|
ימי הולדת - בואו נדבר על זה

The Blue Fairy

New member
|
ימי הולדת - בואו נדבר על זה

זהו, הגיע הזמן הזה בשנה שאני כבר סופרת אחורה את הזמן עד ליום ההולדת שלי, והשנה זה יומולדת חשוב - חצי יובל! (מרגישה זקנה), וכמובן מתחילה לחשוב על איך לחגוג השנה.. אתן נוהגות לחגוג את יום ההולדת שלכן? איך חוגגות?

svety

New member
אני מתה על יום ההולדת שלי!

כבר כמה שנים שאני עורכת Svetafest, חוגגת בכמה שיותר מסיבות ואירועים. לא עורכת מסיבה בבית או משהו בסגנון - פשוט "מתלבשת" על מסיבות קיימות של סצנת האלטרנטיב. בשנתיים האחרונות ערכתי פיקניקים,אחד בפארק הירקון ואחד בפארק ליד קניון אבנת בפ"ת - הקונספט הוא נורא פשוט. אני אופה כמה עוגות, מביאה שמיכות וקצת אלכוהול, נשנושים וכו', וכל מי שמגיע מביא איתו משהו, כשהרעיון הוא BYOB+1, כלומר bring your own beer, פלוס עוד אחת למען הקהילה... עובד מהמם ומקרב בין כל מיני חברים לא קשורים שלי.

svety

New member
לכי על זה

זה אחד הרעיונות היותר מוצלחים שלי, ולא דורש שום הכנה מוקדמת מלבד כמה שעות של אפייה...

The Blue Fairy

New member
האמת, זה נשמע נהדר!

אני מנסה להיזכר ולא מצליחה - את עושה את זה בד"כ בבוקר או בערב? הבעיה אצלי היא שהיומולדת שלי בסוף מרץ ובד"כ נופלת על ימים גשומים או קרים, אז לא כל כך נעים לשבת בחוץ

svety

New member
בצהריים המוקדמים

מתאספים בסביבות 12, מתפזרים כשנמאס. או כשמתחיל לרדת גשם - כמו ביום ההולדת האחרון שלי, אני ילידת סוף אוקטובר...

ketty the sheep

New member
גם לי יש חצי יובל השנה!

דווקא לא מרגישה כזאת זקנה. ^__^ האמת היא שאני לא כל כך זוכרת מה עשיתי ברוב ימי ההולדת שלי.
לפני שנתיים גררתי את כל החברים שלי לחומוסיה (כי חומוס משמח לבב אנוש), ושנה שעברה שילבתי יום הולדת עם חנוכת בית, כי בדיוק עברתי מהמעונות לדירה אמיתית.
הזמנתי כלמיני חברים מכלמיני מקומות, והיה שמח. בקיצור, עכשיו עשית לי חשק לעשות משהו מיוחד השנה. נראה. D:

The Blue Fairy

New member
חחחח אני מגיל 19 הפסקתי לחגוג ימי הולדת במספר

האמיתי שלהם והתחלתי לחגוג ימי הולדת 18+שנות ניסיון :p אבל 25 זה מספר יפה..וזקן

the mush

New member
שוווווננאאאאתת את היומולדת שלי

אין לי חבורה של חברים. החברים שלי ממש לא קשורים אחד לשני וגם לא מכירים. ככה שאני אף פעם לא יכולה לצפות או לארגן משהו.... אבל תמיד אכישהו הציפייה לפני גוברת, וקצת מתאכזבת אח"כ. חלום חיי? קאפקייקס וקווה!

The Blue Fairy

New member
אז למה נניח לא לעשות רעיון כמו שסווטי

הציעה? שזה מקרב בין אנשי שלא מכירים ולא קשורים? :) או פשוט לעשות כמה מסיבות קטנות?

the mush

New member
כל אחד מהחברים שלי גר ביותר חור מהשני,

אני גרה בשרון והחברה הכי קרובה אליי גרה במרחק 40 דק' נסיעה.... רוב החברות גרות צפונית לחיפה. מבינה? אז קשה נורא לאגד את כולם...

svety

New member
אל תוותרי.

לפני שנה ערכתי יום הולדת בפארק הירקון. הגיעו אנשים לא רק מהסביבה הקרובה (ר"ג או צפון ת"א) אלא גם מאריאל (!!!), בת ים, רשל"צ ואפילו מודיעין. השנה ערכתי פיקניק בפתח תקווה, ומלבד עדר פתח תקוואים עצום ומהמם (כולל זוג שהתחתן יומיים לפני
) ואנשים מאותם מקומות כמו בשנה שעברה הגיעו אפילו מאשדוד (!!!!!), וחברה ממש טובה שלי הגיעה ממצפה ובילתה את כל השבת במרכז בשביל הפיקניק שלי

The Blue Fairy

New member
שאלה מפגרת אבל - איך את מבדרת אותם? :)

אני בטראומה מחנוכת בית שעשינו לפני 3 שנים והזמנו את כל העולם, ובסוף יצא שלא הצלחתי להתייחס לאף אחד כמו שצריך והרגשתי רע עם עצמי

svety

New member
אני לא מבדרת אף אחד,

הם משחקים יפה מאוד עם עצמם

אני מתייחסת קצת לכל אחד - הם הרי מתיישבים בקבוצות, ואני מטיילת לי, או פשוט מתיישבת באמצע והם כבר באים אליי לבד

Maldini Girl

New member
מפצלים לכמה שיותר אירועים

חוגגים גם עם המשפחה גם עם החברים גם בכיתה/ בצבא ככה מקבלים הכי הרבה ברכות ומתנות.

Maldini Girl

New member
ממ

או שיוצאים למסעדה או שיוצאים לפאב השנה הבנות באו אליי הביתה, אכלנו אצלי וראינו סרט הולכים למועדון בעבר, כשהייתי רוכבת על סוסים עשינו טיול עם הסוסים ובדרך עצרנו לפיקניק נוסעים לטיול עושים משחק כלשהו (סטייל "חפש ת'מטמון" או "המירוץ למליון")

Loony Moony

New member
אוטוטו בת 20

לא כזה יודעת איך לחגוג. כנראה איזה סדנא או יציאה מגניבה עם חברות, ומשהו יותר גדול עם החברה מהצבא.

למעלה