ס
כ
מ
ש

N o R i K o

New member
ס
כ
מ
ש

סופ"ש חורפי לאחר שבוע חורפי 3:
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
המלצה לסופ"ש:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:
שיהיה לכם סוף שבוע חמים ונעים במיוחד

Ayelet 363

New member
סתם סיפור קצרצר

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: סתם, כל יום השבוע קרה לי משהו מעצבן אחר... אבל, משהו משעשע: באחד הימים הדבר העמצבן היה שחבורת שטותניקים באה לאזור שבו אני עובדת והקימה ערכת תופים מאולתרת. התעצבנתי, אבל נקרעתי מצחוק. המלצה לסופ"ש: - משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: - מילות סיום ומסר לאומה: - תמונה לסיום, אם בא לכם: -

N o R i K o

New member
מסכמ"שת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
לא כיף להיות חיילת משוחררת בחיפוש אחר עבודה
אז כן, כל השבוע חיפשתי עבודה ו... זהו בערך.
המלצה לסופ"ש:
זוכרים שסיפרתי לכם שהתחלתי לקרוא ספר בשם 'ההמרה'? (... כלומר, השניים וחצי מביניכם שקוראים את הודעות הסכמ"ש שלי?
) אז השבוע, בשעה טובה, סיימתי אותו, ואני חייבת לציין שהוא פשוט ספר כיפי! מזמן לא קרה לי שקראתי ספר וצחקתי לאורך רובו- הדמות הראשית, טאי, הוא הבנאדם הכי חופר בעולם (אפילו יותר ממני! בעצם... לא יודעת
אנחנו מתחרים על המקום הראשון
) אבל בניגוד לי הוא גם חופר בצורה מצחיקה- וחוץ מזה הסיפור הוא מן שילוב בין מד"ב לפנטזיה אז יש גם אקשן מסביב... וגם רומן קטן לקיטשיות בינינו
(אבל אל תדאגו, אף משולש אהבה שירצה לגרום לכן לירות לעצמכן בראש.
לפחות לא בספר הזה... הוא ראשון מטרילוגיה) אמנם זה ספר שמיועד לבני נוער ולכן הכתיבה שלו היא יותר קלילה מהספרים שאני מניחה שרובכם קוראים, אבל אני עדיין נהניתי ממנו
אני לא בטוחה אם הוא יצא לחנויות הספרים עדיין, אבל היי, אפשר לרכוש אותו אונליין בלינק הזה!
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
חוץ מעוד ראיונות עבודה... אני מקווה סוף סוף להתקדם באנטומיה של גריי ובבשורוטובות
מילות סיום ומסר לאומה:
פיטה\דלי
תמונה לסיום, אם בא לכם:
מצאתי את הבית של היימיץ' ופיטה!!!!111

טפו טפו טפו היה לי שבוע מעולה

שנגמר מגעיל עם הניצחון של בר ואינה במירוץ למיליון
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ידידה ממש טובה שלי (כמו אחות) הודיעה שהיא מתחתנת !! המלצה לסופ"ש: לישון
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אני מתחיל לעבוד בסניף אחר!!! מילות סיום ומסר לאומה: יגעת, מצאת תאמין! לא יודע מה הקשר סתם בא לי לכתוב את זה
שבוע מושלם לכולם!!!

אחד הסופשים!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: עיצבנו אותי בעבודה שלי לאללה המלצה לסופ"ש: לפגוש חברים שמלא זמן לא ראיתם/ לומר למישהו שאתם באמת אוהבים את כל הדברים הטובים שיש לכם לומר לו סתם כדי שהוא ידע משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אני אמורה לעשות ערב בנות עם חברות שלי ,יהיה פאן גדול מילות סיום ומסר לאומה: היקום מריע למעשים ולא למחשבות תמונה לסיום, אם בא לכם:

Billy Shirs

New member
נמנמ

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: התחפש"שתי
המלצה לסופ"ש: פיק בן 70 פרקים על קורותיו של פיניק, מיום האסיף ועד למוקינג'יי. הדבר הזה שופך כל כך הרבה אור על הדמות שלו. לקח לי שבועיים לקרוא את הדבר הזה אבל סוף סוף סיימתי ועכשיו זה חסר לי נורא:\ משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אההההההההההה ראיון עבודההההההה אימאלה מה עושים בדבר הזה?! מילות סיום ומסר לאומה: תנו לי להשתחרר בבקשה תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
XDDDDD התמונה!

איך את ממליצה על פיק כזה בלי לינק?!!?!?!? ובהצלחה בראיון העבודה!
הכי חשוב להראות ביטחון עצמי ולהוכיח להם שאת יודעת מה את עושה ושאפשר לסמוך עלייך. וכמובן להראות תמיד של ילדה טובה ותמימה בכל מבחני האמינות. בטח שתלשיני לבוס אם אחד העובדים יתנהג שלא כשורה!!!!111
*עשתה היום אחד כזה*

Billy Shirs

New member
נכון, איך יכולתי?

Life Through Sea Green Eyes החלקים הראשונים טובים במיוחד. הבעיה היא שבאמת אין לי מושג מה אני עושה
אני איומה עם מחשבים וזה לא דבר טוב כשמנסים להיכנס להלפדסק

למעלה