דצמבר הגיע, זמן להתפקד!

The Blue Fairy

New member
דצמבר הגיע, זמן להתפקד!

שם : גיל : מאיפה: תוכניות לחודש הקרוב: תמונה למי שבא : ו..איך הולכת לחגוג את סוף השנה האזרחית?

svety

New member
בוקר!

סווטה 25 פתח תקווה מממ עבודה, להפסיק לדחות ביקורים אצל רופאים, חבריקו ולימודים, לאו דווקא בסדר הזה אין כח להעלות תמונה ממממ בשישי [שזה ה30/12] אנחנו עושים ארוחת ערב אלכוהולית, כל החבר'ה. לנוביי גוד עצמו, אין עדיין תכניות.

mkarin

New member
הוהוהו

שם : קרין גיל : 21 מאיפה: רמת גן תוכניות לחודש הקרוב: עבודה, לימודים ולהבין לאן החיים שלי הולכים (נפרדנו, אבל אנחנו עדיין ביחד) ו..איך הולכת לחגוג את סוף השנה האזרחית? סופ"ש באילת, ובסילבסטר עצמו כנראה הופעה של בלקן ביט בוקס בסוהו, או משהו שווה בעבודה, אם יהיה

Maldini Girl

New member
אני פה! אני פה!

שם: שבו, אתן יודעות. גיל: 19 מאיפה: ירושלים כרגע, בדר"כ מהכינרת. תוכניות לחודש הקרוב: להדריך הרבה הרבה הרבה. איך הולכת לחגוג את סופהשנה האזרחית: הממ, נחיה ונראה.

הולך להיות חודש להיט

שם : אילאיל גיל : 20 וחצי מאיפה: קרית אונו עדיין תוכניות לחודש הקרוב: יואו. אני הולכת לעשות לוגיסטיקה לסמינר של שתי שכבות מתחתיי בתנועה וזה כיף נורא, חבר שלי מקבל רגילה, הולכת לראות 'אשכבה', סדנת שף מגניבה ותגלית. וסמינר שכבה! יואו תמונה למי שבא :
ו..איך הולכת לחגוג את סוף השנה האזרחית? ממ זה יוצא במוצ"ש של הסמינר שכבה שלי, אז בטח בכרבול עם חבר שלי במיטה אחרי שלושה ימים בלי שינה. ונשיקה

The Blue Fairy

New member
את יודעת שבכל פעם שבגלגלצ אומרים

שהעורכת הייתה - "אילאיל" אני חושבת עלייך? :)

EVE Lights

New member
etcuo

שם : Ornit גיל : 25 מאיפה: המרכז תוכניות לחודש הקרוב: עבודה עבודה ואולי קצת בילויים. ואוטו חדש! תמונה למי שבא : ו..איך הולכת לחגוג את סוף השנה האזרחית? בתקווה במסיבה טובה עם החברים

ThE uVa

New member

שם : יובל גיל : 20 מאיפה: השרון/ארה"ב תוכניות לחודש הקרוב: ואי. אמ. לסיים את הסמסטר, ואז בעוד קצת יותר משבועיים וחצי אני בישראל... אחרי שלא הייתי שנה. תמונה למי שבא : רגליים שלי ושל הבחור, בקיץ בדירה שלו בניו יורק. הוא נראה ענק. ו..איך הולכת לחגוג את סוף השנה האזרחית? הממ אין לי מושג. אני אהיה בישראל אז אלוהים יודע. החברות בטח ירצו ללכת למסיבה, אני בטח לא. שנה שעברה ראיתי סרט ושתיתי יין עם ידיד. נראה איי גס.

The Blue Fairy

New member
גם אני פה ;)

שם : עדי גיל : 24 מאיפה: חיפה תוכניות לחודש הקרוב: כולן סביב לימודים ועבודה :( תמונה למי שבא : ו..איך הולכת לחגוג את סוף השנה האזרחית? אני בהחלט תוהה, בשנה שעברה חגגנו אצלנו במסיבה גדולה שנגמרה לא כל כך טוב אחרי שהרבה השתכרו יתר על המידה וסיימו עם הקאות - גם בבית, גם במסדרון וגם ברחוב. היה זוועה! אז השנה טל לא מוכן, מן הסתם, לעשות כלום בבית שלנו...נראה מה יהיה

יאיק

שם : אנה גיל : 24 מאיפה: אי שם מעבר לקו הירוק תוכניות לחודש הקרוב: אין יותר מדיי. לימודים, עבודה...סיימ שיט. תמונה למי שבא : לא בא ו..איך הולכת לחגוג את סוף השנה האזרחית? לא חוגגת את השנה האזרחית

Efrat K

New member
אני עדיין פה

שם :אפרת. גיל :21. מאיפה:חיפה. תוכניות לחודש הקרוב:ללמוד ולהוציא ציונים טובים. תמונה למי שבא :----- ו..איך הולכת לחגוג את סוף השנה האזרחית?בבית,אני לא ממש חוגגת את החג הזה.

למעלה