מחפשים

• פותח הנושא lvntl
  • פורסם בתאריך

lvntl

New member
גורי בוקסר מדהימים מחפשים בית חם

גורי בוקסר אמריקאי (הבוקסר הקטן ביותר) מעורבים מהממים! בני חודשיים. יש זכר (שחור),ושתי נקבות (שחורה ולבנה-שתיהן בתמונה). הגורה החומה האמצעית אומצה. נהדרים ככלבי משפחה, נאמנים ועדינים מאוד עם ילדים. התשלום על גור כולל חיסונים (שני תילועים, שלושה חיסוני משושה, וזריקת תולעת הפארק), ועיקור/ סירוס (חובה!). החיסונים והעיקור מצריכים הגעת המאמץ לווטרינר פרטי בפתת"ק/ בת"א/ בשרון. יהיו קטנים מבוקסר רגיל ומתוקים ברמות על. טל. 09-7657439

sivibibi

New member
3 חתולים מחפשים בית:)

עקב נסיעה לחו"ל הגיעו אלי 3 חתולים מדהימים שמחפשים בית חם ואוהב:)
סאם המתלטף כבן 4 מסורס, ברנולי השמנמן כבן 3 גם הוא מסורס ופוקית היפה בת שנה מעוקרת .
שלושתם ללא ציפורניים, בעלי אופי נוח ומקסים אוהבים תשומת לב וליטופים :)

לפרטים : שלום - 0526096699 בבקשה להתקשר בשעות הערב^_^

והתמונה הראשונה היא של סאם:

sivibibi

New member
יש לי כבר 3 כלבים ו2 חתולים ואנחנו מטפלים

בהמון חתולים בגינה, החתולים שייכים לאחותי שעזבה לחו"ל והשאירה אותם פה :\ אנחנו מטפלים בהם בינתיים אבל לצערי לא יכולים להקדיש להם את הזמן שהם זקוקים לו..
אני ומשפחתי חובבי חיות ואם זה לא היה אילוץ זה לא היה נעשה .. ופשוט רע לי לראות שאינם מקבלים את היחס ותשומת הלב שהם צריכים .

sadju

New member
את יכולה לפתוח להם קבוצה בפייס

ונעזור להפיץ ולנסות למצוא בית טוב.

טוויגיי

Well-known member
מלאת הערכה לכל מי שמעניק מעצמו פה

יש לי כלבה וגן אני עושה ככל יכולתי למען הטהורים

תודה ויום טוב לכולם

כלבת אמסטף מפונקת מחפשת בדחיפות בית

זמני או קבוע
נמצאה היום תשושה ומיובשת על כביש ראשי ליד רחובות והצלתי אותה אישהו בנס היא לא נדרסה.
חייבת להימסר- אני לא יכולה להשאיר אותה פה

sadju

New member
יכול להיות מאוד שאבדה למישהו

כדאי שביום ראשון תלך לבדוק אם יש לה שבב- אולי יש לה בעלים שמחפשים אותה

sadju

New member
בנוסף כדאי גם

שתכנס לפורום כלבים אולי שמעו שם על כלב שאבד

יש לך אפשרות לצלם אותה ולשים כאן תמונה?

צריך לבדוק לה שבב (לשלול את האפשרות שהיא לא אבדה למישהו) ואז להפיץ אותה בפייסבוק ולחפש לה בית אומנה, כי צריך נורא להזהר כשמוסרים כלבים מהסוג הזה לאנשים... שהיא לא תיפול חלילה על ערסים שיקחו אותה לקרבות כלבים..

למעלה