מרץ כבר פה!

The Blue Fairy

New member
מרץ כבר פה!

זמן ל...התפקדות!
שם\כינוי -
גיל -
מאיפה -
איזה מילוי הכי אוהבת באזני המן -
מה יכולים לשים לך במשלוח מנות שהכי ישמח אותך -
ומה צריכים לשים לך\לא לשים לך כדי שתגידי שהאדם הזה באמת מכיר אותך -

שם\\כינוי - מוכרתהגפרוריםהקטנה. הפעם בלי אישור עבודה D: גיל - 18 וחצי מאיפה - צפון הארץ איזה מילוי הכי אוהבת באזני המן - שוקולד! מה יכולים לשים לך במשלוח מנות שהכי ישמח אותך - תותית.. הג'לי תות הזה שמצופה בשוקולד.. או בננית. על אותו עיקרון חחח ומה צריכים לשים לך\\לא לשים לך כדי שתגידי שהאדם הזה באמת מכיר אותך - מי שמכיר אותי יודע שאם טופי, אז רק טופי ברכות, לא מתפשרת!

Maldini Girl

New member
מרץ :)

שם: שבו, אתן יודעות.
מאיפה: הכינרת הנהדרת (ומי שלא בצפון חי בסרט)
המילוי המועדף: שוקולד. אבל אני לא אוהבת אוזני המן באופן כללי.
הכי ישמח אותי: אם מותר לי לבחור ה-כ-ל.. אמממ. ספר?
מה צריך לא לשים לי: אזני המן עם פרג.

EVE Lights

New member
POW

שם\כינוי - Ornit גיל - 25 מאיפה - מרכז איזה מילוי הכי אוהבת באזני המן - שוקולד! לא אכלתי אוזני המן ימבה זמן. מה יכולים לשים לך במשלוח מנות שהכי ישמח אותך - אני לא גרידי, כל מי שבא - ברוך הבא
ומה צריכים לשים לך\לא לשים לך כדי שתגידי שהאדם הזה באמת מכיר אותך - שאלה מוזרה, אין לי מושג

יא- אללה, אין מצב כבר מרץ

שם\כינוי - אילאיל, עדיין גיל - עוד דקה 21!!! יאבה. כאילו עוד חודשיים מאיפה - החל מהחוד- רמלה.
אללה פרק משימה. איזה מילוי הכי אוהבת באזני המן - איכס. אוזני המן זה דוחה מה יכולים לשים לך במשלוח מנות שהכי ישמח אותך - האמת שהשנה שום דבר כי אני בדיאטה, אז אולי דברים לא משמינים שהם כן טעימים ומה צריכים לשים לך\לא לשים לך כדי שתגידי שהאדם הזה באמת מכיר אותך - דברים ממולאים. פוי

גם לי בא! (איזו עברית קלוקלת...)

שם: יעל, או בשמי הפורומי- יעלית...אחח נוסטלגיה גיל- 23 וחצי (לאחרונה לוקח לי ממש הרבה זמן להיזכר בת כמה אני...עניין של הכחשה) מאיפה- ירושלים, תל אביב, נתניה.... מילוי אהוב באזני המן- חלבה!!! מתה על חלבה ומתה על בצק מכל סוג שהוא, אז זה אחלה שילוב. וקראתי בשבת איזו כתבה על אזני המן בטעמים מדהימים כמו קדאיף אז ממש בא לי לנסות.... משלוח מנות שישמח את לבבי- עוגיות Home Made מושקעות
גלידה! זה ממש מגניב ומשמח. וקפה איכותי! כלומר טחון,לא מוכן :)

למעלה