זה או זה..

SharoNofit

New member
זה או זה..

ייאלה עוד משחק
וגם הוא על אותו עיקרון פשוט (אני שואלת שאלה, זה שמעליי עונה בכותרת ושואל שאלה חדשה) זה יכול להיות על כל נושא שבעולם! (שאלות של כן ולא, שאלות של מה עדיף וכדומה...) אגב אם בא לכם את יכולים לשרשר את התשובה שלכם גם אם כבר ענו ואז זה יהיה מין סקר כזה בפורום...
אתם חושבים שקלאוס ימות?

Karina85

New member
לצערי - לא. לפחות לא משהו רציני.

המקוריים - לחסל או להשאיר?

SharoNofit

New member
להשאיר

(אבל רק אם ימצאו איתם סיפור חדש שלא קשור להיסטוריה שלהם, לאיך להשמיד אותם, ואת אלנה...) חח למי יש מבטא בריטי יותר שווה - רבקה או קלאוס..?

D e l i l a h

New member
קלאוס

יאמי! נינה דובר - כאלנה או קת'רין? [טוב נו זו שאלה רטורית]

00נטע00

New member
קרוליין

מאז שהיא ערפדה היא אחלה.. בוני עם דיימון או עם קלאוס?

00נטע00

New member
אה אופס.. חשבתי או או..

ו..אממ..כן יאללה שיהיו ביחד (אבל רק אם טיילר יתגבר על כל הקטע עם קלאוס..)

SharoNofit

New member
דיימון

חחחח אהבתי שהלכת על האויבים שלה ואהבה
איזה דמות יותר משעממת/מיותרת..?
מאט או ג׳רמי.?

D e l i l a h

New member
מאט

לפחות ג'רמי נראה טוב.. ועושה בעיות לפעמים. מאט פשוט.. שם :S מה האפקט היותר סקסי לערפד - העיניים אדומות [אוי אני מתה על זה. במיוחד על פול] או שיניים גדולות ומחודדות?

שיניים. אין יותר סקסי מהשניים.

ומהקול כשהן נושכות. בעד שאלנה תתערפד או נגד?

00נטע00

New member
אממ.. נגד

כי זה חלק מהדמות שלה ודי יהרוס אם אחרי כל המלחמות (בהקרבה וזה) זה יקרה, למרות שמן הסתם זה יהיה בלתי נמנע באיזה שהוא שלב(בעונה ה8 כזה..
) איזה דמות בא לכם שתצטרף? 1. דמויות מהעבר (כמו סייג') 2. דמויות שהיו בסדרה ומתו\עזבו 3. דמויות חדשות לגמריי ללא קשר לאף אחד 4. קרובות משפחה של הדמויות 5. יש מספיק דמויות- שלא יצרפו אפאחד..

jasika siton

New member
3. דמויות חדשות לגמרי

מה עדיף, מלחמה עם אנשי הזאב או מלחמה עם המקוריים?

SharoNofit

New member
עם אנשי זאב

כי עם המקוריים זה פשוט בלתי אפשרי לנצח אותם! מייסון איש הזאב שעזר לטיילור VS. לקסי הערפדית שעזרה לסטפן

jasika siton

New member
לקסי הערפדית!

רבקה ואלנה חברות ( כמו לפני שאלנה דקרה אותה ) או רבקה ואלנה אויבות?

00נטע00

New member
חברות!

ממש אהבתי שהם דיברו לפני הנשף סטפן יצליח לחזור לעצמו או לא?

jasika siton

New member
שישאר ככה.. הוא היה משעמם ומעפן

שדיימון ורבקה יהיו ביחד אבל בכל זאת אלנה לא תהיה עם סטפן, או שסטפן ורבקה יהיו ביחד ואז דיימון ואלנה יהיו ביחד?

סורי- אבל אני לא רוצה אפחד מהם עם רבקה.

יש עוד דמויות בסדרה שהן יוכלו להיות ביחד, על מנת שאלנה תהיה עם השני. בעד או נגד שאלנה תהפוך קצת לילדה רעה?

jasika siton

New member
ברור שבעד!!

וקיבלתי תתגובה שלך בפייס, חח אני כאן בנתיים לפעמים,מה נשמע? :) בעד שקרוליין תראה קצת רגישות? במיוחד כלפיי אלנה?

למעלה