drorm5

New member
בארץ המשטרה הייתה עוצרת אותם על ברוטליות

אבל ברצינות עכשיו: כל הכבוד להם. ד"א, למי שראה את הסירטון, כשמראים את השם שלהם על המסך, בתיאור למטה רשום Hero. אדירים האמריקאיים האלה!

AmitNHB

New member
פחחח... התחיל טוב דוקא ואז הגיע הקטע של:

החלה ליגת ה־UFC לקנות (ויש אומרים שזה נעשה גם בכפייה ואפילו באלימות) כל ליגת MMA אפשרית אשר נקרתה בדרכה.
ויש גם טעות לגבי הסכמי ה TV. ההסכם היה בלעדיתעם SPIKE לשידור TUF, אירועי טלויזיה ותכניות עבר. מה ש FOX שידרו, כנראה מה שהכתוון הכתב, היה תכניות עבר של PRIDE.

מרקו בי

New member
לדעתי זו הייתה כתבת (מורן משהו)

בכל אופן נראה לי שיותר מועיל היה אילו היו נותנים לך לכתוב כתבה מסוג זה.

מרקו בי

New member
תודה על הלינק רק מראה כמה אומניות לחימה

יכולות לעזור בחיים. אתה אף פעם לא יודע לאיזה מצב הזוי תיקלע.

כדאי לכם להיתאמן אצל ברק המאירי

העמיד דורות על גבי דורות של לוחמים ואלופים שניצחו בזירות שונות וקטפו אינספור תארים גם קראטה וגם בג'יאו-ג'יטסו שמי רון גם אני היתאמנתי אצלו בשנות ה-90 בזמנו ,קטפנו תארים רבים :מהבולטים שהיו אז וניצחו בתחרויות ,אלון לזרוביץ,אמיר דניאל,יוסי סוויד,חן ברטוב,ארטיום כהן,שלומי ראובן,שי שובל,מיכאל קורייב,חנוכשוילי דוד,בר גולדנפלד,מתן קיכלר,איציק חכים,אילן יקותיאלוב והיו עוד רבים היינו מנצחים את כל התחרויות ,בקראטה ובקיק-בוקס . וגם כיום בג'יאו-ג'יטסו ברזילאי יש חניכים טובים :רוני סולמון ,דודי בן-זקן ויש עוד תלמידים טובים פשוט אני שנים לא מתאמן אצלו,אני לא מכיר את כולם , מומלץ בחום ,קבוצות קטנות ויחס מאוד אישי ,בברכה,רון נתנאל תלמיד של ברק המאירי בשנים :1998-2000 בקראטה.

למעלה