לי לביא רמירז
New member
אני שמחה להודיע על הגעתו של רורי מילר לישראל במאי-יוני. רורי מילר הוא מומחה בינלאומי ומרצה בתחום האלימות ותקשורת קונפליקטים, הוא מלמד סמינרים, ומחברם של ספרים רבים בתחום. ספרו Meditations on Violence: A Comparison of Martial Arts Training & Real World Violence זכה לשבחים רבים ופתח זוית חדשה להתבוננות בנושא. המוניטין יצאו לרורי עקב נסיונו העשיר בתפקידו כמפקד מחלקה טאקטית ביחידות מיוחדות של צבא ארה"ב בעירק (הכשרת צוותים בנושאי התפרצות, פינוי, העברת אסירים בטחוניים, והשתלטות במצבי אלימות רבת משתתפים), תפקידיו הרבים (מבצעיים ובהדרכה) בשב"ס האמריקאי, וגם בשל דרך התבטאותו הישירה והמתודיקה הברורה בהעברת החומר. בהירותו באה לידי ביטוי בספרים שכתב, בקורסים המקצועיים שבנה, והן בסמינרים אותם הוא מעביר במגזרים האזרחי והבטחוני. להלן לוח הזמנים המתוכנן (כל הסמינרים הם מעשיים ופתוחים לקהל הרחב - אין צורך בנסיון בא"ל): יום ג' ו-ד' - מאי 29-30 - 18:30-22:30 סמינר יום או יומיים לבחירה (4 שעות/8 שעות): "אלימות: אימון באמנויות לחימה מול אלימות בחיים" - "אל הלב" ירושלים יום ו' - יוני 1 - 08:00-16:00 סמינר (8 שעות) "אלימות: אימון באמנויות לחימה מול אלימות בחיים" - מכון וינגייט שבת - יוני 2 - 10:00-16:00 סמינר (6 שעות) "תרחישים/התנהלות במצבים אלימים" - מיקום במרכז (באיזור קרית אונו) יום א' - יוני 3 - 11:00-20:30 סמינר (8 שעות) "תרחישים/התנהלות במצבים אלימים" - ירושלים השעות והמקומות עשוים להשתנות מעט בהמשך, ונעדכן סופית כשנודיע על פתיחת ההרשמה. הודעה למאמנים/מורים/מדריכים: התאריכים מאי 26, 28, 31 עדיין פתוחים. במידה והינכם מעונינים לארח סמינר, אנא פנו אליי במסר או אימייל ל: [email protected] במהלך חודש מרץ נתחיל בהרשמה. יהיה אפשר להרשם ולשלם באמצעות כרטיסי אשראי (ויזה ומסטרקארד) וכן דרך PayPal. כמו כן יהיה ניתן להרשם ישירות עם מארחי הסמינרים. פלאייר יפורסם בקרוב. אשמח לעמוד לרשותכם בכל הנוגע לאירוח סמינר, השתתפות בו, ולענות על שאלות בנושא. בברכה, לי לביא