UFC PPV buyrates

AmitNHB

New member
UFC PPV buyrates

ה UFC ממשיכים להתאכזב ממספרי קניות ה PPV. ע"פ דיווחים UFC 136, אדגר מול מיינארד עשה רק 225,000 קניות. הפעם האחרונה שה UFC עשו כזה מספר ל PPV בצפון אמריקה היה בינאור 2008 (פן מול סטיבנסון). UFC 137, דיאז מול פן לא עשה מספר הרבה יותר מרשים עם רק 280,000 קניות ואילו הנדרסון ושוגן ב 139 עשה לפי דיווחים ראשונים כ 270,000 קניות. בסה"ך נראה כי ה UFC עשו השנה כ 150-200 אלף קניות פחות בממוצע לאירוע בהשוואה לשנה הקודמת שזה ה מ ו ן
ראוי לציין כי לא נראה שהספורט איבד צופים שכן TUF לא ירדה ברייטינג ואילו הופעת הבכורה שלהם ב FOX עשה מס' מרשים של 8.8 מיליון צופים בפיק. אז מה בעצם קורה כאן
האם האמריקאים סוף סוף הבינו את מה שאנחנו בישראל הבנו מזמן = כאילו מה קרה שאני אשלם 45 דולר(55 עבור HD) לאירוע כל חודש ולפעמים פעמיים בחודש
על אחת כמה וכמה שניתן להוריד אירועים בחינם באינטרנט אם אתה מוכן להסתכן או אם אתה לא, לתפוס איזה סטרים בלייב או אפילו להמתין לסטרים למחרת
אני חושב באופן אישי שהעתיד נימצא בערוץ\רשת UFC שתציע את כל התוכן במחיר הוגן שנתי. אם אוהד UFC קונה בממוצע היום רק רבע מן האירועים, למה לא לתת לו את כל האירועים ועוד תוכן במחיר שנתי של 4 אירועים = 15 דולר לחודש. נישמע יותר הוגן, לא
גם ככה ה UFC יעשו לעצמם טובה ענקית אם ימצאו ערוץ טוב יותר לשדר את התוכן שלהם מאשר בשיטת ה PPV הנוכחית בה הם מתחלקים עם חברות הכבלים 60\40.

udi102

New member
וואלה לא יודע יש להם שיקולים משלהם ....

אני בטוח שהם מחזיקים כלכלנים ,רואי חשבון וכו שבודקים כל רבעון לפרטי פרטים בסופו של דבר הם יעשו את הדבר הנכון עבורם ולוו דווקא עבור הצרכן , ובדיוק מאותה סיבה שבערוץ 2ו 10 מקפיאים תוכניות שכבר היו אמורות לעלות למרקע בטענה שזה לא הזמן המתאים ,הכל משיקולים כלכליים ותחזיות שלא תמיד מתממשות . מה שאני בטוח שקר ברמות ואני הולך לישון

AmitNHB

New member
דוגרי ניהיה קר בזמן האחרון. מה זה

היו ימים שהיתי מסתובב בבית עם מכנסיים קצרים בלי חולצה חופשי בדצמבר. כנראה שהיל עושה את שלו...

sagivam1

New member
נכון שקר אבל בכל זאת - התייחסות למס' הקניות

יש כמה סיבות עיקריות, בעיקר שמאז UFC 135 - לא היה איזה ראמפייג' כזה, GSP או לסנר, במיין אבנט. אפשר לשים לב, שהאירוע בלאס ווגאס למשל, שהכרטיסים אליו נמכרו זמן רב לפניי - UFC 137, עשה יחסית הרבה כסף בקופות, בגלל הציפייה לGSP, לעומת זאת ההשפעה על מספר הקניות משמעותי. מצחיק שראמפייג' נ' האמיל ביו אפ סי 130 הוא האירוע השני הנצפה אחרי UFC 135. הספורט התקדם, הגיע לפיק ויש ירידה לקראת העליה, בעיקר השידורים בFOX על ערוציו השונים. הקהל האמריקאי אוהב את הספורט שלו בערוצים פתוחים. אפשר לעשות המון כסף בפרסומות וספונסרים שמשלמים הרבה יותר על רייטינג גבוה. ההשוואה לקניות באיגרוף לא נכונות, כי האיגרוף מושרש בארה"ב עשרות רבות של שנים וכוכביו באמת כוכבים בקנה מידה היסטורי - עוד מימי הרדיו - רוקי מרציאנו, מוחמד עלי ועוד.. לדעתי יותר חשיפה לסימונה ממינסוטה (המקבילה לדודתה מדימונה) בערוצים הפתוחים תוביל לכך שבעוד חמש שנים יהיה לכל אירוע מעל מליון צופים. רק שיעברו כבר את ההצגות של הWWE... מדהים שפעם, בסוף שנות התשעים, ראו במומצע את המאבקים של WWF VS WCW צפו 14 אחוזים כל שבוע!!!

sagivam1

New member
תיקון קל

מעל מליון קונים בעתיד. כמו גם עוד דבר קטן, הקהל האמריקאי אוהב סיפורים מאחוריי הגיבורים שלהם וככול שישימו דגש על זה ויהיו יותר דמויות - כמו סונן וראמפייג' ויותר מאבקים של טוב נגד רע, הקהל יתחבר יותר

AmitNHB

New member
בשיא של שנות ה 90 מס' הצופים שצפו בהיאבקות

ביום שני בערב היה 9-11 מיליון בשנת 98. השיא לתכנית היה של RA' של ה WWF עם 8.1 מיליון לתכנית לאחר המוות הטראגי של אואן הארט.

fatnoam

Active member
אם תשאלו אותי

היה רצף איום ונורא של אירועים לא מזמן. אם אתם זוכרים את השעמומון באבו דאבי ועוד כמה אירועים לפני ואחרי שהיו ממש גרועים. כל זה לדעתי הוריד את האמריקאים, ודי קשה לקנות אותם בחזרה. ולדעתי ערוץ יעודי זה הכיוון הבא שלהם אם המגמה תימשך.

למעלה