מה שבאמת מעניין הרבה יותר מהתוכנית (חוץ מסיימון וההברקות שלו כמובן...) זה הרכילות על התוכנית... מי יכולה לסתור אותי?! ומי יכולה לתרום עוד קצת מידע רכילותי? אגב, אני באמת מתחילה לחשוב שקונסטנטין די נחמד... במיוחד אחרי כל מה שפירסמתם.. תגידו, הוא גם עם שורשים ברוסיה, מה זה השם הזה?!
אחרי מה שפירסמו על קונסטנטין? אני אגיד לך מה אני יודעת עליו: -זמר בלהקת רוק -הופיע בתפקיד ראשי במחזמר RENT -בן 29, יווני אורתודוקסי -מהאודישנים של איידול [או לפני לא יודעת] שם בקביעות את הצמיד הצהוב של הסרטן -בן דוד שלו מת ב11/9 -מתנדב בתור "אח גדול" לילדים שאיבדו הורים ב11/9 -בתוכנית רצו שהוא יספר על בן דוד שלו אבל הוא לא הסכים [בגלל שהוא לא רצה "להשתמש" בזה]. -למד באיזשהו בצפר לשירה/משחק/ריקוד -גר בניו יורק
הוא למד ב- boston conservatory יש לו תואר באמנויות משם הוא הופיע בחוק וסדר - svu הוא התחיל לשיר בהשפעת אחיו הגדול שהוא מפיק מוזיקלי כיום הלהקה שלו הוציאה את הדיסק שלהם בעצמה, את אחד השירים אפשר להוריד מהרשת (לא שאני מעודדת להוריד דברים באופן לא חוקי
) קוראים לו truck stop sally והוא קיבל ציון לשבח ב- american billboard אממ וזהו אח"כ אני אוסיף עוד דברים