בזה2@!! האהאהא מורידה כרגע את השיר***

למעלה