הזוכים בעותק של "עורבני חקיין" הם...

הזוכים בעותק של "עורבני חקיין" הם...

משתתפים יקרים
קראנו את כל הסיומות המעניינות שלכם - איזו השקעה ויצירתיות - אתם אדירים
עשרת הגולשים שנבחרו ושיזכו ב-
עותק של "משחקי הרעב - עורבני חקיין" בעברית
הם... AccioMoon אביטלo Ayelet 363 byshoval מנגינה מתוקה Bell4Ever ורדונה2 דנה18 האחת CoralP ציפור האגמים מקווים שתיהנו מהספר
ואם קראתם אותו כבר, אז פשוט בתור השלמה למדפי "משחקי הרעב" בספרייה שלכם
נתראה בתחרות הבאה
פרטים נוספים על "משחקי הרעב - עורבני חקיין" בהוצאת כנרת זמורה-ביתן
משחקי הרעב # 3 - עורבני חקיין, מאת סוזן קולינס, מאנגלית: יעל אכמון מדינת פאנם בוערת. בכל המחוזות מתנהלים קרבות נוראיים בין חיילי הקפיטול והמורדים. אבל ההתקוממות לא תוכל להמשיך ללא מנהיג שיחדיר בעם אומץ ותקווה. המורדים זקוקים לעורבני החקיין שלהם. כעת עומדת קטניס בפני הקרב הקשה מכול - הקרב המתחולל בתוכה: האם תוכל לקחת על עצמה תפקיד גורלי שכזה? ואם תעשה זאת, מה יעלה בגורלו של פיטה השבוי בידי הקפיטול? סוזן קולינס כותבת מאז 1991 לתוכניות הילדים של הטלוויזיה האמריקנית. את סדרת משחקי הרעב כתבה בהשראת סיפורי טרויה וקרבות הגלדיאטורים, וגם תוכניות הריאליטי המודרניות. בסגנונה הישיר היא שואבת את הקורא לעולם של מתח, הרפתקה ובחירות מוסריות, עולם שבו הבידור והכוח חשובים יותר מהחיים עצמם. משחקי הרעב מתרחשים בעולם עתידני, אך האם העתיד הזה רחוק כל כך? סוזן קולינס נולדה בארצות הברית בשנת 1962. היא גרה בקונטיקט עם בן זוגה וילדיה, ועם זוג חתולי רחוב מאומצים.

דייייייייייי רציני???

חחחח לא ניסיתי אפילו לזכות זה היה לגמרי בצחוק
שמחה שאהבו חחחחחח איזה כיף תודה!

Ayelet 363

New member
תודה רבה! ומזל טוב לכל שאר הזוכים!

פעם ראשונה שאני זוכה במשהו!
טוב, פעם ראשונה שאני יכולה בכלל לתת פרטים (ההורים שלי יהרגו אותי אם אתן פרטים לא שלי).
מזל טוב לכל שאר הזוכים!

CoralP

New member
יאיי!

מקווה רק ששלחתי להם את הפרטים בחזרה בזמן. אני אמות אם פיספסתי :(

למעלה