בבקשה אני חייבתתתתת את השיר של הסדרה??? משהו הוריד? מאיפה? אפשר קישור??
ה האחת PiNk New member 9/3/05 #1 בבקשה אני חייבתתתתת את השיר של הסדרה??? משהו הוריד? מאיפה? אפשר קישור??
Y Yellow Fever New member 9/3/05 #2 קוראים לשיר "רוחות מלחמה" ולבנתיים אי אפשר למצוא אותו בקאזה אבל לדעתי זמן קצר אחרי השידור הראשון כבר נוכל למצוא את השיר ...
קוראים לשיר "רוחות מלחמה" ולבנתיים אי אפשר למצוא אותו בקאזה אבל לדעתי זמן קצר אחרי השידור הראשון כבר נוכל למצוא את השיר ...
Y Yellow Fever New member 10/3/05 #4 כל כך דחוף לך לפתוח הודעה חדשה?? בדף הנוכחי מוזכר שם השיר לפחות פעמיים..
I itai1987 New member 10/3/05 #5 השיר הוא... של רמי קליינשטיין- רוחות מלחמה אבל עדיין אין אותו ברשת אם מצאת תפרסם איפה...
ב בצלאל מהסדרה מילואים New member 10/3/05 #6 תגובה שיר הנושא לסדרה כתב והלחין רמי קליישטיין לשיר קוראים רוחות מלחמה
P perrinat New member 10/3/05 #8 שיר הנושא שיר נקרא "רוחות מלחמה" כתב והלחין אותו רמי קליינשטיין ניתן לצפות בקליפ באתר הרשמי של התוכנית
שיר הנושא שיר נקרא "רוחות מלחמה" כתב והלחין אותו רמי קליינשטיין ניתן לצפות בקליפ באתר הרשמי של התוכנית
ה המקורית agis New member 11/3/05 #9 |שיר הנושא של הסדרה../images/Emo53.gif אשמח מאוד אם מישהו יודע מי כתב ומי שר את שיר הנושא של הסדרה לדעתי המבצע הוא רמי קלינשטיין.....האם אני צודקת...ואם כן אז מיכתב ואולי אפשר למצוא אותו להורדהה....תודה |תודה
|שיר הנושא של הסדרה../images/Emo53.gif אשמח מאוד אם מישהו יודע מי כתב ומי שר את שיר הנושא של הסדרה לדעתי המבצע הוא רמי קלינשטיין.....האם אני צודקת...ואם כן אז מיכתב ואולי אפשר למצוא אותו להורדהה....תודה |תודה
ב בצלאל מהסדרה מילואים New member 11/3/05 #10 תגובה נכון רמי קליינשטיין גם כתב וגם הלחין.אפשר לראות בערוץ 24
ה המקורית agis New member 11/3/05 #11 ../images/Emo51.gif תודה על התגובה המהירה ...בצלאל מהסידרה אחלה סידרה ...אוהבת...אמשיך לעקוב בהמשך...
../images/Emo51.gif תודה על התגובה המהירה ...בצלאל מהסידרה אחלה סידרה ...אוהבת...אמשיך לעקוב בהמשך...
A Amber New member 11/3/05 #13 הוא אכן נכתב עבור הפסקול אבל יופיע בדיסק של רמי קלינשטיין שעתיד לצאת בסוף אפריל... קנו את הדיסק!!
A amirush6 New member 11/3/05 #17 שיר הנושא הכל טוב ויפה יש שיר יש זמר אבל איפה אפשר להוריד אותו?????? אני לא מוצא תודהההה
ע ערןן5 New member 11/3/05 #18 מאיפה אפשר להוריד???../images/Emo53.gif מישהו כבר יודע כבר מאיפה אפשר להרויד את השיר??????