עכשיו את

MamoOoshA

New member
עכשיו את

שיר של היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו:
משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו:
שיר לא-של-היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו:
משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו:
שיר שמתנגן עכשיו באוזניכם [או בראשכם]:
המשפט שבדיוק עכשיו מתנגן: "בדיוק כשהתחלתי להתרגל לאתמול, הגיע היום." [אשלי בריליאנט]. גיל

new born1

New member
אני מתעורר

שיר של היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: בסוף תבכו משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו: "לא יודע לא מבין מה קורה לי, מסתבר שאנלא חוזר לא נראה לי" שיר לא-של-היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: evanescence-field of innocence משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו: " i'm not even trained for the real world" שיר שמתנגן עכשיו באוזניכם [או בראשכם]: i'm losing you המשפט שבדיוק עכשיו מתנגן: just got to shout about it, i'm losing you

Edenlempert1

New member
אולי זה אני, או שאולי רק נדמה לי

שיר של היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: Faceless משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו:Faceless, restless I lay, vices crawling inside me/// שיר לא-של-היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו:Dirty Diana-Michael Jackson משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו:Hey Baby Do What You Want I'll Be Your Night Lovin' Thing I'll Be The Freak You Can Taunt And I Don't Care What You Say שיר שמתנגן עכשיו באוזניכם [או בראשכם]: ליפול המשפט שבדיוק עכשיו מתנגן: שתי עיניי דומעות, עד שאנ'לא יכול לראות

רבע גמר גביע. אמפריה באדום!

שיר של היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: יכול להיות. משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו: עצם המחשבה הזאת, לא מחדירה בי רצון ללמוד. [בדמיוני אני כבר מת, אז מה עוד עלול לקרות לי?] שיר לא-של-היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: בסוף מתרגלים להכל - דודו טסה. משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו: נורא, כמה זה נורא... בסוף מתרגלים להכל. שיר שמתנגן עכשיו באוזניכם [או בראשכם]: מביך, אבל אדומה שלי של אריק איינשטיין. המשפט שבדיוק עכשיו מתנגן: השנה היא שנת 2000, ה13 במאי.. היום לקחנו כתר, עם הפועל חי! כחולים הם השמיים, הדשא הוא ירוק, אבל היום הצבע הוא אדום, הכי עמוק.. אדומה שלי...

מפתחSoul

New member

שיר של היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: מחפש תשובה משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו: "ובתוך מקדש בלי אור מתפלל, למעלה ת'שחור אני שואל" שיר לא-של-היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: Lana Del Rey - Grenmma משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו: "Tell me that you think I'm good Happy that I make you glad 'Cause I don't want to think I'm bad, Gramma I don't want to think I'm bad" שיר שמתנגן עכשיו באוזניכם [או בראשכם]: Paradise - Coldplay המשפט שבדיוק עכשיו מתנגן: "When she was just a girl She expected the world But it flew away from her reach so She ran away in her sleep and dreamed of"...

lotemy

New member
איך זה מרגיש..

שיר של היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: חולמת. משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו: "נעלמת בעולם רחוק." שיר לא-של-היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: אידיוטי, של מיי. משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו: "אני מוקפת באידיוטים שחושבים שהם יודעים יותר טוב ממני. " שיר שמתנגן עכשיו באוזניכם [או בראשכם]: חולמת. המשפט שבדיוק עכשיו מתנגן: "אין לי כוח.. אין לי עוד.. תן לי כוח.. תן לי עוד."

MamoOoshA

New member
Love is all we need

[and music
] שיר של היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו:
לעולם מצידי. משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו:
"ותמיד רק איתך עד הסוף". שיר לא-של-היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו:
ספרי לי - דניאל סלומון. משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו:
"ספרי לי, בכל זאת, באתי אלייך". שיר שמתנגן עכשיו באוזניכם [או בראשכם]:
בראש - אין כמו האהבה שלך - דניאל סלומון.
באוזן - מסיבת כיתה - העברית. המשפט שבדיוק עכשיו מתנגן:
"אהבתי ברורה כשמש, ולא רואים מכאן ת'סוף. אין כמו האהבה שלך".
"בואי נקשט את הדמיון עוד הלילה".

Era Mafnuka

New member
מילים יפות..

שיר של היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: יכול להיות משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו: "ולעיתים קרובות נדמה לי אני לא פה אני לא שם.." שיר לא-של-היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: יהודית רביץ- עיר קטנה משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו: "נולדה בעיר קטנה כל כך לא מיוחדת, שאם לא היו נותנים לה שם הייתה בזה יותר אמת" שיר שמתנגן עכשיו באוזניכם [או בראשכם]: גזוז- מילים יפות המשפט שבדיוק עכשיו מתנגן: "מילים יפות ללא כיסוי והבטחות ללא גיבוי הסוף תמיד חסר סיכוי"

Just Naomi

New member
יאלללה זורמת...

שיר של היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: משום מה, כל הסיפור .
משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו: "אם הבוקר עלה אז הכל כבר מוכן, שותה קפה ומייד מעשן"
שיר לא-של-היהודים שעכשיו אתם הכי מתחברים אליו: מתאהב בך מחדש של יזהר משפט אחד מתוך השיר הנ"ל שהכי מתחבר אליכם עכשיו: "כשהחושך ירד רקדנו לבד בעולם שכבר אין בו ממש .." שיר שמתנגן עכשיו באוזניכם [או בראשכם]: שוויה שוויה של התקווה 6
. המשפט שבדיוק עכשיו מתנגן: "נשתף את החיוך נפיק רק טוב מהרעעעעע" באיפוו באיפווויוייי חח

למעלה