אני שונאתתתתתתתתתתת חרקים

The Blue Fairy

New member
אני שונאתתתתתתתתתתת חרקים

(שמתי תמנון רק כי לא מצאתי עכביש) זה לא יאומן מה שקרה לי עכשיו- יש לנו מן אמבטיה כזו של תינוקות שאנחנו לוקחים איתה בגדים מהסל כביסה למכונה אז הגעתי למכונה, שמתי את הבגדים ופתאום הרגשתי משהו נוחת לי על הרגל - עכביש חום גדול! אז מה יש לנו בינתיים? חדר שאני משתדלת לא להישאר בו הרבה זמן מפחד לג'וקים מגירות שאני קופצת אחורה בכל פעם שנאי פותחת אותן מאותו הפחד בדיוק ועכשיו - כביסה! אין לי ספק שזה ישאר איתי לכמה זמן מה איתכן? מה אותן מפחיד?

Maldini Girl

New member
ג'וקים זה איכס אבל הפחד שלי

זה עכבישים. אם אני לבד עם עכביש בבית ולא תהיה לי ברירה אני אתעלם ממנו באלגנטיות או אלכוד אותו מתחת לכוס. אבל אם יש עוד מישהו זה יהיה מלווה בצרחות ו"תעיף אותו מפה!! תגרש אותו!" וכך או כך זה יהיה מלווה בצמרמורות בכל הגוף ובתחושת רגליים דקיקות שהולכות עליי. פוי.

The Blue Fairy

New member
אדירה

אם אני לבד בבית ונתקלת בחיה "מפחידה" אני בד"כ מתרחקת מאותו האיזור ומתקשרת לבכות לטל(וכשהייתי אצל ההורים - לאבא שלי או לאח שלי. אמא שלי פחדנית כמוני וגם הכלב)

חחחחחחחחחחחחח את מזכירה לי את עצמי

פעם הורדתי כביסה ואיזה ג'וק מגעיל הסתתר במכנס של אחי ויצא עליי מאז אני לא מורידה כביסה בלי לחקור כל פריט לעומק לנער שעה ולדאוג שזה יהיה באור יום ולא בחושך לוקח לי חצי שעה לפחות בחורף אני לא נתקלת ביצורים המגעילים האלה אז אני מעדיפה חורף רק בגלל זה.. מעכבישים אני פחות נגעלת האמת אבל בואי נגיד שהשכנים יהיו עדים לצרחות שלי אם העכביש גדול :)

The Blue Fairy

New member
זה מזכיר לי יום אחד ששמעתי

מהשכנים צרחות! מסתבר שהיה להם עכבר דווקא מעכברים אני לא צורחת

למעלה