kontanta

New member
פינוק קטן לחברי הפורום...

מי שמספיק זמן בפורום יודע שמדי פעם אני מנסה להביא לארץ ביגוד לחימה וביגוד אופנתי במחירים שפויים. בעבר הבאתי מכנסי לחימה וראשגרדים, הכל נמכר בפחות משבוע!!!! אז כיוון שהפעם האחרונה הייתה הצלחה מטורפת, ניסיתי שוב. הפעם, ביגוד חורף. כמובן שהכל מבית MMA ELITE, הכל אורגינלי, מקורי, חדש בשקית ובאיכות הגבוהה ביותר. אז מה יש לנו הפעם? חולצות במידות לארג' ומדיום. כובעי צמר איכותיים ביותר. * חשוב מאוד: מכל המוצרים יש רק אחד מכל מידה. זה בשביל שמי שקונה את החולצה יוכל להינות גם מהידיעה שהוא היחיד בארץ איתה. * חולצה - 110 ש"ח, כובע צמר - 60 ש"ח. * קומבינציה של כובע וחולצה – 150 ש"ח. ניתן ליצור איתי קשר בטלפון 054-3090390 או במייל [email protected] שיהיה בכיף!

kontanta

New member
לפנק לפנק לפנק - עדכונים...

מי שמספיק זמן בפורום יודע שמדי פעם אני מנסה להביא לארץ ביגוד לחימה וביגוד אופנתי במחירים שפויים. בעבר הבאתי מכנסי לחימה וראשגרדים, הכל נמכר בפחות משבוע!!!! אז כיוון שהפעם האחרונה הייתה הצלחה מטורפת, ניסיתי שוב. הפעם, ביגוד חורף. כמובן שהכל מבית MMA ELITE, הכל אורגינלי, מקורי, חדש בשקית ובאיכות הגבוהה ביותר. אז מה יש לנו הפעם? חולצות במידות לארג' ומדיום. כובעי צמר איכותיים ביותר. * חשוב מאוד: מכל המוצרים יש רק אחד מכל מידה. זה בשביל שמי שקונה את החולצה יוכל להינות גם מהידיעה שהוא היחיד בארץ איתה. * חולצה - 110 ש"ח, כובע צמר - 60 ש"ח. * קומבינציה של כובע וחולצה – 150 ש"ח. ניתן ליצור איתי קשר בטלפון 054-3090390 או במייל [email protected] שיהיה בכיף!

kontanta

New member
חולצות וקפוצ'ונים

חולצות במידות לארג' ומדיום. כובעי צמר איכותיים ביותר. * חשוב מאוד: מכל המוצרים יש רק אחד מכל מידה. זה בשביל שמי שקונה את החולצה יוכל להינות גם מהידיעה שהוא היחיד בארץ איתה. * חולצה - 110 ש"ח, כובע צמר - 60 ש"ח. * קומבינציה של כובע וחולצה – 150 ש"ח. ניתן ליצור איתי קשר בטלפון 054-3090390 או במייל [email protected]

kontanta

New member
חולצות...

מספרתי את החולצות כדי שיהיה קל יותר להזמין. חולצה מס' 1 אזלה במלאי. מהכובעים אגב נשארו רק אחד מכל סוג. המון תודה לכל מי שהתעניין ולמי שקנה עד עכשיו. איציק.

kontanta

New member
ועוד משהו קטן לאנשים גדולים (במידה...)

קבלו את זה... חולצת MMA עלית מנדפת זיעה במידה XXL-XL באיכות הכי גבוה שתוכלו למצוא ב- 70 !!! ש"ח !!!

kontanta

New member
עדיין שולח אותי לכתבה על ביתר

אולי בגלל שזה דרך אייפון...

kontanta

New member
כובעי צמר

חולצות במידות לארג' ומדיום. כובעי צמר איכותיים ביותר. * חשוב מאוד: מכל המוצרים יש רק אחד מכל מידה. זה בשביל שמי שקונה את החולצה יוכל להינות גם מהידיעה שהוא היחיד בארץ איתה. * חולצה - 110 ש"ח, כובע צמר - 60 ש"ח. * קומבינציה של כובע וחולצה – 150 ש"ח. ניתן ליצור איתי קשר בטלפון 054-3090390 או במייל [email protected]

kontanta

New member
עדכון

מהקפוצ׳ונים נשארו 2 במידה לארג׳. תודה לכל מי שרכש.

YardenBu

New member
יש פה אפליה נגד אנשים קטנים

מה, אנחנו לא אוהבים mma ?

YardenBu

New member
גברת. וואלה לא יודעת איך זה הולך עם המידות

שם, אבל אם אתה מוצא משהו לגובה 1.54 ומשקל 48+- אני אשמח
(אני מספיק מתחשבת כדי לא לבקש גזרת נשים, אני לא הצלחתי למצוא כאלו באינטרנט
)

kontanta

New member
אני אבדוק מה אני יכול לעשות עבורך.

מה את צריכה? מכנס? חולצה?

YardenBu

New member
תודה, זו לא משימה קלה:)

חולצות. ואם אתה מוצא חולצות כאלו גם לאימון תבורך.

למעלה