ילדים זה כאן

הנקה מלאה - התייעצות../images/Emo92.gif

הי בנות ! אני פוקדת את הפורום בצורה פאסיבית ואכן נהנית להשתתף בחוויות היום-יום אני יודעת שזה אינו פורום ההנקה ! ובכל זאת הבן המתוק שלי יונק מלא ובשבוע הבא ימלאו לו 3 חודשים אני לא חוזרת לעבודה בשלב זה כך שאני ממשיכה להניק אותו בכיף ובאהבה האם כדאי להתחיל בתמ"ל בלילה לפחות ? אולי כדאי לחכות קצת... ואם כן יש לכן העדפות מסוימות לתינוק שיונק מלא שכחתי לציין שהוא כבר כמעט ישן לילה מלא. ז"א שהחלב-אם מזין אותו אחלה ללילה

אין לך מה לתת תמ"ל.

בשביל מה? הוא ישן טוב, הוא אוכל טוב, את לא חוזרת לעבודה (שגם זה אגב לא מחייב התערבות תמ"ל בחייכם). אז בשביל מה ?

תודה על התמיכה

פשוט האחיות בטיפת חלב מעודדות תוספת אחת לפחות בלילה כדי ל"הרגיל". אין לעידו שום בעיה לאכול מבקבוק חלב-אם כאשר אני שואבת אז אני באמת לא מוצאת סיבה מדוע להוסיף תמ"ל. אם משהי מכן במצבי מתי כן רצוי להתחיל עם תוספות ? בגיל חצי שנה או אחרי...

אמאאור

New member
למה צריך להרגיל אותו לתמ"ל???

אם הוא יונק, עולה טוב במשקל, מתפתח יפה, ולשניכם טוב עם ההנקה- בשביל מה צריך תמ"ל? לפעמים אחיות טפ"ח טועות (גם להן מותר). מוצקים - מתחילים בגיל 6 חודשים בטעימות, ולפי איך שהולך ממשיכים הלאה.

cookie1

New member
אין שום סיבה לתת לו תמ"ל

אין לתמ"ל שום יתרון על פני ההנקה, ומנסיון שלי הוא גם לא תורם לשנת לילה טובה יותר כהוא זה. יש עצות שניתנות בטיפת חלב שעדיף להתעלם מהן. אין שום סיבה להרגיל את הילד לתמ"ל, אלא אם כן את מתכוונת לחזור לעבודה ואין לך כח לשאוב. במקרה כזה כדאי לבדוק כמה שבועות לפני החזרה לעבודה שהוא אינו אלרגי לתמ"ל. בקיצור - המשיכי להניק בשמחה וששון

משוש30

New member
אין מה לתת תמל בכלל ../images/Emo182.gif

אין מזון יותר טוב לבן שלך עכשיו מהחלב שלך.

מצטרפת - אין שום סיבה בעולם - אם

הוא ישן בלילה, אם הוא אוכל מבקבוק חלב שאת שואבת אז אין שום סיבה בעולם. סביר להניח שהוא גם מתפתח יפה מאוד אז זה בכלל לא מצדיק. אחיות טיפת חלב פועלות לפעמים באוטומט וצריך לסנן את הדברים שלהם. תהני מהיונק החמוד, מזה שאת איתו בבית, מזה שהוא לוקח בקבוק אם צריך, מזה שהוא ישן בלילה.

ענתש

New member
הגיע הזמן לעבור לבוסטר ../images/Emo3.gif

וזה לכבודו של הליאור שיבוא עלינו לטובה
במאי. אני רוצה להעביר לו את הכסאות (אוונפלו טריומף) ולא רוצה שנגה תרגיש שהוא לקח לה. לכן היא תקבל לכבוד היום הולדת בוסטר (כי יום הולדת אומר שהיא כבר גדולה מספיק - לא ? אחלה תירוץ
היא מקבלת חדר חדש גם כן, מאותן הסיבות). בכל אופן, כהרגלי הייתי כפייתית בנושא
ומי שרוצה לקרוא ולחסוך לעצה קצת עבודה יכולה לקרוא את המסקנות פה... (נחשו של איזו חברה הבוסטר שהכי הרשים אותי ? נו, תכף אני אבקש מניות
).

T noki

New member
כבר אמרתי לך שאת מלכה? ../images/Emo45.gif

צריך לשמור את זה במאמרים - הרי עוד מעט כל הילדים בגילה של נגה עם האחים הקטנים בדרך ישאלו בדיוק על זה...

ענתש

New member
רגע, עוד לא סיימתי...

קיבלתי המלצה ג על מקסי קוזי שאני אלך לבדוק (לא ראיתי ברשת שמוכרים, אבל הבנתי שיש בשילב). זו חברהמעולה עם מוצרים מעולים אבל הבנתי שזה בלי רתמהבפנים ולי זה מפריע...

מעיןבר

New member
לנו יש כסא של מקסי קוזי "priori"

הכסא מעולה (גם מאוד user friendly) ועבר מבחני ריסוק והכל. החסרונות שלו - יקר ולא נקשר הפוך לכיוון הנסיעה. אז אדוה עם כיוון הנסיעה מגיל שנה וקצת. האמת - אני מאוד מרוצה מזה שהיא בכיוון הנסיעה ושמחה על כך אז למרות הבעיה הבטיחותית אני לא מצטערת על כך שק'יבלנו אותו במתנה
. חוצמזה ענתי, אני אצרף למאמראיםש לנו ואשרשר אותך לשרשור "ילדים זה כאן", סולחת ךלי, נכון

שִירָה

New member
בוסטר לא בטיחותי פחות מכסא?

כלומר, לא מומלץ לעבור לבוסטר רק כשמוכרחים? (אם אני לא טועה, הטריומף מיועד לתינוקות עד משקל 18 ק"ג, שאני מניחה שנגה רחוקה ממנו)...

למעלה