רכילויות ושאר ירקות

MiZeGoogle

New member
עובדה ... ../images/Emo149.gif

מה שבאמת מעניין הרבה יותר מהתוכנית (חוץ מסיימון וההברקות שלו כמובן...) זה הרכילות על התוכנית... מי יכולה לסתור אותי?! ומי יכולה לתרום עוד קצת מידע רכילותי? אגב, אני באמת מתחילה לחשוב שקונסטנטין די נחמד... במיוחד אחרי כל מה שפירסמתם.. תגידו, הוא גם עם שורשים ברוסיה, מה זה השם הזה?!

Juliann

New member
קונסטנטין הוא יווני לא רוסי.

אחרי מה שפירסמו על קונסטנטין? אני אגיד לך מה אני יודעת עליו: -זמר בלהקת רוק -הופיע בתפקיד ראשי במחזמר RENT -בן 29, יווני אורתודוקסי -מהאודישנים של איידול [או לפני לא יודעת] שם בקביעות את הצמיד הצהוב של הסרטן -בן דוד שלו מת ב11/9 -מתנדב בתור "אח גדול" לילדים שאיבדו הורים ב11/9 -בתוכנית רצו שהוא יספר על בן דוד שלו אבל הוא לא הסכים [בגלל שהוא לא רצה "להשתמש" בזה]. -למד באיזשהו בצפר לשירה/משחק/ריקוד -גר בניו יורק

MiZeGoogle

New member
הוא לא יהיה איידול אופייני

אבל הוא מקבל שתי נקודות + תמיכה ממני!

Juliann

New member
תוכנית היכרויות.... לפי הבנתי =>

קונסי הלך לשם כי הוא חיפש להתחיל איכשהו משהו עם משחק...

MiZeGoogle

New member
אהההההההה

כמו ששרון, מ"קחי אותי שרון" רצתה להיות מפורסמת אז היא כביכול התנשקה עם כולם רק בשביל להיות מפורסמת?... קלטתי את הבחור....

עוד לגבי קונסטנטין

הוא למד ב- boston conservatory יש לו תואר באמנויות משם הוא הופיע בחוק וסדר - svu הוא התחיל לשיר בהשפעת אחיו הגדול שהוא מפיק מוזיקלי כיום הלהקה שלו הוציאה את הדיסק שלהם בעצמה, את אחד השירים אפשר להוריד מהרשת (לא שאני מעודדת להוריד דברים באופן לא חוקי
) קוראים לו truck stop sally והוא קיבל ציון לשבח ב- american billboard אממ וזהו אח"כ אני אוסיף עוד דברים

Fairywitch

New member
וואו- כמה מידע../images/Emo45.gif

את מוכנה להוסיף את זה גם לשרשור על קונסי? כי הוא מטוגלן
מאיפה כל המידע הזה

Juliann

New member
אני מחטטת בכל פורום אפשרי ../images/Emo6.gif

תצרפי את כל הודעות קונסי לשרשור שלו.. יש בשרשור הזה הרבה הודעות קונסי.

Fairywitch

New member
אי-אפשר../images/Emo4.gif

אפשר לשרשר רק הודעות ראשיות, ולא מאמצע שרשור...

MiZeGoogle

New member
אז מה הסיפור שלו?!

הוא ממש חמוד, ואני לגמרי בורה לגבי הפרסים והמוסיקה שלו.... תעגכנו!

MiZeGoogle

New member
את מי הוא הפיק? הבנתי שהוא זכה

גם חשבתי שסימון הוא רק מפיק, אבל הבנתי שהוא קצת יותר מזה

למעלה