kgclub6

New member
תחרות בכפר סבא

תחרות היתה ברמה גבוהה. היו קרבות ממש יפים!כל הכבוד למתחרים למאמנים ולמארגנים.מתחרים מחדרה היתם ברמה . נלחמתם עם הלב.כל הכבוד לכם.אני גאה בכם!!!

G O Z A L I

New member
האריה מבת-ים חוזר לk-1 אלכס טרופימוב שידור חי

Costel Pasniciuc. Vs. Alex Trofimov האריה מבת-ים חוזר לk-1 אלכס טרופימוב יום חמישי בשעה 21:00 יורוספורט 17/11/2011 שידור חי

iratherdie

New member
זה אלכס?? הייתי בטוח שאינדיגו נלחם

הרי אלכס בכלל לא מגיב בפורום וניר אינדיגו מצ'ידה הוא "דן 2", "סגולה ב-BJJ" שמכסח אנשים עם מיגון בסיסי. סעמק..

Indego

New member
אני מוכן לפתוח לך את הצורה גם בלי מיגון בסיסי

אבל בגלל שאתה כוסית, וכל הפורום יודע את זה. אתה כנראה גם תתחמק מהתגובה הזאת, נכון?

closus2002

New member
הבן אדם הסתלבט, למה אתה מתרגז?

אני מניח שאתה בכלל לא פראייר,אז מה אכפת לך בכלל? בתוך תוכך אתה יודע מה אתה שווה, אז מה אכפת לך מה אחרים חושבים? ורבאק, תפסיק לקחת אנשים קשה. עוד חלילה תפרוש לנו, ואני דווקא אוהב את זוית הראיה שלך. עזוב אותך משטויות ותן פרשנות לעמידה של קסרס. הבן אדם מזכיר לי מן אנדרסון סילבה צעיר. אני רק מקווה שהוא יעלה איזה עשרה קילו ונראה אותו במשקל גבוה יותר נותן KO. לדעתי העמידה שלו מאוד מרשימה.

elvis18

New member
קסרס באמת היה מעולה !!

אבל בכל הקרב יש משהו ששמתי אליו אליו לב ,שפחות אהבתי והוא צריך לשנות במשחק שלו , הוא צריך להפסיק לרוץ בזירה כשהוא נלחץ לגדר אלא לצאת משמה בצורה יותר מפוקסת קרב , קרה לא פעם שהוא פשוט התחיל לרוץ כמה מטרים ,ולברוח מהיריב שלו במטרה לפתוח מרחק וארנ י חושב שזה משהו שלא עושים בקרב בצורה הזאת ,לא רק בגלל הראייה של השופטים , אלא גם כי זה מסוכן לרוץ ככה ,בקרב צריכים תמיד להיות עם הפנים ליריב וגם בהליכה אחורה וגם בבריחה הצידה,להיות במגמת התקפה קדימה , הריצות האלה לא טובות לו שים לב כל הסטרייקרים הוותיקים והטובים בחיים לא בורחים בצורה כזאת מלחץ ...הם גם הרבה יותר רגועים מול לחץ ומול התקפות של היריב

זקס11

New member
גוזלי, מדובר בקרב לפי חוקי K1, ולא ערב של K1

הארגון K1 נמצא כעת בגסיסה, כך שהוא לא מארגן קרבות, וחבל. ושאלה לגבי אלכס- הוא מתאמן בארץ, או בארצות הברית?

yair_bar

New member
מנהל
מצטרף לדבריך אך עם הסתייגות קטנה

על מה אתה בדיוק מדבר? איזו תחרות, מי מה מו?

למעלה