מחפש

מורן2345

New member
עזרה לכלבה מקסימה

אני זקוקה לכל עזרה שהיא, ומחפשת בית לכלבה מתוקה ומקסימה בת כ- 7, קטנטונת מבחינה פיזית, כלבה טובה מאוד, נהדרת עם אנשים וילדים, מאוד רגועה. הזוג שמחזיק בה אינו מעוניין בה מזמן אך כעת משנולד תינוק הם מחפשים להפטר ממנה. הם כן רוצים לחפש לה בית טוב אבל אם לא ימצאו בחודש הקרוב הם מתכננים לשים אותה בכלביה עירונית או בעמותה. ניסיתי להילחם בגזר הדין ככול יכולתי, עד שהגעתי להבנה שהפתרון היחיד הוא לעזור לה למצוא בית- ואולי זו אופציה עדיפה עבורה. מי שמחפש כלבה ביתית ממושמעת, רגועה וטובה מאוד ולתת לה את האהבה שלא קיבלה מעולם- מוזמן לפנות אלי. אפרסם תמונה שלה בקרוב כשאצליח להשיג אחת. אם אתם יכולים לעזור בהפניית המקרה הלאה אשמח לעזרתכם. תודה בשמי ובשם שנטי המתוקה.

mormor052

New member
קיפי סבל מספיק בחיים :(

קיפי מעורב חום בהיר בגודל בינוני, ננטש כבר כמה פעמים, חברותי ומעניק אהבה גם לזרים עיניים של מלאך הוא עזוב ומחכה כבר המון זמן למשפחה ובית, מאולף ומחונך כנראה עבר אילוף בדרכים קשות לצערי, פתחתי עבורו קבוצה בפייסבוק אשמח אם תצטרפו ותשלחו למכרים שלכם http://www.facebook.com/groups/330282770340019/ אם מישהו מכיר או מעוניין לאמץ ולעזור אני אשמח שתיצרו קשר!!!! מגיע לו לחיות כמו שצריך לתמונות ופרטים, רינת- 0505663390 מור- 0525616011

גורה כבת חודשיים מחפשת מאמצים

גורה כבת חודשיים, נמצאה משוטטת ליד האוניברסיטה בב"ש. עברה מקלחת וטיפול בפרעושים - מחכה שמישהו יאמץ אותה. לפרטים התקשרו ל : 0547884507 התמונה שלה מצורפת.

sadju

New member
אז כדי לעזור להם

צריך לצלם תמונות טובות שלה כי בלי תמונות לא ממש מסתכלים ולתלות גם אצל וטרינרים וחניות לציוד בע"ח ופה ובפייסבוק.... ויש גם ימי אימוץ של sos http://www.sospets.co.il/ אבל זה יקח זמן כי היא לא צעירה.... בהצלחה וכל הכבוד שאת עוזרת להם למרות שזה האחריות שלהם

מורן2345

New member
תודה רבה על העצות

הן בהחלט עוזרות ואיישם אותם אני לוחצת עליה לשלוח לי תמונה. אם לא תהיה ברירה אקח לימי אימוץ- אני מקווה שזה לא יגיע לזה כי בקושי שיש לי זמן כרגע לעצמי מצד שני אני בלחץ זמן כי הם הקציבו לה עד לסוף החודש או עד אמצע חודש הבא אני כבר לא זוכרת. זו בהחלט אחריות שלהם אבל אני לא מסוגלת לתת לה להגיע לכלביה, היא כזו מתוקה לא מגיע לה.

sadju

New member
אז תלכי את לצלם את הכלבה

כי באמת קשה מאוד למצוא לכלבה בגיל הזה בית תוך חודש.... אופציה אחרת זה שישימו אותה בפנסיון בתשלום עד למציאת בית או שאפשר לנסות לחפש לה אומנה.... צריך להרשם לsos ביום רביעי מוקדם בבוקר בערך ב-9 כדי לשמור מקום

למעלה