שאלון של לפני הופעה

MamoOoshA

New member
שאלון של לפני הופעה

תזכורת: ביום חמישי הקרוב, 22.12.2011, בשעה 21:00 היהודים בהופעה חשמלית בקיבוץ יפעת! [באולם התרבות האיזורי]. להזמנת כרטיסים: 04-6220066 | 04-6040575
מגיע/ה ליפעת?
עם מי?
מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה?
איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע?
שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים:
למי?
שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך:
שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו:
שהם יסיימו איתו:
ליד מי תעדיף לעמוד?
מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו?
הערות: לכו תתחשמלו, גיל
.

Under the GUN

New member
לצערי חוזר היום לבסיס

או עד חמישי בערב, או עד שישי בבוקר.. מקווה שאני אספיק להגיע להופעה..

AvtipuS

New member
הופעה בקיבוץ של אבא

מגיע/ה ליפעת?
עם מי? החברה שלי, פעם ראשונה בהופעה של היהודים ואיתי כמובן. מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה? 10. איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע? לעוף. שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים: חח לא בא לי להיות קיטשי. למי? פעם ראשונה שלא נפלתי בזה! שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: חופשי, כרגיל. שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו: פעמון מלחמה. שהם יסיימו איתו: זורם לי ג'קי. ליד מי תעדיף לעמוד? ליד חברה שלי?
מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו? הערות: מקווה להגיע בזמן, החליטו לקחת את הפלוגה שלי לסופרלנד באותו יום...

Edenlempert1

New member
עוד הופעה כנכה XD

מגיע/ה ליפעת?איי דו עם מי?לוטם ואביה המתוקים מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה?נע בין 3ל5 איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע?פעמון, סאמבאדי אלס, ג'קי שמתחיל טריפ והופך ללייב, תן לי הקשב, רואה דם שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים:תן לי הקשב למי?לכל המגויסים שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך:חופשי שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו:כשלא בוכה! שהם יסיימו איתו:עוד ארון ליד מי תעדיף לעמוד?מורין ואמית מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו?תומר, לוסקי המתוק ובתאל הערות:לכו תתחשמלו זה אומר שאת לא באה גיל?

Edenlempert1

New member
וואלה

עוד חשבתי עם הרגל של נטע וכאלה, אבל בסוף ראיתי שגם היא בא, מעולה :)

lotemy

New member
מה עם הופעת סילבסטר? מישהו..?

מגיע/ה ליפעת? כן עם מי? אביה ועדן מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה? אני פשוט צריכה. איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע? אני רואה דם. שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים: אמן למי? אביה שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: אני רואה דם. שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו: תענה לי. אני רוצה פתיחה מצמררת. שהם יסיימו איתו: ג'קי ליד מי תעדיף לעמוד?אני שוקלת על מאחורה הפעם. מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך א ין באפשרותו? אור השחור.. מתן.. הערות: הופעת סילבסטר מישהו?

mrs sea

New member
חח צחוקים הופעה שלהם שם

בתור מקום שבו הסלי תרבות שלנו.. ולעניין- מגיע/ה ליפעת?
עם מי? או שגווני יקפיץ או שאני אבוא עם הסעה
איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע?המאה העשרים, לא יכול אחרת, SE, כל הסיפור. שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים:לפעמים, אצלך בעולם למי? גון, שניצ שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: SE שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו: עידן האלוהים? שהם יסיימו איתו: WAY. ליד מי תעדיף לעמוד? יושבת עם גיצ'גוצ', שנינונה וטושיי מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו? תומר אוריאני המבריזנית הערות: יהיה כ"כ טוב
ושלא יחשבו שזה במקום הופעת סילבסטר שיודיעו עלייה בדקה ה90!

MamoOoshA

New member
כשהמוח ריק ממחשבות.. טוב שיש הופעה!

מגיע/ה ליפעת?
הו, יס, איי דו! עם מי?
שני ונטע, אולי גם ענבר ואוחנוש. איך?
אוטו שלי!!!
מסתבר שיותר שמחשבתי. איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע?
עכשיו את. שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים:
הבלוז. למי?
למי שרק רוצה שיוקדש לו. שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך:
הזמן שלך. שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו:
מחפש תשובה! שהם יסיימו איתו:
סומבדי אלס. ליד מי תעדיף לעמוד?
בא לי מקדימה וקרוב, בא לי רחוק ולבד.. נראה מה ייצא. מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו?
אולי ענבר ואוחנוש. ספיר!! הערות:
"כי יש חשמל באוויר.."

net321

New member
זה הגיע כל כך בזמן טוב !

איזה קטע ! רק שבוע שעבר התחלתי להרגיש שאני ממש זקוק ( כן .. זקוק ! ) להופעה של היהודים . הפעם האחרונה היתה כל כך ממזמן ... 2008. אתמול אני בודק באתר שלהם ואני מגלה שהם מופיעים ממש קרוב אלי ! מגיע/ה ליפעת? כןן ! עם מי? לבד ?? החברים שלי לא כל כך אוהבים אותם חחח אז אני פתוח להצעות מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה? 22 !! :) איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע? לא יכול אחרת שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים: לעולם מצידי למי? השם שמור במערכת :) שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: חופשי שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו: עוד ארון אחד :) להתחיל בכל הכוח ! שהם יסיימו איתו: אפשר שהם לא יסימו ? חחח אבל אם הם חייבים ... אז "להיות" הערות: אם יש מישהו/י מאזור נצרת עילית שמחפש/ת הסעה - בכיף :) חברים שלי לא כל כך אוהבים את הלקה הזאת ( לא מבין למה ! ) אז אני מחפש חברים חדשים אם מישהו/י מעוניין/ת חחח :)

איזה כיף.

אחרי שכבר הייתי בטוחה שבסוף זה לא מתאפשר.. מגיע/ה ליפעת?
עם מי? באוטו של גיל מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה? ממש 10! איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע? יכול להיות. שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים: בסוף תבכו. למי? for me שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: בסוף תבכו, וור דו יו גו גם יכול לבוא בטוב..=) שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו: באוויר. שהם יסיימו איתו: מקום אחר/תענה לי. ליד מי תעדיף לעמוד? מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו? ספיר! הערות: הופעה בצפון, בחורף, זה משהו שבא לי לגמרי במקום. מקווה שהפלייליסט יהיה בהתאם

למעלה