סיכום שבוע

adii1201

New member
סיכום שבוע

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

adii1201

New member
אני

משהו כיפי:חינה של אחי
ויציאה אתמול!
משהו מעצבן: שיעורים שיעורים שיעורים!!!!! ועוד כמה דברים
משהו מצחיק:המרצה שלי למשפט עברי מספר לנו על פסק דין בעניינו של מישהו שנחשד בסחר בסמים, המשטרה פתחה במרדף אחריו והוא בלע את כל שקיות ההרואין שהיו ברשותו. ואז המרצה שלי אומר "ועל זה נאמר high and die"
משהו טעים:בלאק
ופרוזן יוגורט
וממרח שוקולד ללא סוכר
משהו חדש: אוי השמלה המהממתתתתת שלייייי
סרט טוב:כן בטח
שיר טוב:נדבק לי החדש של אדם לוין, משהו עם סטריאו
זמר/להקה טובים: אלאניס
ואדל
ספר טוב:דיני עונשין מאת יורם רבין ויניב ואקי. מומלץ בחום!
סדרה טובה:וואי אני כבר לא זוכרת מה ראיתי
פרק שיצא לי לראות השבוע:לא רואה
היום הכי הכי:שני, שלישי
בילוי השבוע:חינה, בר מצווה, יצאתי אתמול
ציטוט השבוע:מה שהמרצה שלי אמר
אה אפרופו משהו מצחיק, בחינה של אחי היו שני צלמים ואז ביום למחרת הלכתי לבר מצווה של מישהי מהעבודה ואחותה של גיסתי לעתיד גם כן הוזמנה לשם (ידענו מראש) ואז פתאום קלטנו שהצלמים גם עובדים באירוע הזה
האדם שעשה לי את השבוע: הממ מישהי מהלימודים
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
לכולם
איך עבר עלי השבוע:מתיש שאין דברים כאלה!
תכניות לשבוע הבא:הייתי אומרת לנוח, לישון, משהו. אבל זה לא ייקרה
תמונת השבוע:
(נבחרה רנדומלית)

Robin Sparkles

New member
5 ימים לשחרור

משהו כיפי:הרבה חופש,השחרור מתקרב
משהו מעצבן: אנשים מהבסיס חגגו לי על כל הגלידת בן אנד ג'ריס קרם עוגיות שלי!!!!!!!!!
אכלתי בקושי רבע משהו מצחיק: אין משהו ספציפי משהו טעים: ספגטי שהכנתי,עוגת כדורי שוקולד,קרפצ'יו משהו חדש: סרט טוב: 30 דקות או פחות שיר טוב:התחלתי לשמוע הרבה שירים משנות ה-60 וה-70 ושוב חזרתי לשמוע ביטלס. אבל ממש את אהבתי את i guess that's why the call it the blues של האחד והיחיד אלטון ג'ון וגם funny how love is של פיין יאנג קאניבלס זמר/להקה טובים: ברור שאלטון ספר טוב: סדרה טובה:האמת שלא הספקתי לראות כלום חוץ מדספרט ואיך פגשתי את אמא פרק שיצא לי לראות השבוע: 807 היום הכי הכי: היום נראה לי בילוי השבוע: ציטוט השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: משפחה וידיד שלי פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע: טוב תכניות לשבוע הבא: ל-ה-ש-ת-ח-ר!!!! ולכול בסניף החדש של ג'ויה בת"א ולהחליט מה אני עושה עם עצמי
תמונת השבוע:

adii1201

New member
איף לא התכוונתי לשלוח

רציתי להגיד מזלטוב על השחרור

snavgm

New member
מזלטוב לשיחרור-שיחרור נעים!

תגידי אבל .. איך כבר שיחרור? כמה שירתת- שנה? ניראה לי שרק לפני כמה חודשים כתבת על רגע הגיוס.. אז- או שהזמן עובר מהר (כשנהנים) או שהשירות בצה"ל נהיה היום מה-זה קצר.. ANYWAY- שיחרור נעים!! החיים לפנייך- שיהיה אחלה! מה התוכניות?

Robin Sparkles

New member
הזמן עובר מהר גם כשלא נהנים

סתם,לא היה כזה נורא חחח... ובקשר למה אני אעשה,שום דבר לא סגור. יכולים לסדר לי עבודה בקונדיטוריה,אז אני מקווה שזה יעבוד
ותודה

snavgm

New member
גם לך עבר מהר?

אבל כמה זמן זה אוביקטיבית- כמה זמן שירתת? לא עברו שנתיים נכון? היה פחות? תזהרי לא לאכול יותר מדי מאפים ועוגות בקונדטוריה..

Robin Sparkles

New member
שנתיים מלאות!

כבר עכשיו אני אוכלת יותר מידי שטויות,אני גם ככה מאלה שלא משמינים

snavgm

New member
וואלה!!

לא מאמינה שעברו שנתיים!! זוכרת מתי התגייסת. ווואייי..החיים עוברים מהר ...מפחיד!! כיף לך. לאכול בלי להשמין.

CharmedRulez

New member
כבר את משתחררת? רק אתמול אני זוכר

אותך צעירה ומתגייסת!! מרגש. מזל טוב ובהצלחה רבה!! ועכשיו לעניינים חשובים: איפה הג'ויה החדש?

Robin Sparkles

New member
הכי חשוב הג'ויה

ברחוב הארבעה בת"א.. וד"א עוד מעט גם פותחים שם סניף של בורגוס

Itay Simons

New member
איף למה סופ"שים נגמרים למה???

משהו כיפי: סופ"ש
משהו מעצבן: שנגמר
משהו טעים: גולש
משהו חדש: 3 סריגים וג'קט
שיר טוב: Christina Aguilera-You Lost Me סדרה טובה: איך פגשתי את אמא, ריבנג' (למרות שלא יצא השבוע פרק
) היום הכי הכי: שישי
בילוי השבוע: בר אילן
ציטוט השבוע: אני, לאבא של חבר שלי: "אני יודע שזה נשמע רע, אבל הביצים שלך במקרר" הוא בתגובה: "הן באמת במקרר!"
האדם שעשה לי את השבוע: חבר שלי
איך עבר עלי השבוע: שואה
תכניות לשבוע הבא: שואה

למעלה