התפקדות פברואר

MamoOoshA

New member
התפקדות פברואר

שם:
שיר החודש לא של היהודים:
דיסק החודש:
סרט החודש:
ספר החודש:
הופעת החודש:
תכנית טלוויזיה של החודש:
משהו שעשה לכם את החודש:
משהו שהרס את החודש:
האדם הדומיננטי עבורכם החודש:
ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר?
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
יש תכניות לוולנטיין?
כבר קניתם מתנה ליום האם?
או שאתם בקטע של יום המשפחה?
איך אתם עם פירות יבשים?
הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות?
לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה התעודה?
מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)?
תמונה (שלכם?): חודש רגוע, גיל
.

lotemy

New member
מחכים לעתיד..

שם: לוטם גיל: 16.5 עיסוקך בימים אלו? חופש.. מלצרות.. מיקום: באר שבע שיר החודש של היהודים: אמן. שיר החודש לא של היהודים: truble - cold play דיסק החודש: המופע של איימי סרט החודש: לא :/ ספר החודש: אני כריסטיאנה הופעת החודש:רידינג תכנית טלוויזיה של החודש: פשע מן העבר. משהו שעשה לכם את החודש:הוא נגמר.. משהו שהרס את החודש: הכלא, האנשם שבטחתי בהם האדם הדומיננטי עבורכם החודש: אסתי ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר? רע ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הופעות, מעבר בסיס או שחרור.. החלטות.. יש תכניות לוולנטיין? הא מתי זה.? כבר קניתם מתנה ליום האם? לא.. או שאתם בקטע של יום המשפחה? גם לא.. איך אתם עם פירות יבשים?לייק הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות? הולכת לזיפר ולהופעה של מוניקה סקס ואביב.. לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה התעודה? מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)? שתיהן. תמונה (שלכם?):

ספידי123

New member
מסכם את הגשם

שם:נתנאל גיל:21 עיסוקך בימים אלו?חייל מיקום:פתח תקווה שיר החודש של היהודים:קח אותי שיר החודש לא של היהודים:Arch Enemy - Burning Angel Lamb Of God - King Me דיסק החודש: Resolution Lamb Of God סרט החודש:אין ספר החודש:אין הופעת החודש:Arch Enemy היה בן זונה תכנית טלוויזיה של החודש:the voice משהו שעשה לכם את החודש:הופעה של Arch Enemy משהו שהרס את החודש:ידידה שלי האדם הדומיננטי עבורכם החודש: ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר?קר וגשום ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:ההופעה יש תכניות לוולנטיין?לא כבר קניתם מתנה ליום האם?לא או שאתם בקטע של יום המשפחה?לא איך אתם עם פירות יבשים?סבבה הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות?אולי בבסיס לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה התעודה? מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)?שבי ציון 90% אני צריך תרמפ מכול מקום בארץ

Under the GUN

New member
כותרת

שם: יובל גיל: 20 עיסוקך בימים אלו? חייל מיקום: קציר שיר החודש של היהודים: what about you שיר החודש לא של היהודים: in my darkest hour - megadeth דיסק החודש: the eminem show - eminem סרט החודש: פייט קלאב, כי אף פעם לא נמאס ספר החודש: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה הופעת החודש: רדינג 3, היחידה החודש תכנית טלוויזיה של החודש: חברים משהו שעשה לכם את החודש: עברתי תפקיד.. מפקד מחוז צפון
משהו שהרס את החודש: כלום, אחלה חודש האדם הדומיננטי עבורכם החודש: ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר? טירוף ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: להשתכר כמה שיותר יש תכניות לוולנטיין? עדיין לא כבר קניתם מתנה ליום האם? לא או שאתם בקטע של יום המשפחה? גם לא איך אתם עם פירות יבשים? לא כזה זורם הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות? לא לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה התעודה? מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)? כן וכן תמונה (שלכם?):

SHIR04

New member

שם:שירה גיל:עוד מעט 19 עיסוקך בימים אלו?חיילת חסרת מנוחה מיקום:מרכז שיר החודש של היהודים: ה מ א ה - ה ע ש ר י ם
שיר החודש לא של היהודים:הרבה של פינק פלויד ולד זפלין...
דיסק החודש:פחד מוות סרט החודש:לא היה ספר החודש:גם כן לא היה הופעת החודש:לא הייתה נו :( תכנית טלוויזיה של החודש:האח הגדול, המירוץ למליון, קליפורניקיישן עונה חמישית וחדשה...! משהו שעשה לכם את החודש:קבלת הפנים המקסימה משהו שהרס את החודש:לקום מוקדם בבוקר, לצאת מהמיטה. האדם הדומיננטי עבורכם החודש:חברה טובה
ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר?וואלה זרם ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: יש תכניות לוולנטיין?לבלות בבסיס? כבר קניתם מתנה ליום האם?וואלה לא. כנראה אקנה באותו היום זר פרחים
או שאתם בקטע של יום המשפחה?פחות מייחסת חשיבות איך אתם עם פירות יבשים?יאמי! הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות?אכן כן
לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה התעודה? מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)?הביט, לפאב הפרה כנראה שלא. תמונה (שלכם?):

בר דותן

New member
התפקדות שניה ברציפות

שם:בר דותן גיל:19 עדיין :) עיסוקך בימים אלו?עבודה חתונות בר מצוות :\ מיקום:ראשון לציון שיר החודש של היהודים:הימים שלנו שיר החודש לא של היהודים:מסיבת מתגיסים אביב גפן דיסק החודש:ממנטו מורי אביב גפן סרט החודש:| ספר החודש:| הופעת החודש:ההופע היחידה שההיתצי בה זה של היהודים בריגינד . אז.. רידינג :) תכנית טלוויזיה של החודש:| משהו שעשה לכם את החודש:שומדבר מיוחד משהו שהרס את החודש: 2 ידידות ממשטובות היתגיסו ו... האיפון חצי מת לא אצלי כבר כמעט חודש האדם הדומיננטי עבורכם החודש: | ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר? קריר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: יש תכניות לוולנטיין?מתי זה D:? כבר קניתם מתנה ליום האם?מתי זה ? או שאתם בקטע של יום המשפחה?לאאאאאאאאאא איך אתם עם פירות יבשים?איכ הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות?לא זה ולא זה :) לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה התעודה?מנה זה תעודה :) מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)? לא לצערי .. בהיזדמנות אחרת =] תמונה (שלכם?):

יאלה, נזרום עם זה לשם הנוסטלגיה

שם: שייקה ג. גיל: 21 עיסוקך בימים אלו? לא השתנה בשנים האחרונות.. חייל נאמן! מיקום: בסיס/בית כזה.. שיר החודש של היהודים: טיפה בים שיר החודש לא של היהודים: חלומות גדולים/אביב גפן דיסק החודש: אין סרט החודש: כנ"ל ספר החודש: צימר בגבעתיים/אשכול נבו הופעת החודש: היהודים ברידינג תכנית טלוויזיה של החודש: חדשות?? משהו שעשה לכם את החודש: גיליתי שאני גבר!! משהו שהרס את החודש: איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן האדם הדומיננטי עבורכם החודש: אני, עצמי ושייקה ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר? נהדר, תודה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: היהודים בביט והרבה בירה עם אנשים טובים יש תכניות לוולנטיין? מתי זה בכלל..? כבר קניתם מתנה ליום האם? מתי זה בכלל..? או שאתם בקטע של יום המשפחה? מתי זה בכלל...??? איך אתם עם פירות יבשים? משאיר את התענוג לאחרים הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות? הולך לנטוע ביער אורן מול הבית, שישתקם קצת המסכן.. כואב הלב עליו. לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה
התעודה? אע? מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)? ביט, יא! תמונה (שלכם?): חודש רגוע,​

DJ RT

New member
חודש חודש

שם: רועי גיל: 19 עיסוקך בימים אלו? חייל, מתופף מיקום: איי שם שיר החודש של היהודים: הנה זה בא! שיר החודש לא של היהודים: High - lifehouse family דיסק החודש: - סרט החודש:- ספר החודש:- הופעת החודש: רידינג אחרי מאמצים רבים. תכנית טלוויזיה של החודש: - משהו שעשה לכם את החודש: הלהקה, ההופעה משהו שהרס את החודש: כל המקרים המצערים האדם הדומיננטי עבורכם החודש: יש כמה ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר? קצת עצוב, מתיש אח מספק ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: יש תכניות לוולנטיין? לא כבר קניתם מתנה ליום האם? - או שאתם בקטע של יום המשפחה? - איך אתם עם פירות יבשים? חצי כוח הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות? יער וירטואלי לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה התעודה? מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)? לא ----------- מה שכן, אני אשמח אם תכנסו לכאן: http://www.facebook.com/AmysPhilosophy זה העמוד של הלהקה שלי.. אשמח אם תעשו לייק, תעקבו, ואם תאהבו תפרסמו גם אתם, זה מאוד חשוב לנו:) באפריל הופעה גדולה!! פרטים בהמשך, אני אשמח לראות פרצופים מוכרים!

Edenlempert1

New member
מתגייסים וזה?

שם:עדן גיל:18 עיסוקך בימים אלו? מחכה לגיוס מיקום:נתניה שיר החודש של היהודים: מחפש תשובה שיר החודש לא של היהודים:אפיקה למיניהם דיסק החודש:אוונסנס FALLEN סרט החודש:חיים בהחלפה ספר החודש:זהות כפולה-רם אורן הופעת החודש:רידינג+ הכנסייה בזאפה הרצליה תכנית טלוויזיה של החודש:המירוץ למיליון כרגיל משהו שעשה לכם את החודש:לונדון+ברזיל כמובן! משהו שהרס את החודש:שעמום קצת אנאערף האדם הדומיננטי עבורכם החודש:רותם ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר?לא רע בכלל ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:להתגייס יש תכניות לוולנטיין?טירונות וזה.... כבר קניתם מתנה ליום האם?X או שאתם בקטע של יום המשפחה?X איך אתם עם פירות יבשים?סביר הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות? נחגוג להם בדרכים אחרות לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה התעודה?X מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)?ביט

רק לי זמרגיש שזה ממש קרוב לקודמת?

שם: נועה גיל: 20 + עיסוקך בימים אלו? מאבטחת טיולים מיקום: כל הארץ/נתניה שיר החודש של היהודים: לעולם מצידי שיר החודש לא של היהודים: הפלאפון,יוטיוב דיסק החודש:הפלאפון,יוטיוב סרט החודש: לא נראה לי שהיה ספר החודש: לא היה זמן הופעת החודש: לא הייתה=\ תכנית טלוויזיה של החודש: האח הגדול משהו שעשה לכם את החודש: תגלית משהו שהרס את החודש: שטויות כאלו ואחרות האדם הדומיננטי עבורכם החודש: חברים משפחה ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר? נחמד נחמד... ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: יש תכניות לוולנטיין? כנראה עבודה בראבק כבר קניתם מתנה ליום האם? למי יש זמן.... או שאתם בקטע של יום המשפחה?האם איך אתם עם פירות יבשים?שלום שלום הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות? לא ממש. לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה התעודה? מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)? לאף אחד מהם לצערי. תמונה (שלכם?): אין לי כוחות

new born1

New member
מתפקד באיחור אבל מתפקד :D

שם: תומר גיל: 18 עיסוקך בימים אלו?: צבא מיקום: נתניה שיר החודש של היהודים: way,הנה זה בא,wdyg, מחפש תשובה שיר החודש לא של היהודים: skunk anansie-because of you דיסק החודש: evanescence סרט החודש: אין :X ספר החודש: אין הופעת החודש: ניין. תכנית טלוויזיה של החודש: דה וויס?:S משהו שעשה לכם את החודש: לחזור הביתה מהצבא משהו שהרס את החודש: לחזור לצבא XD האדם הדומיננטי עבורכם החודש: המשפחה ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר?: קשה קשה.. מת כבר שהטירונות תיגמר.עוד שבועיים ולאימון המתקדם.מת כבר להיות חופשי קצת ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה מחר בביט אחרי איזה שלושה ומשהו חודשים.. פשוט חייב את זה. הופעת התפרקות מטורפת יש תכניות לוולנטיין?: נעעע.. כבר קניתם מתנה ליום האם?: בדרך בדרך או שאתם בקטע של יום המשפחה?: כן כן גם הם איך אתם עם פירות יבשים?: יבש.. הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות?: לשתות עד לא ידע.. אה זה לא החג הזה..? לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה התעודה? מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)?: למזלי יצא לי טוב היציאות עם הצבא אז הולך לביט אחרי הרבה מאוד זמן שלא הייתי בהופעה.. לא יכול לחכות! תמונה (שלכם?):

Just Naomi

New member
יאללה חודש חדש,קארמה חדשה

שם: נעמי מתתיהו
עיסוקך בימים אלו? תלמידה
שיר החודש של היהודים: קח אותי
שיר החודש לא של היהודים: איפה הילד- מישהו שומע אותי וברי סחרוף-בום פם
דיסק החודש: Astroschnautzer-Selftitled-2007-
סרט החודש: דוריאן גריי
ספר החודש:
הופעת החודש: היהודים בהאנגר
תכנית טלוויזיה של החודש: חברים
משהו שעשה לכם את החודש: הוו קשה..היו הרבה..ההופעה, הצחוקים עם אנשים שלא ראיתי מזמן .
משהו שהרס את החודש: נפרדנו.
האדם הדומיננטי עבורכם החודש: ואוו, יהל
ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר? פאאנן כזה..עם הרבה סטלות חח ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
יש תכניות לוולנטיין?
כבר קניתם מתנה ליום האם? אין לי שקל לחייך
או שאתם בקטע של יום המשפחה?
איך אתם עם פירות יבשים? חח רק תאנה באה בחשבון..
הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות? אולי איזה ישיבה בטבע, ועל הדרך נשתול איזה משו קטן חח
לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה התעודה? ביחס לקודמת, שיפור !!!! כפרעלייי
מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)? לא לצערי הרב.
תמונה (שלכם?): לחיי הקיץ והשיזוף

מפתחSoul

New member
Free Yourself

שם: סול גיל: 24 עיסוקך בימים אלו? עובדת ולומדת מיקום: מרכז שיר החודש של היהודים: תענה לי שיר החודש לא של היהודים: Crash Maya Iscowits דיסק החודש: Safe & sound - Maya סרט החודש: ספר החודש: הופעת החודש: היהודים ברידינג! תכנית טלוויזיה של החודש: משהו שעשה לכם את החודש: התחלתי ללמוד מוזיקה משהו שהרס את החודש: מבחן מסריח האדם הדומיננטי עבורכם החודש: ובאופן כללי - איך עבר עליכם ינואר? קשה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה של מאיה יש תכניות לוולנטיין? לעבוד כבר קניתם מתנה ליום האם? וואלה, מתי היה? או שאתם בקטע של יום המשפחה? איך אתם עם פירות יבשים? מאז החדשות המרעישות, לא משהו... הולכים לנטוע עצים, או לחגוג בדרך אחרת לאילנות? נופ לאלה מכם שרלוונטי - איך הייתה התעודה? מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (הביט בחיפה ב11.2, פאב הפרה בשבי ציון ב23.2)? נופ...

למעלה