תסריט לקליפ

T c h r o

New member
תסריט לקליפ

אפילו לא תסריט, רק רעיון. פניתי לכאן כי אני מחפש רעיון ו\או תסריט לקליפ פשוט וקצר [3 דקות, פלוס מינוס]. אני לומד תקשורת [קולנוע] בכיתה י', הוטל עלינו להכין קליפ כרצונינו. המגבלות: - ללא דיבור - שיר מתאים - בלי שחקנים ילדים [משהו מגיל 14- 15 ומעלה]- עדיף שחקנים מעטים [2-4] - תסריט הגיוני ואנושי, משהו מתאים ברמתו שתלמידים בכיתה י' יוכלו להפיק. למשל אם צריך לעשות לילה עם ערפל וגנב בדואי בא לפרוץ לבנק, זה כבר פסול ולא טוב
- צריך לעמוד במילה; נצטרך להביא אדם בדואי [או בעל חזות כזאת] שיודע לשחק, ארט של בנק או בנק אמיתי, מכונת עשן לערפל... כל זה - לא. משהו שלקוח מהפלנטה הזו, פשוט וקצר. - עדיף: קליפ מצחיק או משעשע- פארודיה, סאטירה, וכו'- אנחנו מאוד רוצים לעשות קליפ שיגרום לאנשים לחייך. אם אתם כותבים תסריטים ויש לכם דימיון פורה, אשמח [בשם הצוות שלי, "פאניקה הפקות"], שייתן כאן רעיון, כי אנחנו מאוד נואשים. [התמונה בלי קשר... בעעעע]

אני לא מבין, את לומדת את זה...

בשם אלוהים, תנסי לבד. תשבי תחשבי ,זה כל הקטע בלהפיק סרט כזה, התהליך עצמו!!

T c h r o

New member
הא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ההודעה שלי מנוסחת בפירוש בלשון זכר. ומה נראה לך, שלא התאמצתי לחשוב ולחשוב ולחשוב עד ש- בום?? אני משנה את הבקשה שתעבור מתסריט לרעיון כללי לקליפ. אם בפורום הזה יש אנשים מוכשרים שיודעים לכתוב, זה יכול להתבטא כקליפ.

Nielle

New member
אני מסכימה עם האיש שמעלי..

תנסה לחשוב בעצמך, זה הרי כל העניין בלימודי קולנוע להיתפתח בעצמך ולא לבקש מאנשים שכבר התפתחו לעזור לך...

למעלה