שמחפשים

sandybilly

New member
כלבה וחתול למסירה

היינו זוג צעיר עם ארבע חיות, כלבה שלי, חתולים שלו, ועוד כלבה שאימצה אותנו בדרך... נוספו שני ילדים למשפחה, ב"ה, ועל אף שתמיד חשבתי שאני לא אהיה מאלה שמוציאים את החיות מהבית כשהילדים נכנסים, אני לא מסוגלת יותר להתמודד עם העומס הרגשי, הפיסי והטכני.... גם להם, כך נראה לי, מגיעים יותר תשומת לב וליטופים. אנחנו מחפשים בית חם לשניים מהחברה' (לאו דווקא ביחד) (תמונות מצורפות): בילי חתול חמוד וגדול מחפש בית חם. יש לו ציפורניים, אבל הוא משתמש בהן למטרות קוסמטיות בלבד, ולכן גם ילדים קטנים יכולים לשחק איתו ללא צל של חשש (והאמינו לי, הוא עבר אצלנו אי אילו הצקות...:)). (מסורס). סנדי לקחתי אותה בהריון ממישהו שזרק אותה לפני כ6 שנים (היא בת 7 בערך, קצת פחות כנראה), כלבה יהודיה טובה כמו שאמר הוטרינר, קטנת מימדים אך מלאה בשמחת חיים, נאמנה מאין כמוה, שומרת כמו גדולה, וחברה טובה, באמת... (מעוקרת). ו..כן, הם רגילים לחיות עם ילדים וחתולים וכלבים :) נשמח אם תעבירו הלאה, שנגיע לכמה שיותר אנשים! למעוניינים לאמץ: [email protected]

enat06

New member
פיצוקית המקסימה מחפשת בית חם!

מתוקה אמיתית! בת כחצי שנה, מעוקרת (מסומנת עדין מאוד באוזן, התמונה מלפני העיקור), אמנם חיה בחצר אבל יודעת יופי להשתמש בארגז חול ונראה שמאוד אוהבת את הרעיון של בית, אחת החתולות הכי עדינות ומתוקות שיצא לי לטפל בהן, חכמה מאוד, אוהבת גם להתרוצץ ולשחק וגם להתפנק, אוהבת שמחזיקים אותה בידיים, פשוט מותק מותק אמיתית, מאוד הייתי שמחה למצוא לה בית טוב, היא תהיה נהדרת לבית, לא נושכת ולא שורטת.. לבית חם ואחראי בלבד שידע להעריך את האוצרית הקטנה! לפרטים במסרים!..

sadju

New member
בן כמה החתול?

אין דרך שכן תוכלו להשאיר אותם ? איך אפשר אחרי כ"כ הרבה שנים?

sandybilly

New member
החתול בן 7+תשובה לשתיכן

אני לא זורקת אותם לרחוב, ולא מעבירה אותם לצב"ח. הם לא ימצאו את עצמם בשקית אשפה, ותחשבו לפני שאתם כותבים משהו כשאתם לא יודעים שום דבר.אני אענה כעת ויותר לא אוסיף. בעבר התנדבתי בSOS, לקחתי אלי הביתה כלבים מהרחוב וחיפשתי להם בתים, וכו וכו. אם כך, אז איך אפשר? יש אנשים שמגדלים את החיות שלהם בכייף, כמו שאצלי היה פעם, אבל זה השתנה. כעת החתולים לדוג' רק מעצבנים אותי ומעלים לי את לחץ הדם, ו-וואלה, אני לא צריכה עוד משהו שיעלה לי את התסכול כשגם ככה אני תשושה ומתוחה, וכל מה שהם עושים זה לגרום לי לצעוק ולהתעצבן. ללכת עם ילדה ועגלה ושתי כלבות זה לא כמו ללכת עם עגלה וילדה וכלבה אחת. איך בחרנו? החתולה השניה בת 14 ולה אין שום סיכוי למצוא בית. הכלבה השניה שחורה ואנשים בדכ מעדיפים לבן, ואת זה אני יודעת מניסיונותי למצוא בית לכלבי רחוב בעבר. אני חלאת אדם מבחינת? שיהיה לך לבריאות. שבת שלום.

goolo123

New member
אם התנדבת בעברך אז את אמורה לדעת שבארץ

מרדימים מדי שנה 100000 כלבים!רנשים לא מאמצים כלבים בגיל 7 .ובכלל מרגע שלוקחים בעל חיים זו מחוייבות לטוב ולרע. לא פשוט כלל למצוא בתים טובים ובוודאי להעביר כלב בן 7 זו טראומה נוראית.מקווה שכמתנדבת בעבר, תקחי נשימה עמוקה , תאספי את עצמך ותנסי למצוא פתרונות יצירתיים במקום להעיף אותם מהבית. לדוגמא, אפשר להעזר בדוג ווקר שיעזור להוציא את הכלבים ובכך ייקל עלייך..

elin86

New member
מה לעשות?!

לחץ הוא חלק מהחיים.. לכלבים לא יהיה טוב יותר במקום אחר כי הוא מקום לא מוכר.. מאות אלפי כלבים וחתולים מחפשים בית.. למה את חושבת שלחיות שלך תהיה עדיפות? את לקחת אותם והם שלך לכל החיים שלהם.. מי יקח כלבה בת 7 כשגורים וכלבים צעירים נרקבים בכלביות? תאמיני לי שהם יסתדרו יופי גם בלי יותר מדי פינוקים.. העיקר שהם איתכם, הלהקה והמשפחה שלהם.. החיות האלו עלולות להתגלגל ולסיים בשקית שחור בהסגר הקרוב.. למה החלטת למסור דווקא את השניים האלה?! לא נראה לך מוגזם ונוראי? למה דווקא הם? מזעזע בעיניי! שום מחויבות ושום נאמנות..

marx04

New member
טיפים למסירה

שלום לך, נסי לפרסם גם באתרים כמו יד 2, WINWIN, אגורה ועוד. כמתנדבת לשעבר ב-SOS את וודאי מכירה את ימי האימוץ שלהם, אז לדעתי כדאי לנסות גם שם. מכל מקום, אני מבקש לומר שאני חולק על הגולשים שהעבירו עליך ביקורת. שני ילדים וארבעה בעלי חיים אינם משימה קלה כלל וכלל, ואני בהחלט מסוגל להבין את הקושי הרב שבכך. אין שום סיבה שתגזרו על עצמכם חיים לא נוחים ומתישים, כאשר ניתן להקל מבלי לגרום נזק לאף אחד. אני סבור שאתם נוהגים באחריות בכך שאת מחפשים לכלבה ולחתול בתים מאמצים, בצורה מסודרת. אינני מבין בחתולים, אך לגבי הכלבה סביר להניח שהיא לא תתקשה יתר על המידה להתמודד עם המסירה. סנדי נראית לי ממש חמודה, ונראה לי שמי שיקח אותה יהנה מאד ממנה. בהצלחה. אורי.

‫בוֹטן שלנו מחפש בית חדש ואוהב!

אני ובן זוגי עוברים לחו"ל ולצערנו הרב מאוד לא יכולים לקחת את בוֹטן שלנו איתנו. בוֹטן צריך אפשרות לצאת החוצה לשחק בחצר מידי פעם וזה לא יתאפשר בבית החדש. להשאיר אותו כבול בין 4 קירות יהיה לא פחות מהתאכזרות אליו. מצאנו אנשים שהסכימו לקחת אותו, אבל לצערנו ממש ברגע האחרון הם התחרטו (מסיבות של אלרגיה שהם חשבו שיוכלו להתעלם ממנה, הם לא אנשים רעים) ואנחנו בבעיה גדולה. זה שובר לי את הלב שאני צריכה להשאיר את בוֹטן פה מאחור ומאז שהודיעו לנו על הביטול אני לא מפסיקה לבכות מדאגה. בבקשה הפיצו את המודעה המצורפת לכל חבריכם, אין דבר שחשוב לי יותר בעולם מלמצוא לבוֹטן בית ראוי בו הוא יהיה מאושר. תודה מראש, דניאל

sadju

New member
למה לא לעבור למקום

שגם הוא יוכל להצטרף?מלא אנשים עושים את זה זה באמת לא בלתי אפשרי

היה לי את הדיון הזה גם בפורום חתולים.

אתה לא חייב להאמין לי, אבל לא הייתי מחפשת לו בית אחר אם היתה לי אופציה אחרת.

sadju

New member
אז תפרסמי אותו בכל מקום אפשרי

וגם אצל וטרינרים... בפייסבוק לשאול חברים טובים או בני משפחה
ימי אימוץ באס- או אס
אבל ממש לעשות סינון כדי למצוא בית טוב
זה יכול לקחת הרבה זמן....
מה תעשו עם לא תמצאו?
יש לו 2 יתרונות הוא יחסית צעיר והוא בצבע ג'ינג'י.

למעלה