The Amazing Race 2001

willo

New member

אהבתי את הפרק - גם הפתיחה על האופניים, גם המשימות (במיוחד במחסום כשמי שבוחר לעשות אותו הוא למעשה לא מי שקופץ מהמטוס...) ובייחוד את הסיום - איזה מטומטמות לעוף בצורה כזו שלומיאלית אני רק מקווה שאת הגומות בגולף הן מוצאות יותר בקלות מאשר את פיל שעומד מולן. העורכים בישראל יכולים ללמוד הרבה על איך לערוך את התוכנית שתהיה קצרה, קצבית ומעניינת ולא ארוכה כמו מסטיק (ואח"כ לומר בגלריה של הארץ שבישראל התונית יותר "רכה" ונעימה כי לא מדיחים כל פרק (רק כל חודש...) מבחינת הזוגות עוד לא גיבשתי דעה, יש יותר מדי זוגות גברים שיכולים להיות חזקים (התאומים, אלו שהגיעו מקום שני) וכמובן ברנצ'ל (שאני שמח שהם לא זכו בFF (ולראות אותה בוכה בפרומו בסוף הזכיר נשכחות...)). צריך לחכות לפרקים הבאים ולראות איך העונה תתפתח.

retard boi

New member

אני מרגיש קצת פחות מחובר למתמודדים הפעם. השומרי גבולות, הערסים מג'רסי ורייצל וברנדון (לא ראיתי BB אז לא ממש יודע מי הם) נראים חביבים, מלבדם אף אחד לא ממש בלט. הבחורים מקנטקי והליצנים נראים כמו פיצול של דייב ומארי לשני צוותים נפרדים והאחיות הן סתם עוד צוות בחורות ממוצעות מראה עם עודף ביטחון עצמי. ההפתעה היחידה שלי מהקאסט היא שהן עפו בלג הראשון ולא בלג השני או השלישי כמקובל. זו אגב היתה אחת ההדחות המביכות ביותר שזכורה לי בפורמט, אם לא המביכה. אני רק חושב על כמה אנשי הפקה, תאורה וצילום יש סביב פיל בזמן שהוא מחכה שם לצוותים. איך לעזעזל אפשר לפספס את כל הקרקס הזה שאתה מטר משם? הלגים בדרום אמריקה הם בדר"כ מוצלחים יותר. מקווה שזה ירומם קצת את העונה.

amitooshacham

New member

וואו, אחלה פרק. אהבתי שמי שבחר את עצמו לרודבלוק בעצם גרם לשני לקפוץ.. גאוני ! אהבתי את הסוף.. היה מותח ואני לא מאמין שהאחיות עפו בגלל טעות כל כך טפשית.. זאת תהיה אחלה עונה.

maya567

New member

פרק ראשון מצוין. ראיתי אותו גם ב-HD אז נהנתי כפליים. הייתי באיזור הזה, גם בסלטה וגם ב- Cafayate. שימשיכו בדרום אמריקה

למעלה