אז זה היום שעבר עלי אתמול
שזה עוד כבר שילשום ובקיצור אלה אירועי יום חמישי שיתנו לכם מושג על התקופה שאני עובר כעת. 08.00 ( שזה אמצע הלילה בשבילי למי שמכיר אותי ) ישיבות ופגישות 12.00 במשרד שממנו אנחנו עובדים במרכז ביכורי העיתים, טלפונים, טפסים, כרטיסים, תוכניות והכנות לחלק הבא של היום 13.40 אני כבר בסוזן דלל לסיור באולמות לבמאים, מעצבי תאורה ורכזי תרבות של 16 הצגות שמשתתפות...כל אחד רוצה וצריך משהו אחר זה רוצה ספוטים חכמים, האחר פולו ספוט וההיא חייבת מכונת ברקו להקרנה, אחד צריך 9 נק מייקים ואחר 11 ועוד מקרופוני יד ( הנדי ) 16.50 אני מבקש סליחה מהנוכחים,עוזב לפני שהסתיים ורץ לרחבת המרכז שם ממתין לי
אופנוען צעיר עם אופנוע כבד שאירגנו לי בתיאטרון והוא לוקח אותי במהירות...או אולי נכון יותר להגיד מטיס אותי בין פקקי הענק שהיו בדרך ועם רוחות חזקות הישר להיכל התרבות בדרם השרון שם מחכים לי להצגה 17.27 שזה שלוש דק' לפני תחילת ההצגה ע"פ השעה המיועדת שנקבעה אני מגיע קפוא לכניסת האומנים של האולם, מזנק מהאופנוע ורץ לחדר ההלבשה מלבש ומתאפר במהירות בערך כמו המהירות של האופנוען כמה דקות אח"כ כבר הייתי על הבמה שקוע ב"צרותיהם" של ילדים עם בלונים ציבעונים שהתפוצצו להם
21.30 לסיום היום, פגישת עבודה עם שחקנית שאני אמור להתחיל לכתוב לה מופע לילדים ברגע שיגמר הפסטיבל 24.00 ועכשיו אנחנו במועדון במסיבת יום הולדת של חבר קרוב ואהוב, אין לי מושג מאיפה היה בי הכוח לפזז על רחבת הריקודים 03.39 כותב הודעה קצרה בפורום 03.50 אני סוף סוף במיטה אלא שאני אפילו לא מספיק להרגיש אותה לפני שאני נירדם
ניראה לי שזה ניצול מירבי של שעות היום, הערב והלילה
עכשיו הולך לסדר תיק למחר ולמיטה... ב06.30 אני כבר שוב על הרגליים וב08.00 כבר מחכה הוואן מתחת לבית לאסוף אותי להצגה