הסופ"ש כבר פה!

svety

New member
טירוף.

אצלי בחבר'ה חוגגים את הנוביי גוד היום. והיום יש לי שתי מסיבות והולך להיות מטורף
היום - מסיבת צהריים המונית אצל חבר טוב [יאמי, בירה ביתית] , ובערב מסיבת נוביי גוד קטנה ומצומצמת אצל חברה ממש טובה. אנחנו עושים מסיבת נושא - מסיכת כיתה. עם "מיץ פטל" [קנקן של וודקה חמוציות] וחצאי פיתות ועוגה כושית
מחר - לא ממש ברור. ישנה אצל חבר שלי [
]. בצהריים אולי קופצים להורים שלי לאכול, ומתישהו אנחנו גם אמורים לקפוץ לאחותו הגדולה. בערב התכנית, כרגע, היא להשאר בבית שלו. אבל בטח זה ישתנה.

svety

New member
כמובן ששישי היה מפוספס לחלוטין.

שישי בצהריים אצל ידיד שלי הפך לשישי בערב. חבר שלי לא ממש התחבר לחבורה הזו, ולמען האמת דיי צפיתי את זה, אבל אם אני מתעלמת מזה - אז היה סופר כיף ושיכור ומצחיק. כשהייתי אצלו אז הייתי סבבה לגמרי, שתיתי מלא, באמת המון אבל זה בכלל לא עלה לי לראש כשהיינו שם. ואז יצאנו החוצה לתפוס מונית לחברים שלנו, למסיבה השנייה. פתאום הכל עלה לי לראש. משם הכל מעורבל ומעורפל ובעיקר ישנתי על הספה, אכלתי, ודיברתי שטויות. לא כיף בכלל. אבל שבת היה מדהים. קמתי בלי האנגאובר, באופן מפתיע. בצהריים הלכנו לטל בייגלס ולטיב טעם ולאחותו הגדולה של דניאל, וגם לאבא שלו, והיה לנו ממש כיף. בלילה הוא בישל לי ארוחת ערב מושלמת
. וזהו.

EVE Lights

New member
סוף סוף יש תוכניות!

היום - קמתי מוקדם לכל מיני סידורים, חזרתי הביתה ב- 13:00, ב- 14:00 כבר הייתי במיטה לשנ"צ.
התעוררתי עכשיו (אלוהים אני פגר שינה). ב- 22:00 חוגגים לברקי יומולדת בתיאודור בהרצליה. אני הולכת לשתות ימבההה, אז עוד לא ברור איך אגיע (אולי אסנג'ר את אבא חח). ואחזור עם מונית
הולך להיות כיף / טירוף / שניהם / מחקו את המיותר. סוףסוף אפשר ליהנות קצת!
מחר - בתקווה לא האנגאובר מגעיל מדי... ב- 14:30 ארוחת יומולדת לברקי בבית שלו (כן, פסטיבל יומולדת, מתה על זה), עם מלא מטעמים איטלקיים מביתו של השף. יאממ! כמו שצריך וגם יצא טוב כי ההורים לא בבית. בטח נהיה שם עד אחה"צ המאוחר, אני אחזור הביתה בתקווה שיהיה לי זמן לשנ"צ, ובערב בעיקרון מסיבת סילבסטר איפושהו בת"א בבית של אנשים זרים לשם שינוי (אחרי כל השנים שהמסיבות היו שלנו
). מקווה שיהיה כיף בכ"ז. קאווה - היר איי קאם!!!
ולקחתי חצי יום חופש ביום ראשון (לא נתנו לי יום חופש שלם, רעים) אז אני אגיע באזור 13:00 למשרד ובתקווה לא אמרח על השולחן מרוב אלכוהול בכבד ובדם. Happy new year girls!

EVE Lights

New member
וואי, היה כיף

שישי בערב - היה ממש נחמד, מוסיקה טובה ואנשים טובים, חבל שהיה צפוף עד כדי מוות. באיזה שהוא שלב אפילו עליתי על השולחן לרקוד קצת
לא שתיתי מספיק עד אובדן חושים. שבת - ארוחת צהריים הייתה מעולההההההה. אוכל טעים טעים טעים!
בערב נסענו בסוף לתל אביב למסיבה ההיא, שהייתה עוד יותר צפופה מאיןדבריםכאלה. שתיתי בקבוק בירה אחד (לא רציתי יותר כי הייתה לי בחילה), היינו שם עד 12 וקצת (ב- 12 התחבקתי עם ידיד שלי וזהו. סניף!) ואז חתכנו לבית של מישהו אחר שאנחנו לא מכירים אישית אבל גר יחסית באזור, ועשינו סשן קינקט dance floor ורוק בנד עד 3 לפנות בוקר.
היה גדול למען האמת. בדרך עצרנו רגע בטאבון בקינג ג'ורג' לנשנש משהו וראיתי את אחת הטעויות שלי מ- 2006 וזה היה כל כך איכככססס וממש עורר בי חלחלה עמוקה (מה הסיכוי שתיתקלי בקינג ג'ורג' באנשים שממש לא רצית לפגוש ב- 3:30 לפנות בוקר? תתפלאו, קיים!!!) נסענו הביתה. הלכתי לישון ב- 4 וקצת. אני עדיין קצת מנצלת את החצי יום חופש שלקחתי מהעבודה, אבל בקרוב אני כבר אתלבש ואסע למשרד... אז 2012 לא התחילה בתרועות מרעישות אבל בהחלט אני מקווה שתהיה טובה מקודמתה

sharona0909

New member
סופ"ששש

אתמול הייתי במסיבה והיום בערב הולכת לחברה, יש לה בית ריק והזמינה עוד מלא חברים..

Mooa-Numi

New member
כרגיל בדיעבד

חמישי: עבדתי. הבאתי עוגות לעבודה וגם הביאו לי והיה נחמד מאוד. היה מלא אוכל. אני לא יכולה לאכול יותר. אח"כ מאיה באה אליי ובערב עשיתי איזה משהו לרגל יום ההולדת בפאב. באו כל מיני אנשים לא קשורים אבל נראה לי שזרם. אה ולפני זה גם ידיד מהעבודה קפץ אליי עם בלון וסכין (שף) כי הוא לא יכל לבוא. בסוף הייתי קצת שיכורה ובעיקר עם בעיות בטן ומאור היה מקסים ומהמם וזהו אני מאוהבת בו. שישי: קמנו בקושי, הכנתי עוגיות, המטבח נראה כאילו העברתי בו תג מחיר. ניקיתי למדתי. תכלס היה לא מעניין. ב11 בערך חברה באה אליי ונרדמתי לה מול העיניים (מביך) שבת: עבדתי רוב היום. בערב מאור בא. הכנתי מרק שהיה אמור להיות מוצלח (הערמונים מפתיתים) אבל היה לא משהו. הסתבכתי ממש עם הציר ירקות. אני ומאור תכננו לראות סרט אבל לא יצא. שמפניה. אחלה

למעלה