מחפש

noa rabinowicz

New member
למסירה - גורת לברדור

למסירה, גורת לברדור (ככה"נ לברדור, אולי מעורב עם משהו אחר...) בת כשלושה חודשים. נמצאה לפני שבועיים, חולה וטופלה באהבה רבה אבל כרגע מחפשים לה בית חם אחר, עדיף עם גינה (צריכה להוציא הרבה אנרגיה). קיבלה כבר חיסון אחד ותילוע. בשמחה היינו משאירים אותה אבל משפחתנו אמורה להתרחב בימים הקרובים וכרגע זה לא הזמן לטפל בשתי תינוקות. שם זמני - אוזה. לכל המעוניין, נא ליצור עימי קשר, רון ישוב צור-יצחק (ליד כפר-סבא) 054-4461961

וט חפר

New member
כלבה מהממת לאימוץ

מיקה, כלבה יפיפיה , נמצאה דרוסה באמצע כביש מהיר. אנשים טובים הביאו אותה למרפאתי. הכלבה החלימה לחלוטין מהפציעה (שבר ברגל), קיבלה את כל החיסונים הדרושים ואפילו כבר מעוקרת. מיקה בערך בת 8 חודשים, מלאת אהבה ואנרגיה. חייבת כבר למצוא בית מלא באהבה, חובה חצר שהייה למיקה איפה לפרוק את האנרגיה.

yoh52

New member
חברים שלי בואו תכירו את פרינס , הנסיך!!!

אהלן חבר'ה . קוראים לי יוחנן ואני מתנדב בעמותת חבר. פרינס מי שלא מכיר הוא שוקי מעורב, בן כ 3.5. אספר לכם קצת מהחוויוה האישית שלי עם פרינס:הגעתי לכלביה וביום הראשון ראיתי כלב יפייפה שמת לצאת החוצה לטיול, שאלתי אך קוראים לו ואמרו לי פרינס - יותר מאוחר הבנתי למה פרינס , הכלב נסיך! מהרגע שהכרתי אותו הוא נכנס לי ללב !!!! הכלב הזה מעניק המון חום ואהבה, פשוט נסיך: הוא מלא וממלא באהבה, שלא לאמר אחד היפים !!איך שתקרא לו פרינס הוא יקפוץ עליך ולא יפסיק ללקק אותך עד שתהיה מלא ברוק!!!! לפרינס יש חרדת נטישה ורכושנות, לכן הוא צריך את ההשקעה, הסבלנות וההבנה .הוא ימסר בהתחייבות לאילוף !! נכון שזה נשמע מתסכל, אבל מהי ההשקעה הזאת לעומת הגמול של הכלב הכי חמוד, הנשיקות והחיבוקים של הנשמה הענקית בעולם?? אם גם אתם רוצים את האהבה האינסופית שלו תפיצו ותשתפו על מנת שהמלאך הזה ימצא בית!!!! לכל מי שיש חשש/טענה או מענה יכול לשתף מבטיחים לתת את המענה הכי טוב!!! לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר איתי בפייסבוק: yohanan amouyal או במייל: [email protected] בקבוצה שנפתחה עבור פרינס בפייסבוק: https://www.facebook.com/groups/165644640208968/ או עם רעות: 050-9080588 רחל : 054-6303861 פרינס נמצא בעמותת חבר , דרך השבעה 1 , צומת אזור.

גורת כלבים משגעת, בת חודש וחצי

שלום לכולם, הלילה, מצאתי את הגורה המדהימה הזאת בתוך מתחם תחנת המשטרה שבה אני משרת. היא כבת חודש וחצי, עדיין אי אפשר לאבחן איזה גזע\סוג. אחרי שקצת שיחקה עם שרוכי נעליים, הכנסתי אותה לארגז עטופה בסוודרים ישנים ו...הלכה לישון כמו נסיכה. היא באמת מתוקה אמיתית. סדר היום שלי לא מאפשר לי להחזיק גור (למרות שאני חושב על אימוץ כלב על זמן-מה, כלב בוגר). הגורה נמצאת אצל העמותה (ב-ה' הידיעה!!) צב"ח ר"ג. היפה הזאת צריכה משפחה אומנת חמימה לשבועיים בערך. בת חודש וחצי (אוכלת בכוחות עצמה). אפשר לפנות אליהם בטלפון 054-2031977. כל ההוצאות - על חשבון צב"ח ר"ג.

ybg

New member
כלבה למסירה

מעורבת בת 6 או 7, חכמה, מאולפת וחמה, אצלנו 3 שנים - אימצנו אותה מצער בע"ח פ"ת. זהו, נגמר לנו....העניין הפך לנטל, הילדים שהתלהבו די מהר התנתקו וכל הטיפול בה הפך למריבה משפחתית נמשכת ומעיקה. אנו, ההורים, ניסינו לשאת על כתפנו, אך גם אנו מותשים + אילוצים טכניים גרמו לכך שהיא מרבה לברוח לרחובות הישוב ובנס חטפנו עד כה רק דו"ח אחד על שוטטות ללא רצועה. הכי אמיתי ולא 'פולישיקרי קורקט': אנחנו בשלב שהיא לא מחובקת ו/או מקבלת יחס חיובי, אלא יחס של 'אוף איתך!!'. היא מרגישה את זה. נקודה !! ולכן היא מרבה לברוח. היא ראויה למקום בו אנשים נמצאים יותר בבית, אולי ללא 3 בנים בגילאי 4-14, שלא מתעניינים בחיות וללא הורים שחיים בטירוף ואין להם זמן לנשום. מה עושים?!!!

inbalbal1

New member
גורה למסירה!

כרגע בגבעתיים תגיע לכל בית חם ואוהב! נא ליצור איתי קשר 0528655484

sadju

New member
תחפשו לה בית ברצינות

ואל תתנו לה לברוח.... אפשר לפרסם פה או בפורום כלבים או דרך הפייסבוק אבל זה לוקח זמן היא גם לא צעירה אבל לדאוג למסור לאימוץ לידיים טובות ולעשות סינון... חייבים גם לפרסם תמונות.. אם אין לכם זמן להוציא אותה יש אפשרות גם לקחת דוגסיטר שילך איתה לטיולים... חשבתם על זה? אפשר גם ליצור קשר עם צער בעלי חיים פ"ת מהיכן שאימצתם אותה ולהתייעץ איתם.- רק שלא תגיע לרחוב... אתם חייבים לה את זה היא סומכת עליכם כבר 6-7 שנים

inbalbal1

New member
בת חודשיים ו...

זו גורונת שמצאתי לפני יומיים. פותחת במבצע למצוא בית זמני או קבוע לגורונת הקטנה! האומנה לא יכולה להחזיק בה יותר כי היא רוב היום לא בבית והקטנה בוכייה. אנא תשאלו ותבררו בין חברכם. אפילו לתקופה קצרה יעזור. תודה

למעלה