American Country Music Awards
את זה שהיה טקס גליתי דרך דרנק מרטינה שכתבה:
MARTINA FUN FACT: I'd be live-tweeting the American Country Awards right now if I thought anyone gave a crap about them.
התחלתי לראות עכשיו (20:00) ונראה עד מתי אני אחזיק מעמד. טוב, הטקס התחיל עם איזה זמר זקן עם קוקו ובנות רוקדות מסביבו. הוא שר 3 שירים ואני לא מכירה אפילו אחד - ככה בזבז לי 4 ד' מהחיים. טוב. עכשיו אומרים מי הולך להופיע - וכבר נגמרה לי הסבלנות. אז אני פשוט אקפוץ להופעות שמעניינות אותי.. ואו. גורדן ספרקס מהממת! הצליח לה. איזה חמודים היא והבחור שהגישה איתו
והפרס הראשון סינגל השנה של זמרת - הולך לקרי אנדרווד. הופעה ראשונה מעניינת - בנד פרי - כל החיים שלך - לא אהבתי את השימלה של קימברלי. ההופעה עצמה הייתה טובה כמו כל ההופעות שלהם לא משהו מיוחד. אבל אני חייבת לציין שקימברלי נשמעת פשוט מדהים בלייב
כריס יאנג זכה בפרס השני - של סינגל ע"י זמר. בלייק שלטון זוכה בוידאו השנה הופעה שדילגתי עליה... פרס שדילגתי עליו.. הופעה שבטח דילן תאהב..של הלהקה החדשה של מירנדה. אני דילגתי באופן מפתיע בנד פרי לא זכו באומן החדש של השנה
סקוטי לקח את הפרס. עוד פרס נחטף מבנד פרי - עכשיו אלו מהאם תנשקי אותי או לא - לקחו את פרס סינגל השנה ע"י להקה. בלייק מופיע עם השיר שאלוהים הביא לו. לאקי הים. קארי אנדווד זוכה בזמרת השנה. וזה נראה שהיא "ממש מופתעת" כריסטין שם ארוך מזייפת על הבמה... טוב. הטקס הזה משעמם. אני סיימתי. ביייי