סיכוםשבוע

adii1201

New member
סיכוםשבוע

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

adii1201

New member
מסכמת

משהו כיפי: קצת חופש, בלאק לא כשר
משהו מעצבן: הרבה מאוד דברים!
משהו מצחיק: אוח המרצה שלי מאתמול
משהו טעים: בלאק לא כשר
משהו חדש: איפור!
סרט טוב:
שיר טוב: וואי כבר אני לא זוכרת
זמר/להקה טובים: אדללל נו מה?
ספר טוב: נו, בטח. יש לי המון זמן!
סדרה טובה: התחלתי את האישה הטובה אתמול, נראה נחמד. משעשע כל הקטע של בית המשפט
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:יום שני, יום שלישי
בילוי השבוע:בלאק לא כשר
ציטוט השבוע:נופ
האדם שעשה לי את השבוע:לא יודעת. טוב אבא בעצם כי הוא העביר לי את הספריה מהחדר של אחי
(לא נורא שהוא הפיל לי טלוויזיה על האצבע
העיקר הכוונה
)
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
לכולם
איך עבר עלי השבוע: וואלה, החופש הזה היה במקום. רק מה עכשיו עם העבודה הזו?! מישהו יודע מה זה רציו ואוביטר שיתנדב להסביר
תכניות לשבוע הבא:המ, להגיש את העבודה שאני תכף אתחיל, להתפלל שיעלו את העבודה הנוספת לפני יום שלישי (הלוואי ניתוח משפטי
), ללמוד לבוחן בחוזים. איפשהו למצוא קצת זמן לעצמי.
תמונת השבוע:
איך אפשר שלא לאהוב אותו

adii1201

New member
ועכשיו אדללל היא גם זמרת השנה

ולא רק שלי
כפרעליה
ושיר השנה

Robin Sparkles

New member
מסכמת

משהו כיפי:לקבלת ביצת הפתעה ישנה
(אחת מהן גדולה בגלל הקריסמס) ונרשמתי ללימודים בתדמור ואני מתחילה עוד שבוע וחצי!!! משהו מעצבן:לא למצוא עבודה משהו מצחיק:יום בת"א משהו טעים:הכנתי עוגת שכבות ממש ממש טעימה משהו חדש:ביצת הפתעה ישנה
,צעיף וג'ינס סרט טוב:וואט'ס יור נאמבר. היה נחמד לראות את סיילר מ"גיבורים"
שיר טוב: DJ Earworm Mashup - United State of Pop 2011 (World Go Boom) תחפשו ביוטיוב. לקחו כמה שירים חזקים שהיו השנה ועשו מאש אפ מאוד טוב וגם השקיעו בעריכה של הקליפ. מומלץ בחום!!! זמר/להקה טובים: יו2 ספר טוב: סדרה טובה: השלמתי פערים בגוסיפ גירל. וכמובן שאף פעם לא נמאס לי משידורים חוזרים של חברים
פרק שיצא לי לראות השבוע: היום הכי הכי: בילוי השבוע: ציטוט השבוע:חברה שלי קנתה סופגניה והביאו לה עודף מ-50 במטבעות. איך שהיא קיבלה את העודף היא פלטה (בטעות ליד המוכרת חח) "כלבה! לא יכלה להביא לי בשטרות?!"
ועוד כמה דברים שבטח שכחתי האדם שעשה לי את השבוע: פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע:מעולה תכניות לשבוע הבא:למצוא עבודה תמונת השבוע:איך שבוע לא יכול להיות טוב כשמקבלים דבר כזהההההה????

Robin Sparkles

New member
זה לא ציטוט אבל זה ממש מצחיק!

ביקרתי בבסיס וידיד שלי (שעבר למקום אחר) בא לבקר ולא היה לו נעים להיכנס לבד אז קרא לי שאני אחכה לו בחוץ וניכנס ביחד. נכנסנו וכמה חברות התחבאו מאחורי קיר וצעקו כשנכנסנו כדי להבהיל אותו. מה שקרה בסוף זה שהוא התנהג כרגיל ואני צרחתי

Itay Simons

New member

משהו כיפי: שהיה קצת חופש לשם שינוי... משהו מעצבן: לימודים
משהו טעים: המוקפץ שהכנתי היום
משהו חדש: 2 חולצות שחבר שלי קנה לי
אהה וגלאקסי 2!!
מתישהו אני אבין איך משתמשים בדבר הזה.. סרט טוב: טרזן של דיסני
איך דיסני עושים לי את זה גם בגיל 22. היום הכי הכי: ראשון ^^ איך עבר עלי השבוע: נחמד שכזה..
תכניות לשבוע הבא: אנערף

למעלה