שוב הטעיה של ONE ועדואל

שוב הטעיה של ONE ועדואל

הפעם לא מדובר על עניין שלכאורה סמנטי של גיל, אלא הטעיה לכל דבר.

עדואל כותב שמאור חתואל" פיספס את לונדון לאחר שהודח היום.
http://www.one.co.il/Article/196866.html

ניכר שעדואל פשוט פולט מה שכתבו לו בברושור, ע"י העסקנים- ככל הנראה מקורב לסייף הנ"ל.

מאחר שבדקתי, היטב את טבלת הדירוג העולמית, ראיתי שלחתואל גם אם היה זוכה במקום הראשון בתחרות, לא היה עובר בשום סיטואציה את הרף ניקוד של מקום שהיה מקנה לו מקום באירופה.

מה שעדואל היה צריך לבדוק קודם כל (אם היה טורח לקרוא וגם להבין את טבלת הדירוג-, למרות שהוא כנראה פשוט מעתיק וכותב את מה ששלח לו העסקנ/ית שלא הבין את התקנון) זה שגם חבר המדינה המארחת נחשב לצורך הספירה של הכרטיסים היבשתיים ( מעבר ל -8 הכרטיסים המובטחים אוטמטית למארחת- ובתנאי שעומדים בהגבלת המשתתפים למדינה, אך איננה משתתפת בתחרות הקדם אולימפית בברטיסלבה).
בהתאם לזאת מראש, חתואל לא יכול היה לעבור את הרף של קרוז הבריטי, ולכן כל המלל הוא הטעיה שמעידה על עבודה
רשלנית של העיתונאי, שפשוט לא עשה את עבודתו.

השערה שעולה שמישהו דוחף את הבאזז של חתואל פה

כדי להבטיח לו ללא תחרות את הכרטיס מבין הישראלים לברטיסלבה, בלי תחרות מקדימה.

לא נראה שיש לו ברומח מתחרים בישראל נכון לרגע זה (תומר אור, כבר לא מתפקד / פרש כבר כחצי שנה), אבל הדרך של הצגת מצגי שווא כתוצאה מחוסר בדיקה במקרה הטוב, מריחה לא טוב.

להלן המסמך שעדואל ומקורבי חתואל

לא הבינו או שפשוט לא קראו, מתוך אתר הIFE הרשמי לאולימפידה.
למעשה התקנון בהקשר של אפשרויות המדינה המארחת לא השתנה מאז בייג'ינג.

כפי שרשום כאן "בנוסף" ל-8 המובטחים , המדינה המאחרת יכולה להשיג כרטיסים בדרך הרגילה.

" HOST COUNTRY REPRESENTATION
In addition to its possible qualification through the current rules, the host NOC has the right to enter 8
fencers, to be distributed between team and individual events as it sees fit.

http://www.fie.ch/download/document...012 - Qualification System - Fencing - EN.pdf

ולכן הרף הוא לא כפי שרשם עדואל בכתבה המקדימה הסייף האוקראיני שהחל את היום עם 55 נק' אלא קרוז הבריטי עם 71 (בעוד חתואל החל את היום עם 32 נק' אחרי קיזוז , כשבקופה יש לא יותר 32 נק' מקסימום על מקום ראשון-).
אי לכך, לחתואל מראש לא היה שום סיכוי להעפיל דרך התחרות היום ללונדון, ובכל מקרה היה צריך להמתין לתחרות בחודש הבא.

nitsansh

New member
אתה לא מדייק....

כתוב שהמדינה המארחת יכולה לרשום 8 סייפים לפי בחירה... מניין לך שהבריטים בחרו לרשום סייף אחד או יותר ברומח גברים?

אתה שוגה בהסקה מהנקרא, ניצן.

זה לא קשור בכלל.
קרא שוב את המשפט באנגלית בתקנון. כפי שהוא רשום.
הנוסח קובע שקודם לכל המדינה המארחת מממשת במידה והיא מצליחה בדרכים הרגילות את דרכי העפלה (בדיוק אגב כך היה עם סין ב-2008 שסייפיה השיגו 14 כרטיסים בצורה רגילה - כלומר בלי קשר לכרטיסים אוטומטיים, עליהם היא הוסיפה 2 כרטיסים אוטומטים כהשלמה, ופשוט הגיעה לתקרה של 16 סייפים ומכאן שיחררה 6 בחזרה לוועד).

מעבר לכך שקוזאק הוא הסייף הבכיר של הבריטים (נשים וגברים) קראתי על כך בכמה אתרי סייף בריטים שבוא הוועד האולימפי המקומי מקווה להכניס כמה שיותר סייפים מעבר ל-8 (הצפי שלהם היה לפחות 2 והם בנו על הסייף הטוב ביותר שלהם בכלל: קוזאק) וגם התחייב לקחת את כל 8 הכרטיסים שינתנו לו אוטמטית כמארח.

BentzWatchJudo

New member
אתה מתנסח בצורה מאד לא מכובדת

גם אם יש לך ביקורת וגם אם היא מוצדקת (יתכן שכן אבל לגמרי לא בטוח, זה דורש בדיקה) יש בטוח דרך טובה ונעימה יותר לתת לזה ביטוי.
אתה צריך לשאול את עצמך מה עדיף? שלא היה בכלל פרסום על התחרות הזאת?

להביל אלפי הבדלות מהודעה בפורום או מישהו

שכותב באופן עצמאי למשל כמוך , הצפי מעיתונאי ועורך (שזה מקצוע כמו שעורך דין ומהנדס הוא מקצוע) לשמור על סטנדרט של אמינות ודיוק בפרטים.

זה כבר לא עוד מה שיש כינו סמנטיקה, של גילים, אלא הטעיה לכל דבר, שככל הנראה נובעת מרשלנות של העתקת בורשורים, שמועברים מהעסקן /המקורב לעיתונאי.

BentzWatchJudo

New member
קצת פורפציה

אם אתה צודק יש פה טעות אבל לא יותר מזה, לא הטעיה ולא קונספרציה.
אתה בעצמך כותב שאין לחטואל מתחרים בארץ.

אגב זמר, אם אתה לא בטוח, עצלנות היא בטח

לא הפתרון.
בדוק את הדברים בעצמך ואל תסמוך על מילה של אחרים.
כנס לדירוג האולימפי באתר הרשמי IFE ותראה את הפער בעצמך, בדוק מה היה באולימפידה הקודמת, בדוק את התקנון.
קרא באתרים אולימפיים בריטיים, כפי שעשיתי ואז תוכל לתת ביקורת משלך.

BentzWatchJudo

New member
למה החלפת יוזר?

ועדיין לא ענית על השאלה ששאלתי בפעם הקודמת שהזכרת את שמי הפרטי.

זמר , שמך המלא כולל משפחה

פורסם ע"י אהרוני בכתבה שהוא עצמו הכין ב YNET שהוא עצמו קישר אליה מהפורום כאן.
אין לי ספק שהפרסום של אהרוני, נעשה על דעתך ובהסכמתך, הלא כן?
אם יש לך בקשה ספציפית, למרות שנתת הסכמתך לפירסום שמך המלא, פשוט בקש בצורה ברורה ומנומסת.
אני לא מבין רמזים.

BentzWatchJudo

New member
הייתי שמח שתפרט קצת על הרקע שלך

מסקרן אותי בתור יוזר די פעיל בפורום בזמן האחרון.

היה נדמה לי שהזכרת את השם שלי עוד לפני פרסום הכתבה ההיא. לכן חשבתי שבטח נתקלת בו בפייסבוק. שם השם שלי הוא מזמן לא סוד והרבה קוראים לי בשמי הפרטי וסקרן אותי אם אני מכיר את היוזר שלך בפייסבוק.
(אבל אולי אני טועה ונתקלת בשם שלי רק בכתבה)

אתה אף פעם לא טועה?

אליסף לא כותב מטעם אף אחד
קשה עד כמעט בלתי אפשרי לדעת את הקריטריונים של כל 36 הענפים או לפעמים הם לא מובנים ב- 100 אחוז. מה לעשות לא כולנו גילי לוסטיג.

דבר אחד בטוח, שעדיף את הכתבה במקום זה שאני לא כתבתי מילה

אני מצפה מעצמי לו אני עיתונאי בכלי תקשורת

ועוד יותר מהעורך שלו, להקפיד בפרטים.
אני מניח שאליסף לא כותב מטעם הוא פשוט מקבל ברושור, וכנראה לא ממש בודק מה עומד מאחוריו.
התפקיד של עיתונאי טוב הוא לא לסמוך על מילה של "לוסטיגים" (זה לא חומר על הנשק הגרעיני בעפולה ולא מפעל הטקסטיל בדימונה שרק יחידי סגולה נגישים אליו... ולא פיסיקת קוונטים) הכל חשוף ברשת המקוונת.
כבר אמרתי, אדם שלא טועה לפחות אחת ליום, לא עושה. אבל אדם שלא לומד מטעויותיו הוא אדם תקוע.

BentzWatchJudo

New member

חטואל השיג 7 ניצחונות ב- 9 קרבות.
בקרב ה- 9 הוא חזר מפיגור גדול, סחט הארכה והפסיד רק בטוש זהב.
מגיע לו פירגון ומגיע חשיפה לענף הסייף.

למעלה