בקשות עזרה ובתי אומנה+אבודים

taozeh

New member
דרוש דחוף בית זמני ל-5 גורים בני כחודש ושבוע

5 גורים קטנים בני כחודש ושבוע זקוקים לבית זמני באיזור מרכז הארץ. הגורים יימסרו עם אוכל ויצאו ליום אימוץ לאחר שייגדלו מעט. פרטים בטלפונים 0528808021 לגלילה ו-0503080807 לתעוז.

meira85

New member
אבד בוקסר זכר חום עם כתם לבן בחזה

בכרמיאל הכלב אבד אתמול ולא חזר הביתה . אנא מי שראה שמע על כלב בוקסר כבן 3 חום קלסי עם כתםלבן בחזה נא ליצור עימי קשר במסרים דחוף

taozeh

New member
ריצ'ארד הנסיך רוצה לחיות

ריצ'ארד ננטש באכזריות ע"י המשפחה שלו משום היותו חולה (העיקר לקנות כלב גזעי ואז לזרוק אותו) ריצארד נזרק בכלביית כרכור במצב של תת תזונה ודלקות בעיניים, נאסף ע"י עמותת חברים לחיים, עבר סירוס וחיסונים דרך העמותה, עבר לאומנה אך התגלה מייד אצל המסכן דלקת חמורה בעיניים צהבת ודלקת בלבלב. ריצארד הובהל שלשום לבית חולים בית דגן שם התגלה כי רמת הגלוקוז שלו נמוכה מאוד, כתוצאה מחוסר תפקוד הכבד. אנו זקוקים גם לתרומות דם, מי שיכול להביא את הכלב לתרום דם, זה יעזור כי לא יחייבו אותנו על מנות הדם. ריצארד זקוק לתרומות על מנת לחיות אחרת הרופאים לא ימשיכו לטפל בו(זו המדיניות) כל עזרה מבורכת לפרטים גלילה 052-8808021 או גלית 054-3043104

efratos25

New member
מחפשת בית/ אומנה

הכלבה האצילית הזו נמצאה אתמול בלילה בקיבוץ גת שבדרום. זרוקה באמצע הכביש ומחכה להידרס. מחפשת בית שיוכל להחזיק אותה (קבוע, או לפחות זמני) מאחר ולצערי הכלבה שלי תוקפת אותה כל הזמן... הכלבה אצילית, רגועה, כנועה ומאוזנת (גם אחרי שהכלבה שלי נבחה עליה בלי הפסקה-נשארה רגועה) מסתדרת עם חתולים, ואפילו מעט מפחדת מהם. בינונית-גדולה (24 קילו-במצב של תת תזונה). מתוקה אמיתית! לפרטים, 054-4904152 אפרת.

ronit569

New member
כלבה נטושה מחפשת בית

הכלבה נמצאת נטושה בבת ים, ככל הנראה הרבה זמן, אני מכירה אותה בערך שבועיים בהם אני מנסה לתת לה אוכל לפעמים (מתי שאני רואה אותה, אחרת זה נאכל על ידי חתולים), פעם אחת היא אכלה מעט, פעם שנייה לא אכלה בכלל. הכלבה עם קולר, ומחפשת בית כי לצערי אני גרה עם ההורים ולא יכולה לקחת אותה. ממש קר והיא גם רוב הזמן לא זזה מנקודה מסוימת ליד הכביש בה היא מחכה, לדעתי למישהו שיחזור לקחת אותה (אבל זה לא יקרה). אם ימצא לה בית אזמין אפילו לוכד בתשלום על מנת שיתפוס אותה. מישהי שעברה ברחוב אמרה שנראית לה מבוגרת, אני לא יודעת עד כמה זה נכון.

MxIxAx

New member
הוצאת כלבים לטיול

שלום אני מעוניין לתת מעצמי ולהתנדב להוציא כלבים לטיול, עד כמה שאני יודע על מקום מתאים שקרוב אלי הוא הכלבייה של גליל ים, אשמח לקבל פרטים ולבוא לעזור כמה שאפשר בכלבייה שם, תודה

למעלה