חדשה כאן

חדשה כאן

אשמח להיות פעילה כאן ולהרגיש את הפורום כבית... אז בתור התחלה שיהיה שבוע טוב לכולנו ואת האמת.. אני כבר מרגישה ומריחה את הקיץ.. אז יש לי אנרגיות חיוביות

ובתור התחלה אשמח לקבל מבנות הפורום כמה טיפים לחיים טובים יותר...
יש לי ילד אחד בן שנה, גרושה, והחלטתי בגלל שהקיץ מתקרב, להתחיל לטפח את עצמי טוב יותר...
אשמח לקבל מהבנות כאן טיפים לטיפוח בייתי...
מה דעתכן...?

ברוכה הבאה

אנרגיות חיוביות זה תמיד נפלא....
לגבי הטיפוח....לא יודעת....אני משתדלת כל השנה להיות מטופחת ולאו דווקא לקראת קיץ.....
אבל זו בהחלט החלטה נפלאה....תיספורת טובה, אולי צבע....ציפורניים....דיאטה למי שצריך...
כל שינוי זה לטובה

מקסי

תודה

אני תמיד מנסה להיות עם אנרגיות חיוביות...

בעניין הטיפוח, מכירה את התחושה הזאת, במיוחד באביב, שצריך להכין את עצמנו?
כמובן כל השנה אני עושה את מה שצריך
אבל...
לא יודעת, אולי אני קצת מתוסכלת בעניין השער בגוף, במיוחד ברגלים, שצריך לגלח כל יומיים

ודרך אגב, בעניין תספורת, אז עוד השבוע החלטתי לשנות את הצבע של השער........................ מה לא עושים בשביל התחלות חדשות וטובות...........
במיוחד שהגירושים לא עברו בקל.....

anat185

New member
לטיפוח צריך לדאוג תמיד

לגבי שיערות בגוף, גילוח זה שיעבוד וזה אף פעם לא נגמר, כבר עדיף שעווה או מכון או אפילו מכשיר ביתי - כל אלה יכולים להוביל לפחות שיער בעתיד בניגוד לגילוח.
לגבי צבע בשיער - לכי על זה, זה יעשה לך ממש טוב.

מכון יקר לי מדי

במיוחד שאני לא יכולה להתחשב רק בעצמי..... ואני לא לבדי......

חשבתי על כיוון של מכשירים לשימוש בבית, אבל לא יודעת.......

אורטל987

New member
מה שמזכיר לי שאני בחודש תשיעי

חטפתי קריזה והחלטתי שאני חייבת שינויי. אז סיפרתי את כל מחלפות ראשי[ היה לי שיער ממש ארוך - לתספורת קצרה מאוד.!! ואחרי זה לא הפסקתי לבכות (ההורמונים כנראה..)
לגבי המכשיר של ההסרת שיער את ה-me את מכירה? (מכשיר לבית) תקפצי לאיזה סניף של סופר פארם תבדקי עליו יש שם יועצות מכירה אני חושבת שיוכלו לעזור לך אבל בגדול שמעתי שזה מאוד נוח.

שתהיה לידה קלה..........

וצודקת.....

ההורמונים גורמים לנו לפעמים ל בלאגן....שאח"כ אנחנו מצטערות
אבל שויין....שיער גודל!!!!!!!!!

יפעת*

New member
ברוכה הבאה

גם לי הקיץ נותן אחלה אנרגיות, עד שהוא הופך להיות לח ודביק

טיפים לטיפוח, הכי חשוב לא להגזים, א- כי לא באמת צריך את כל הקרמים האלה
ב- כי אין על מראה טבעי, נקי, עם מעט עזרה

למעלה