פינת ההימורים של הפורום

אורישקי

New member
פינת ההימורים של הפורום

בהצעתו של עומר החלטתי לפתוח פינה חדשה שתהיה סוג של הימורים ותיפתח אחרי כל פרק לפרק הבא.
הפינה נועדה לכיף בלבד ובסוף כל שלב נחשב נקודות ובסוף העונה נסכם את הכל ונכריז על המנצח של הפינה בכל העונה
במהלך כל שלב יהיו גם שאלות בונוס, שאלות שאת התשובה שלהם יהיה ניתן לדעת בהמשך העונה או רק כשתגמר (למשל, מי יהיה הזוכה בגמר)
כל בן אדם יכול להצטרף ולהמר בכל שלב, קחו בחשבון שלמי שיתמיד מן הסתם יהיה יותר סיכוי לנצח.
אם מישהו יודע ספוילרים בדרך כלשהי, לא שידוע לי שפרסמו, אני לא אוכל לדעת מראש (אלא אם כן זה יהיה צפוי מדי) אבל באמת תהיו הוגנים אם ככה ואל תשתתפו ואל תהרסו לאחרים.
יהיה ניתן להמר עד שעה לפני תחילת שידור הפרק. אז בואו נתחיל
השאלות לפרק הבא: 1. לאיזה מקום (מתוך 10) יגיעו חן ואלון אחרי שעוכבו ונאלצו לבצע את משימת הקרקס? (5 נק' למי שמנחש מיקום מדויק) 2. מי יסיימו ראשונים את החלק של המירוץ? (4 נק') 3. מי יהיו שלושת הזוגות שיגיעו ראשונים לסוף המסלול הזה? (5 נק') 4. מי יגיעו למקום הלפני אחרון? (5 נק') 5. מי יודחו שניים מהמירוץ? (5 נק') שאלות בונוס: 1. הימור קשה וראשוני: מי יהיה הזוג שינצח בכל המסלול? (35 נק') 2. אילו זוגות ירכיבו את שלישית הגמר? (15 נק' על כל זוג שאכן יגיע לשם) בהצלחה! ניתן להמר עד יום שלישי ב20:00. בהצלחה

אורישקי

New member
מהמררר

1. לאיזה מקום (מתוך 10) יגיעו חן ואלון אחרי שעוכבו ונאלצו לבצע את משימת הקרקס? (5 נק' למי שמנחש מיקום מדויק) אני אהמר על מקום שביעי 2. מי יסיימו ראשונים את החלק של המירוץ? (4 נק') מממ... מוטי ופונדק 3. מי יהיו שלושת הזוגות שיגיעו ראשונים לסוף המסלול הזה? (5 נק') נלך על מוטי ופונדק,טום ואדל ועקיבא וענאהל 4. מי יגיעו למקום הלפני אחרון? (5 נק') פיפי וניצן 5. מי יודחו שניים מהמירוץ? (5 נק') בר ואינה שאלות בונוס: 1. הימור קשה וראשוני: מי יהיה הזוג שינצח בכל המסלול? (35 נק') נלך על מוטי ופונדק כרגע 2. אילו זוגות ירכיבו את שלישית הגמר? (15 נק' על כל זוג שאכן יגיע לשם) נלך על מוטי ופונדק,חן ואלון ועקיבא וענאהל

מייהמר

לאיזה מקום יגיעו חן ואלון? 8 מי יסיימו ראשונים? מוטי ופונדק, אלא אם יפקששו בענק אחר כך מי יהיה שלושת הזוגות שיגיעו ראשונים? מוטי ופונדק, הדתיים וטום ואדל מי יגיעו למקום הלפני אחרון? בר ואינה, כי אני משוכנע שראיתי אותן בבגדים שהן עוד לא לבשו. עריכה מאממת
מי יודחו? פיפי וניצן, הלוואי, כל-כך לא קשורים. מי יזכו בהכול? האחים מי ירכיבו את שלישיית הגמר? האחים, התימניות והדתיים

מהמרת גם

חן ואלון - לפי דעתי מקום 8
ראשונים הזוג בנים
השלושה הראשונים - הבנים, אדל וטום, האחים
לפני האחרון הבלונדיניות
יודחו - שירה ופיראס
הזוג שינצח הדתיים בעזרת השם
שלישית הגמר - טום ואדל, הבנים, הדתיים.

retard boi

New member

1. לאיזה מקום (מתוך 10) יגיעו חן ואלון אחרי שעוכבו ונאלצו לבצע את משימת הקרקס? שמיני 2. מי יסיימו ראשונים את החלק של המירוץ? מוטי ועידן 3. מי יהיו שלושת הזוגות שיגיעו ראשונים לסוף המסלול הזה? מוטי ועידן, עקיבא ופסיכו, טום ואדל 4. מי יגיעו למקום הלפני אחרון? בר ואינה 5. מי יודחו שניים מהמירוץ? פיפי וניצן שאלות בונוס: 1. הימור קשה וראשוני: מי יהיה הזוג שינצח בכל המסלול? (35 נק') 2. אילו זוגות ירכיבו את שלישית הגמר? טום ואדל, עקיבא וענהאל, אלון וחן

היום ישודר שוב פרק של אתמול אחרי כלבוטק,ככה

הודיעו מ"רשת" לאור אלפי פניות של הצופים שלא הצליחו לראות פרק בגלל תקלה בהוט.אני הצלחתי לראות מהלביין שיש לנו על הגג,נהנתי מאוד מהפרק,צחקתי כאילו צפיתי בסטנדאפ.בהחלט העונה נראית יותר מוצלחת בבחירת זוגות ומשימות.בנתיים אין לי פייבוריטים,נראה בהמשך,זוג דתיים אצלי מקום1,זוג כייפי,משעשע,מגובש ומפרגן והעיקר רואים שם אהבה וכבוד אחת כלפי שני.אני מכורה למירוץ למיליון,רק חבל שהרבה פטפוטים ומראים פחות מעשים וחבל שזה רק פעמיים בשבוע.תהנו.

Volldemort

New member
מהמררר

1. לאיזה מקום (מתוך 10) יגיעו חן ואלון אחרי שעוכבו ונאלצו לבצע את משימת הקרקס? (5 נק' למי שמנחש מיקום מדויק) 8 2. מי יסיימו ראשונים את החלק של המירוץ? (4 נק') פונדק ומוטי 3. מי יהיו שלושת הזוגות שיגיעו ראשונים לסוף המסלול הזה? (5 נק') פונדק ומוטי, ענהאל ועקיבא, אלון ואורן 4. מי יגיעו למקום הלפני אחרון? (5 נק') האמא והבת הבלונדיניות 5. מי יודחו שניים מהמירוץ? (5 נק') שירה ופיראס שאלות בונוס: 1. הימור קשה וראשוני: מי יהיה הזוג שינצח בכל המסלול? (35 נק') טום ואדל 2. אילו זוגות ירכיבו את שלישית הגמר? (15 נק' על כל זוג שאכן יגיע לשם) טום ואדל, מוטי ופונדק ואורן ואלון

omer719

New member
גם אני!

השאלות לפרק הבא: 1. לאיזה מקום (מתוך 10) יגיעו חן ואלון - 7 2. מי יסיימו ראשונים את החלק של המירוץ? (4 נק') מוטי ופונדק 3. מי יהיו שלושת הזוגות שיגיעו ראשונים לסוף המסלול הזה? (5 נק') מוטי ופונדק, טום ואדל והאחים הראל 4. מי יגיעו למקום הלפני אחרון? (5 נק') בר ואינה 5. מי יודחו שניים מהמירוץ? (5 נק') פיפי וניצן שאלות בונוס: 1. הימור קשה וראשוני: מי יהיה הזוג שינצח בכל המסלול? (35 נק') הדתיים החמודים
2. אילו זוגות ירכיבו את שלישית הגמר? (15 נק' על כל זוג שאכן יגיע לשם) יחד עם הדתיים - טום ואדל והאחים הראל

למעלה