ו- כי השרשור הקודם די למטה, ואפאחת לא הייתה רואה אותו..
L Little Ray New member 27/11/11 #2 בנות, יש ביקוש למפגשפורום בחנוכה? האמת, זאת שאלה רטורית, אז.. כן|דגש|
A Adimenzer1 New member 27/11/11 #3 ברור שיש! אני כבר מתכננת איך אני באה לקרן ואז איתה למפגש ואז או משם הביתה או אליה בחזרה. חסר לכן שאין מפגש!
ברור שיש! אני כבר מתכננת איך אני באה לקרן ואז איתה למפגש ואז או משם הביתה או אליה בחזרה. חסר לכן שאין מפגש!
ר ריהותם New member 28/11/11 #5 בוודאי שיש! אתן חושבות שאני מסוגלת להתגייס בלב שלם מבלי לראות אתכן לפני? חובה מפגש,כי אם כבר דחו לי את הגיוס שלפחות יזדמן לי לראותכן שוב
בוודאי שיש! אתן חושבות שאני מסוגלת להתגייס בלב שלם מבלי לראות אתכן לפני? חובה מפגש,כי אם כבר דחו לי את הגיוס שלפחות יזדמן לי לראותכן שוב
L Little Ray New member 28/11/11 #10 כי בדרך כלל הבנות ששוקלות לבוא פעם ראשונה למפגש הם ככה: "אבל אני לא מכירה אפאחת" "איך אני אבוא" "פדיחות!" ולמען האמת זה נורמאלי.. גם אני הייתי ככה בפעם הראשונה
כי בדרך כלל הבנות ששוקלות לבוא פעם ראשונה למפגש הם ככה: "אבל אני לא מכירה אפאחת" "איך אני אבוא" "פדיחות!" ולמען האמת זה נורמאלי.. גם אני הייתי ככה בפעם הראשונה